BetiTheBest 9 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Mam 16 ( niedługo 17 ) lat i zako...ę się w 35-50 latkach. Mam o nich seksualne i romantyczne fantazje. Nie podobają mi się chłopcy w wieku 15-25 lat. Po prostu nie są dla mnie atrakcyjni. Takie mam preferencje seksualne i nie zamierzam nic z tym robić a przede wszystkim - NIE UMIEM bo nie da się kontrolować uczuć. Zamierzam walczyć o swoją miłość kiedy spotkam mężczyznę który też będzie mnie chciał i będę mieć w nosie co mówią inni. Do tej pory w 99,9% procentach przypadków gdy ktoś mi się spodobał to byli właśnie starsi faceci a tylko z 2 razy w życiu może pomyślałam o młodym chłopaku że jest przystojny i seksowny. Mam takiego sławnego piosenkarza który mnie mega pociąga i jest właśnie w takim wieku. Jest głównym obiektem moich fantazji. Mam marzenie aby właśnie w wieku powiedzmy 19/20 lat mieć faceta który ma około 40. Była teoria że gdy nastolatka zako...e się w starszym mężczyźnie to znaczy że nie było miłości ojcowskiej w jej domu ( co za bzdura lol )...że co ? Ja mam ojca który mnie kocha i jakoś pociągają mnie starsi. Biologicznie jest to normalne. Co o tym sądzicie ? Bardzo proszę bez głupich odpowiedz typu "jesteś głupia i niedoświadczona" itp bo naprawdę wiem co czuję i mam tak od zawsze - od początku okresu dojrzewania kiedy spodobał mi się pierwszy mężczyzna ( aktor ) i NIE JEST TO MÓJ WYMYSŁ Edytowano 18 godzin temu przez BetiTheBest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 287 Napisano 18 godzin temu Wszystkie podlotki tak mają, wyrośniesz z tego. A jak będziesz w moim wieku to zobaczysz jakie stare brzydkie dziady się zrobiły z obiektów twoich westchnień podczas gdy ty jeszcze będziesz na fleku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 323 Napisano 18 godzin temu taka miłość może wyjść jak młodsze ma ze 30 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 18 godzin temu jak zobaczysz ze te stare dziady sie wcale w tobie nie zako...a tylko chca ci tylek przetrzepac to sie wyleczysz z tych glupot 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Caryca z czubrycą napisał: Wszystkie podlotki tak mają, wyrośniesz z tego. A jak będziesz w moim wieku to zobaczysz jakie stare brzydkie dziady się zrobiły z obiektów twoich westchnień podczas gdy ty jeszcze będziesz na fleku. Nie prawda jak byłam nastolatką to faceci po 40 wydawali mi się obleśnymi dziadami, niedobrze się robiło gdy zagadywali myśląc, że mogą być atrakcyjni dla młodych dziewczyn . Teraz faceci po 40 wydają mi się jeszcze niezłe ciacha (nie wszyscy ale się trafiają) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 18 godzin temu To trzeba znaleźć takiego 35 latkan, który lubi 16 letnie dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 2 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 15-25 bywają nieopierzonymi chłopaczkami z mlekiem pod nosem ale nie spojrzy na ciebie jak na mięso a tak z typem o wiele starszym może być i szybko ci się odwidzi xd Edytowano 18 godzin temu przez buongiorno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiTheBest 9 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, Caryca z czubrycą napisał: Wszystkie podlotki tak mają, wyrośniesz z tego. A jak będziesz w moim wieku to zobaczysz jakie stare brzydkie dziady się zrobiły z obiektów twoich westchnień podczas gdy ty jeszcze będziesz na fleku. Nie przejdzie. Chcę mieć starszego mężczyznę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Nie prawda jak byłam nastolatką to faceci po 40 wydawali mi się obleśnymi dziadami, niedobrze się robiło gdy zagadywali myśląc, że mogą być atrakcyjni dla młodych dziewczyn . Teraz faceci po 40 wydają mi się jeszcze niezłe ciacha (nie wszyscy ale się trafiają) To jest nic, pamiętam jak miałam 18 lat i 2 sąsiadów w wieku po 25 lat, wtedy mi się wydawali starymi dziadami już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z czubrycą 287 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, BetiTheBest napisał: Nie przejdzie. Chcę mieć starszego mężczyznę. To se miej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 18 godzin temu przeciez to jakis troll z ncpu czy jak sie to nazywa szuka zbokow na forach. nie ma ludzi ktróym się podoba ktoś 30 lat starszy co najwyżej im się podoba portfel tych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To jest nic, pamiętam jak miałam 18 lat i 2 sąsiadów w wieku po 25 lat, wtedy mi się wydawali starymi dziadami już. No bo ty wolisz małolatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: To jest nic, pamiętam jak miałam 18 lat i 2 sąsiadów w wieku po 25 lat, wtedy mi się wydawali starymi dziadami już. Może i tak, pamiętam jak pojechałam na pierwszą konferencje w pracy taka młoda dziewczynka zaraz po studiach i dyrektor pewnej instytucji publicznej, zapytał mnie na jakim stanowisku pracuje po czym stwierdził, że u niego bym zrobiła szybką karierę. Teraz uważam to za śmieszne ale wtedy to byłam mocno zniesmaczona, że nie ma takiej kariery, za którą byłoby warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiTheBest 9 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, libedowsky napisał: przeciez to jakis troll z ncpu czy jak sie to nazywa szuka zbokow na forach. nie ma ludzi ktróym się podoba ktoś 30 lat starszy co najwyżej im się podoba portfel tych ludzi. Są...na przykład ja. Nie jestem trollem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: No bo ty wolisz małolatów Ale to teraz, całe życie lubiłam starszych, no i kazdy mój facet był starszy poza tym ostatnim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale to teraz, całe życie lubiłam starszych, no i kazdy mój facet był starszy poza tym ostatnim. czyli jak facet masz gust zawsze ci sie podobaja 25 latki niezaleznie od tego ile masz lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, BetiTheBest napisał: Są...na przykład ja. Nie jestem trollem oczywiscie ze jestes juz zakladalas tu temat ze masz 16 lat i pamietam jak mewa ochoczo do ciebie pisal ze to normalne itd. bo beke mialem z tego jeszcze moje posty zglaszal jak mu pisalem ze jest starym zbokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 17 godzin temu 10 minut temu, BetiTheBest napisał: Są...na przykład ja. Nie jestem trollem Chcesz poskakać na 11,2 cm? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BetiTheBest 9 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: oczywiscie ze jestes juz zakladalas tu temat ze masz 16 lat i pamietam jak mewa ochoczo do ciebie pisal ze to normalne itd. bo beke mialem z tego jeszcze moje posty zglaszal jak mu pisalem ze jest starym zbokiem Jestem trollem z powodu swoich uczuć ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: czyli jak facet masz gust zawsze ci sie podobaja 25 latki niezaleznie od tego ile masz lat Tak mam wszystko jak facet, do tego piszę że np ide się odlać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano 17 godzin temu Dzisiejszy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak mam wszystko jak facet, do tego piszę że np ide się odlać. To nie jesteś jak facet, faceci nie informują gdzie wychodzą w jakim calu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To nie jesteś jak facet, faceci nie informują gdzie wychodzą w jakim calu Widzisz to ty jesteś bardziej obiektywna będąc kobietą, mi tak pisali tylko sami faceci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 17 godzin temu 19 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Tak mam wszystko jak facet, do tego piszę że np ide się odlać. no babochlop typowy jestes i wzrost tez masz z babochlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, marawstala napisał: Dzisiejszy : ) w glowie ci sie pomiesza od tych wszystkich filmikow instruktażowych jak zyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: no babochlop typowy jestes i wzrost tez masz z babochlopa 172cm to wzrost babochlopa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: 172cm to wzrost babochlopa? jak jeszcze waga > 65kg to mozna uznac za babochlopa bo w razie czego pług uciagnie Edytowano 17 godzin temu przez libedowsky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 840 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Widzisz to ty jesteś bardziej obiektywna będąc kobietą, mi tak pisali tylko sami faceci... Faceci zazwyczaj przepraszają na chwilę, bez wdawania się w szczegóły ew. że idą do toalety. Kobiety nagminnie informują gdzie i po co idą, a może znam tylko takich innych facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2021 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: w glowie ci sie pomiesza od tych wszystkich filmikow instruktażowych jak zyć Może tak być bo ponoć kobiety wrzucają całą wiedzę do jednego worka i wyciągają z niego wedle potrzeby... tematy się mieszają... płynnie przechodzą z jednego w drugi, a u Was są szufladki w tym przypadku byłaby to szufladka z napisem projekcja... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 802 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: jak jeszcze waga > 65kg to mozna uznac za babochlopa bo w razie czego pług uciagnie To że wole na codzień np dresy a nie sụkienki to jeszcze chyba babochlopa ze mnie nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach