Zaczarowana 0 Napisano 17 godzin temu Potrzebuję z kimś szczerze pogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Zaczarowana napisał: Potrzebuję z kimś szczerze pogadać. tylko nie wysyłaj prawdziwych danych osobowych bo ci na konto wejdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: tylko nie wysyłaj prawdziwych danych osobowych bo ci na konto wejdą Spokojnie, nikomu nic nie wysyłam. Chodzi mi raczej o rozmowę na privie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 17 godzin temu kolejne konto cleo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: kolejne konto cleo ? Jakiej cleo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Zaczarowana napisał: Jakiej cleo? 50+, dzieciata, nie bierze leków i ma obajawy psychozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana 0 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: 50+, dzieciata, nie bierze leków i ma obajawy psychozy Ok, dzieki, ze mi wyjaśniłeś kto to. Ale ja szukam tu oosby, z którą chce szczerze o czyms popisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Zaczarowana napisał: Ok, dzieki, ze mi wyjaśniłeś kto to. Ale ja szukam tu oosby, z którą chce szczerze o czyms popisać. od 3 lata szukasz i nie znalazlas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, libedowsky napisał: od 3 lata szukasz i nie znalazlas ? libed i jego końskie podejscie...wal prosto z mostu że też kogoś szukasz by sie wypłakać po odejsciu krejzi i dziecka, na które musisz płacić a kasy nie masz nawet na ZUS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: libed i jego końskie podejscie...wal prosto z mostu że też kogoś szukasz by sie wypłakać po odejsciu krejzi i dziecka, na które musisz płacić a kasy nie masz nawet na ZUS. ale ty jestes blyskotliwy 3 lata temu zakladala ten sam temat pamietam ze polecilem jej agenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: od 3 lata szukasz i nie znalazlas ? A co z tą co mnie oskarżała że na jej dziadka do UB doniosłem i miotała klątwy, żebym raka dostal? Bo teraz mi się przypomniało, że taka baba tu była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 153 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: A co z tą co mnie oskarżała że na jej dziadka do UB doniosłem i miotała klątwy, żebym raka dostal? Bo teraz mi się przypomniało, że taka baba tu była nie pamietam ktorA to byla tu tyle swirusek ze sie moga mylic chyba neomi qeen ale nie wiem czy to cleo czy ktos inny mnie wyglada ze to ta sama neomi/hobbistka/cleo 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 21 minut temu, libedowsky napisał: kolejne konto cleo ? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 32 minuty temu, Zaczarowana napisał: Potrzebuję z kimś szczerze pogadać. Oczym tutaj jest kółko adoracji pewnych kobiet,.jak jedna nie może woła drugą. Edytowano 16 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Ismael de Mexico napisał: 50+, dzieciata, nie bierze leków i ma obajawy psychozy Taak, ja też za Tobą tęsknię. Odejmij jeszcze 10+, receptę na leki i objawy psychozy (zwłaszcza po molestowaniu) przez gości Twojego pokroju. I reszta się będzie zgadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, libedowsky napisał: ale ty jestes blyskotliwy thx 7 minut temu, libedowsky napisał: 3 lata temu zakladala ten sam temat pamietam ze polecilem jej agenta znając Ciebie to nie agenta tylko leżaka i nie jej tylko krejzi...mieszasz historie jak cyganka w tobołku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 16 godzin temu 33 minuty temu, Zaczarowana napisał: Potrzebuję z kimś szczerze pogadać. Dobra, szybki test - donosiłem na Twojego dziadka do UB czy nie? Pamiętaj, jestem doktor zuo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Dobra, szybki test - donosiłem na Twojego dziadka do UB czy nie? Pamiętaj, jestem doktor zuo dziecko w drodze, Jadwiga zapłakana lezy na wersalce a ten bajeruje lachony na kafe...jak zwykle drętwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Wdzięczna napisał: Nie. Dwa to są tutejsze trole. Lex by się wstydził dołączać. Edytowano 16 godzin temu przez Kuui Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Kuui napisał: Dwa to są tutejsze role. Lex by się wstydził dołączać. Tak to sobie tłumacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: dziecko w drodze, Jadwiga zapłakana lezy na wersalce a ten bajeruje lachony na kafe...jak zwykle drętwo Ale ty masz leksiu cały czas projekcje. Ty wszystkim wmawiasz swoje własne zachowania i urojenia a potem z tym dyskutujesz. Dodatkowo kłamiesz i mitomanisz jak najęty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 23 minuty temu, Zaczarowana napisał: Ok, dzieki, ze mi wyjaśniłeś kto to. Ale ja szukam tu oosby, z którą chce szczerze o czyms popisać. Może jakiś szybki numerek? Umówię Cię z chłopakami w hotelu... Wybierzesz tylko z którym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale ty masz leksiu cały czas projekcje. Ty wszystkim wmawiasz swoje własne zachowania i urojenia a potem z tym dyskutujesz. Dodatkowo kłamiesz i mitomanisz jak najęty kilka miesiecy temu podajarany wbiłeś na kafe i wykrzyczałeś, że dziecko bedziesz miał...a potem sie okazało że to dopiero 2 tyg od ostatniego okresu i jeszcze testu nie zrobiła. Logiczne że teraz już po teście jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Wdzięczna napisał: Może jakiś szybki numerek? Umówię Cię z chłopakami w hotelu... Wybierzesz tylko z którym. "Czekolinda" skazana na cztery lata więzienia jak coś...a ty masz dzieci. Weź te leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 178 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, Ismael de Mexico napisał: dziecko w drodze, Jadwiga zapłakana lezy na wersalce a ten bajeruje lachony na kafe...jak zwykle drętwo Masz w mieszkaniu wersalkę, Lexiu? Współczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: kilka miesiecy temu podajarany wbiłeś na kafe i wykrzyczałeś, że dziecko bedziesz miał...a potem sie okazało że to dopiero 2 tyg od ostatniego okresu i jeszcze testu nie zrobiła. Logiczne że teraz już po teście jest.. Ale ja nie o tym. Moja jest w ciąży i będą bliźniaczki, także to się zgadza, tyle że nie kilka miesięcy, bo bym to dziecko ze słonicą musiał mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Ismael de Mexico napisał: "Czekolinda" skazana na cztery lata więzienia jak coś...a ty masz dzieci. Weź te leki Twoja "dobra znajoma"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 17 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Maryyyś_/ napisał: Masz w mieszkaniu wersalkę, Lexiu? Współczuję. nie mam już...pluskwy sie pojawiły i musiałem wyrzucić. ale zostawiłem gąbke i też jest wygodna .A co? chcesz poskakać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 178 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Maryyyś_/ napisał: Masz w mieszkaniu wersalkę, Lexiu? Współczuję. Fakt, obecnie wersalki to mają głównie emeryci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wdzięczna 29 Napisano 16 godzin temu 14 minut temu, Kuui napisał: Oczym tutaj jest kółko adoracji pewnych kobiet,.jak jedna nie może woła drugą. Taa. I pomagają. Jedna drugiej w dosrywaniu tym pozostałym. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach