PacjętkaSrebrzyska 30 Napisano sobota o 12:45 Na emofilię. Ale już nie jestem. Wy też na to chorujecie niektórzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 284 Napisano sobota o 14:19 Yhm, kafe uczy, kafe bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntySzur 2 Napisano sobota o 14:23 1 godzinę temu, Siusiaczek napisał: To kara za to co zrobiłaś Nimfetce Ciebie też dopadnie kara za to coś zrobil pięknym kafeteriankom!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AntySzur 2 Napisano sobota o 14:27 (edytowany) 3 minuty temu, Siusiaczek napisał: Rozkochałem je w sobie a to nie jest nic złego Edytowano sobota o 14:29 przez AntySzur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano sobota o 14:55 Nie, i nie wiedziałam że tak to się nazywa... https://www.vogue.pl/a/czym-jest-i-jak-sobie-radzic-z-emofilia-czyli-tendencja-do-bardzo-szybkiego-zakochiwania-sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiii 39 Napisano sobota o 20:53 8 godzin temu, PacjętkaSrebrzyska napisał: Na emofilię. Ale już nie jestem. Wy też na to chorujecie niektórzy. Poszłaś do doktora? I przypisał psychotropy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach