Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale co ma baba do tego? Jak ja malowałem tak dom to nie miałem baby na stałe. Ja dla siebie tak zrobiłem bo lubię żyć w kolorach Moj boże to ty byłeś klientem żółtych PlayStation 2 pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 40 Napisano 15 godzin temu 23 minuty temu, buongiorno napisał: Tez lubię szarości a oprócz tego biel, beze, zgaszone odcienie np. fioletu. W takim czarnym czy czerwonym pokoju można oszaleć jak Przemysław xd Tak! Mam trochę kolorów, ale w kuchni farbę taki zgaszony róż, w sypialni nie wiem jak to kolor ale taki jakby szary pomieszany z jasnym fioletem. Po całym dniu pracy w domu muszę mieć spokój i ciszę. Jaskrawe kolory to nie dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 15 godzin temu 36 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Cukierki o północy w inpostu to nie u mnie xD Bardzo zabawne, naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 15 godzin temu Mój boniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Ja koorwicy Możesz kupić gotową kolorową emulsję, albo kupujesz barwniki do emulsji można mieszać kolory, do odpowiedniego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Bardzo zabawne, naprawdę Bo trzeba mieć sanepid a to problem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 14 godzin temu 33 minuty temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: No właśnie jeszcze elka pewnie tak lubi trzeba ją nauczyć poczucia estetyki Nie lubię miec scian na wszystkie kolory tęczy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Turkus to też odważny kolor. Zależy jeszcze jak intensywny. Dokładnie tak. Jak malowałem chałupę to stwierdziłem, że zrobię sobie tak jak będę chciał, bo dom moich starych był zawsze bardzo zachowawczo pomalowany. Jedną z lepszych inwestycji wtedy jaką zrobiłem był tzw. sznurek malarski, bo można świetnie robić odcięcia. Nie mówię że nie mam bieli w domu, bo np. wszystkie sufity są białe, ale białe są raczej „detale” niż całe ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 807 Napisano 14 godzin temu Ale czarny tez nie bardzo do scian, duzo lepszy dla mnie byłby np grafitowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Kuui napisał: Możesz kupić gotową kolorową emulsję, albo kupujesz barwniki do emulsji można mieszać kolory, do odpowiedniego. Odpowiedni to czarny rtv agd ewentualnie też a meble biały albo jakiś stylowy drewno z metal czarnym fajny pomysł też beton Lubię też fiolet czy różowy jakby lachon chciał w sypialni Edytowano 14 godzin temu przez Pochwa w pochwie 17.™2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Nie lubię miec scian na wszystkie kolory tęczy. Żeby tęcze zrobić i tak nie umiecie. Jeden kolor. Kolory podstawowe to trzy barwy: żółty, niebieski i czerwony, z których można stworzyć każdy inny kolor w gamie barw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 134 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Robisz dom pogrzebowy czy miejsce spotkań dla okultystów? Hebling room Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Moj boże to ty byłeś klientem żółtych PlayStation 2 pewnie A co jest złego w żółtym PlayStation? Nie miałem takiego ale jak dla mnie to nie robi różnicy. Jak kupiłem w USA ramę do kolarki to kazałem polakierować na kolor fuksja i tak, mam taki rower szosowy i na nim jeżdżę publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ale czarny tez nie bardzo do scian, duzo lepszy dla mnie byłby np grafitowy. Szary jest u kuzynki według mnie to dla ludzi co boją się czarnego a chcą czarny Czemu się boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 14 godzin temu lubię mieć neutralne kolory ścian bo mam czasem odj3bane dodatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Szary jest u kuzynki według mnie to dla ludzi co boją się czarnego a chcą czarny Czemu się boisz? Co jest fajnego w czarnym kolorze? Leżak ludzie się nie boją czarnego tylko uważają że jest chūjowy Dla mnie szare ściany to pokazanie że się nie miało pomysłu na inny kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: A co jest złego w żółtym PlayStation? Nie miałem takiego ale jak dla mnie to nie robi różnicy. Jak kupiłem w USA ramę do kolarki to kazałem polakierować na kolor fuksja i tak, mam taki rower szosowy i na nim jeżdżę publicznie Wygląda strasznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Wygląda strasznie? Tak samo jak czarne ściany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Co jest fajnego w czarnym kolorze? Leżak ludzie się nie boją czarnego tylko uważają że jest chūjowy Dla mnie szare ściany to pokazanie że się nie miało pomysłu na inny kolor Czarny kolor to siła H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Tak samo jak czarne ściany mi się podobajo ale kafelki czarne są straszne bo wszystko widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu Wszechświata powstał z czerni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Tak samo jak czarne ściany I może jeszcze włosy brunette? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: Czarny kolor to siła H Ty serio przemyślenia życiowe czerpiesz z reklam Tigera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: Dokładnie tak. Jak malowałem chałupę to stwierdziłem, że zrobię sobie tak jak będę chciał, bo dom moich starych był zawsze bardzo zachowawczo pomalowany. Jedną z lepszych inwestycji wtedy jaką zrobiłem był tzw. sznurek malarski, bo można świetnie robić odcięcia. Nie mówię że nie mam bieli w domu, bo np. wszystkie sufity są białe, ale białe są raczej „detale” niż całe ściany Ja wszędzie mam na biało. Kupiłam mieszkanie z bardzo intensywnymi kolorami i przemalowywanie ich na biało było męką ale nie wyobrażałam sobie mieszkać w intensywnej zieleni przechodzącej w granat. A jak juz przemalowałam to sie okazało, że mieszkanie jest całkiem duże tylko przez te kolory sprawiało wrażenie maciupkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 10 Napisano 14 godzin temu Kolor biały powstaje z wymieszania wszystkich pozostałych kolorów, to białe przedmioty odbijają światło każdego koloru. Natomiast czarne przedmioty pochłaniają światło każdego koloru, niczego nie odbijając. Światło możemy porównać do fal morskich więc tak jak one, światło przenosi energię. Podstawowa wiedza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ty serio przemyślenia życiowe czerpiesz z reklam Tigera? Jak ktoś nagrał wszystko co mam do powiedzenia to czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pochwa w pochwie 17.™2 18 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja wszędzie mam na biało. Kupiłam mieszkanie z bardzo intensywnymi kolorami i przemalowywanie ich na biało było męką ale nie wyobrażałam sobie mieszkać w intensywnej zieleni przechodzącej w granat. A jak juz przemalowałam to sie okazało, że mieszkanie jest całkiem duże tylko przez te kolory sprawiało wrażenie maciupkiego. A ja mam za duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: I może jeszcze włosy brunette? Akurat naturalne brunetki lubię, ale co to ma wspólnego z kolorem ścian. Lubię też babki z rudymi włosami ale nie maluję ścian na miedziany Mam żółty samochód i dzięki temu, w tym smutnym kraju gdzie auta kupuje się białe, szare albo czarne nigdy nie muszę swojego szukać na parkingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 329 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Akurat naturalne brunetki lubię, ale co to ma wspólnego z kolorem ścian. Lubię też babki z rudymi włosami ale nie maluję ścian na miedziany Mam żółty samochód i dzięki temu, w tym smutnym kraju gdzie auta kupuje się białe, szare albo czarne nigdy nie muszę swojego szukać na parkingu W 3city jest pełno kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Pochwa w pochwie 17.™2 napisał: A ja mam za duże Nadźgaj w nim dużych mebli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach