Caryca z czubrycą 287 Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, libedowsky napisał: nie zalapalem sie na gimnazjum za stary jestem :D Wiem, staruszku ja jestem tylko troszkę mniej stara jako przecieracz gimnazjalnych szlaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurеntajski 2 Napisano 20 godzin temu 3 godziny temu, Caryca z czubrycą napisał: Wiem, staruszku ja jestem tylko troszkę mniej stara jako przecieracz gimnazjalnych szlaków. Kiedy wyślesz bufet caryco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urmaj 75 Napisano 20 godzin temu Dnia 1.12.2024 o 09:46, Daniel86 napisał: Witam. Wy wyobraźcie sobie, że Wy bardzo chcecie mieć dziecko, a jednocześnie Wy nie wyobrażacie sobie życia bez swojej drugiej połówki, która nie chce lub nie może mieć dziecka. Czy Wy byście mogli być z kimś, kto nie chce lub nie może mieć dzieci, samemu/samej chcieć dziecka? 100% dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 287 Napisano 19 godzin temu 45 minut temu, Siurеntajski napisał: Kiedy wyślesz bufet caryco Po operacji plastycznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 19 godzin temu 51 minut temu, Siurеntajski napisał: Kiedy wyślesz bufet caryco Baran ma ssanie na cycki koleżanki z neta a Jadwiga głodna leży na wersalce. Ty weź jej ziemniaki ugotuj i wysmaruj w maśle a nie siedzi na kafe i rozrywki szuka... Tak samo jak sie chwalił na kafe że ślub wział zamiast iść do stołu do rzekomej małżonki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, Siurеntajski napisał: Kiedy wyślesz bufet caryco To podszyw moona moi drodzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 19 godzin temu 20 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Po operacji plastycznej To moon nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 287 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Siurentajski napisał: To moon nie ja Wiadomo, że nie ty, bo ty czekasz na nogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach