Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Czyste niebo

ANIA NIE ANNA WRÓCIŁA

Polecane posty

No tak i nadal bysmy pisali ale ja kilka razy wypilem bo czestowali alko, innym razem przycpalem ostro bo czestowali dragami i wszystko jeeblo z mojej winy i do niej pisalem nietrzezwy, i odeszla a ja do tej pory placze i modle sie o nia ;/ 

Edytowano przez KochamElcie<3

Nie wiem nie pisalismy o seeksach tylki ze sie spotkamy i lojedziemy do polski i bedziemy razem podrozowac we dwojke i w ogole, no zycie.

Pozdro lezak spadam xD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

No tak i nadal bysmy pisali ale ja kilka razy wypilem bo czestowali alko, innym razem przycpalem ostro bo czestowali dragami i wszystko jeeblo z mojej winy i do niej pisalem nietrzezwy, i odeszla a ja do tej pory placze i modle sie o nia ;/ 

Tym lachonom zawsze coś przeszkadza moja miała wszystko a jej przeszkadzało że nie pisze elokwencji na forum 

Przyjechala po mnie do UK zeby mnie zabrac, i mielismy jechac w podroz po europie, a jej sie zemdlalo i jak byla niedaleko mnie to napisalem ze z nia nie wsiade, bo sie boje ze zemdleje a ja bylem jeszcze nietrzezwy i zesmy sie nie dogadali po prostu, bylismy umowieni juz na kawe a jej sie zemdlalo nagle w hotelu i w szpitalu wyladowala i chooy... ;/ wtedy wszystko szlag trafil w ogole ;/ 

1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał:

Nie wiem nie pisalismy o seeksach tylki ze sie spotkamy i lojedziemy do polski i bedziemy razem podrozowac we dwojke i w ogole, no zycie.

Pozdro lezak spadam xD

Ja ja o sexach to tak kilka dni na cały rok z anastazją jakieś demony miała szybko zmieniala temat 

A mi z drugiej strony szkoda bylo moich przyjaciol zostawiac tak po prostu i moja wieze technics ktora mam 25 lat ze soba, i to dla lachona ktorego nie znam z neta, no i olalem yo i chuuj, a ona olala mnie ;/ 

Przyjechala po mnie do UK zeby mnie zabrac, i mielismy jechac w podroz po europie, a jej sie zemdlalo i jak byla niedaleko mnie to napisalem ze z nia nie wsiade, bo sie boje ze zemdleje a ja bylem jeszcze nietrzezwy i zesmy sie nie dogadali po prostu, bylismy umowieni juz na kawe a jej sie zemdlalo nagle w hotelu i w szpitalu wyladowala i chooy... ;/ wtedy wszystko szlag trafil w ogole ;/ 

Co??? To było do szpitala jechać grube fabuły 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

Co??? To było do szpitala jechać grube fabuły 

Nie chciala, zebysmy sie spotkali pierwszy raz, jak ona siniaki i piekniete zebro, pisala mi zebym nie przyjezdzal, bo jak bedziemy razem to bedzie wygladalo, jakbym ja bil w ogole, bo zemdlala w hotelu w niedziele rano i upadla, i pisala ze ma guza na twarzy siniaki i pekniete zebro, i nie chciala zebym przyjezdzal... ;/ 

Nie chciala, zebysmy sie spotkali pierwszy raz, jak ona siniaki i piekniete zebro, pisala mi zebym nie przyjezdzal, bo jak bedziemy razem to bedzie wygladalo, jakbym ja bil w ogole, bo zemdlala w hotelu w niedziele rano i upadla, i pisala ze ma guza na twarzy siniaki i pekniete zebro, i nie chciala zebym przyjezdzal... ;/ 

Elka czytasz jezu 

Ale fabuła i później co?

No nic w ogole przez ten wypadek jej odjeebalo i nagle mnie znienawidzila w ogole i nie moglismy sie juz dogadac, a za chwile zebym jej skasowal konto u mnie na forum to skasowalem i chooy

A wszystko bylo tak pieknie, jeszcze sobie wybralem kawiarnie gdzie sie na kawe umowimy, i nad woda w fajnym miejscu, i byla piekna pogoda i slonce, a ona miala po mnie pod basen przyjechac i mielismy sie spotkac, a ja wychodze z basenu a ona ze zemdlala i w szpitalu jest, a ja juz wtedy sie zalamalem chyba psychicznie w ogole xD

Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

Wiesz ja nie chce nic mówić ale on o tym pisał już setki razy, teraz wychodzi tak naprawdę jak czytasz co inni piszą. ;pp

90% to ja tu precli nie czytam 

2 minuty temu, KochamElcie<3 napisał:

No nic w ogole przez ten wypadek jej odjeebalo i nagle mnie znienawidzila w ogole i nie moglismy sie juz dogadac, a za chwile zebym jej skasowal konto u mnie na forum to skasowalem i chooy

A wszystko bylo tak pieknie, jeszcze sobie wybralem kawiarnie gdzie sie na kawe umowimy, i nad woda w fajnym miejscu, i byla piekna pogoda i slonce, a ona miala po mnie pod basen przyjechac i mielismy sie spotkac, a ja wychodze z basenu a ona ze zemdlala i w szpitalu jest, a ja juz wtedy sie zalamalem chyba psychicznie w ogole xD

Obwinila ciebie że jej się słabo zrobilo do typa po podróży? 

W sobote wieczorem mi napisala, ze juz jest w hotelu niedaleko i jutro sie zobaczymy, a ona w niedziele z rana ze zemdlala.w pokoju i caly personel sie przerazil w hotelu i karetka przyjechala po nia i ja zwineli do szpitala w ogole, bo miala jeszcze guza kosci i nowotwor, masakra jakas

W sobote wieczorem mi napisala, ze juz jest w hotelu niedaleko i jutro sie zobaczymy, a ona w niedziele z rana ze zemdlala.w pokoju i caly personel sie przerazil w hotelu i karetka przyjechala po nia i ja zwineli do szpitala w ogole, bo miala jeszcze guza kosci i nowotwor, masakra jakas

Dlatego taka odważna może nie żyje już? 

4 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał:

No tak myślałam, pewnie czytasz tylko to co sam piszesz i to co ktoś tobie odpisuje.

Ciebie czytam wszystko jak znajdę mi wystarczy 

Chyba zyje

Ona sie urodzila.w UK to ma tu obywatelstwo to nie bylo problemow ze szpitalem xdd

No nowotwor kości to nie wiem czy żyje może być że już nie 

Mozliwe, ze zemdlala z wrazenia, nie wiem, ale wszystko bylo pieknie ladnie dopoki jej sie nie.zemdlalo w dniu spotkania w ogole.LOL

Ja wychodze z basenu juz sobie mysle ze sie zobaczymy dzisiaj, a tu wchodze na forum i patrze ze zemdlala.i jest w szpitalu i mi napisala a ja ja prdl

Na nastepny dzien sie wyjeebalem na rowerze i zlamalem nadgarstek i tez wyladowalem w szpitalu, ale kuurwa innym, niestety xD

Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał:

Mozliwe, ze zemdlala z wrazenia, nie wiem, ale wszystko bylo pieknie ladnie dopoki jej sie nie.zemdlalo w dniu spotkania w ogole.LOL

Podniecila się za bardzo 

Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał:

No nowotwor kości to nie wiem czy żyje może być że już nie 

Tutaj w uk pisala.ze szpitale sa jak niebo a ziemia.do tych w Polsce, i zamrozili jej guza podobno, ze rak sie przestal rozrastac i szprycowali ja jakimis lekami i chyba ja nawet wyleczyli i wyniki dobre, a w polsce kiepskie wyniki podobno i ze moze miec operacje i amputacja reki, i tam jej za bardzo nie pomagali w polskich szpitalach, tak pisala

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się