wakanka2 0 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Brać czy nie https://m.olx.pl/d/oferta/skoda-felicia-1-3-mpi-gaz-CID5-ID137G5f.html Edytowano 6 godzin temu przez wakanka2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 118 Napisano 6 godzin temu raz poznalem jakiegos goscia w pubie co mi opowiadal ze jego dziadek byl polakiem i on byl chyba jakims kierownikiem w sklepie z meblami to raz jak go spotkalem i byl ubrany w jakichs garniak na miare szyty i krawat i buty ja mu mowie,z e wyglada jakby szedl na kolacje do krolowej elzbiety a ten do mnie sie smieje i ze taka prace ma hahah ja prdl raz mi w pubie piwo kupil i zawsze ze mna pione przybijal nie wiem czemu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 118 Napisano 6 godzin temu tez bym sobie kupil garnitur na miare szyty ja pieerdole ale bym wygladal w nim jak playboy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 118 Napisano 6 godzin temu ja bym pravik kupil ta skode za 1000zl i natankowal i pojechal gdzies na wies na blotna droge udawal ze jestem kierowca rajdowym i napieerdalam jak w richard burns rally XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach