Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: środa dzień loda kupiłem dziś 1 małą pomarańczę w Żabce i zgadnijcie ile zapłaciłem 7? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: mam nadzieję że będziemy mieć syna bo jak córka odziedziczy wzrost to prz3srane Najwyżej zwiąże sie z jakims kafeterianinem jak matka przeprowadziłeś sie już do familoka? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Wielkopolskiej? Kiedyś tam przypadkiem wylądowałam nie sprawdziwszy (nie razem czy osobno?), że to pociąg przyspieszony co nie zatrzymuje się u mojej babuni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, aaaaaaaaa napisał: a kto ma żółto? Ja miałam Dulux dojrzewający banan. Jakby co to jest pastelowy kolor a nie słońce rażące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: O kolorach życia O biciu bliźniego swego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Kiedyś tam przypadkiem wylądowałam nie sprawdziwszy (nie razem czy osobno?), że to pociąg przyspieszony co nie zatrzymuje się u mojej babuni Chyba osobno:p aha. Widziałaś świąteczna bimbe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: Ponad 8 lat będzie No to jeszcze nie możesz spać spokojnie. Archiwum X odgrzebuje sprawy sprzed 30 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, aaaaaaaaa napisał: Chyba osobno:p aha. Widziałaś świąteczna bimbe? Tak, siostra mi zawsze wysyła extra bimby i bany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Tak, siostra mi zawsze wysyła extra bimby i bany. A bany tez przyozdabiają? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: No to jeszcze nie możesz spać spokojnie. Archiwum X odgrzebuje sprawy sprzed 30 lat. To co, robimy screen i donos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, aaaaaaaaa napisał: A bany tez przyozdabiają? Chodzi o malowanie np.na Powstanie Wlkp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu 25 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ona Próba nr2, bo mi się przypomniało, że mam coś 4you Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: No to jeszcze nie możesz spać spokojnie. Archiwum X odgrzebuje sprawy sprzed 30 lat. Tak na bank będzie Dwóch poszkodowanych z pięciu już nie ma, jeden się utopił a jeden zapił. Nie wiem czy pozostała trójka przetrwa przez te 22 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 50 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Ja planuje mieć całe białe Jak w szpitalu? Ja mam pomalowany salon w trzech kolorach i jakoś da się żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, aaaaaaaaa napisał: Oj kasa w ogóle nie idzie w parze z gustem ani jakims wyczuciem. Widziałam mieszkania w apartamentowcu po 20 k za metr (to x lat temu) urządzone jak u babci Stasi. Pomijając ten wybor to po prostu nie pasowało do stylu budynku, który był nowoczesny modernistyczny i industrialny Pewnie jakby mieli gust to by nie spiewali disco polo Choc w sumie za taką kasę to tez bym mogla spiewac tylko nie ma jakos chętnych zeby placic za moj śpiew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu Mamy dzisiaj komplet fajnych uzytkownikow, szkoda, ze kazdy normalny temat leci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabaZBlokadąPisania napisał: Jak w szpitalu? Ja mam pomalowany salon w trzech kolorach i jakoś da się żyć Rodzice maja na biało za moja namową i jest ładnie maja jakies wstawki gdzieniegdzie typu jakies lamele, w salonie taki a la beton i zasłony w różnych kolorach w różnych pokojach i to wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Pewnie jakby mieli gust to by nie spiewali disco polo Choc w sumie za taką kasę to tez bym mogla spiewac tylko nie ma jakos chętnych zeby placic za moj śpiew. No albo to taki biznesmen z krwi i kosci wiec śpiewa z czego jest łatwa kasa. Chociaz z jego głosem to w żadnym normalnym repertuarze i tak by sie nie odnalazł wiec robi co może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 17 Napisano 7 godzin temu Białe ściany mi się kojarzą z mieszkaniami na wynajem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 7 godzin temu a jacy uzytkownicy sa niefajni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu Pijakow to chyba często biją, ja tam lubilam naszych koneserow przesiadywania w lokalnych krzakach, bo mi dawali cukierki gdy bylam mała. A do jednego chodzilam po smietanę, bo mama mi nie pozwolila pic nabialu ze wzgledu na uczulenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Chodzi o malowanie np.na Powstanie Wlkp. A ciebie kto banem przyozdobił i za co? Można dostać bana na Kafe na której królują monologi leżaczka i fifiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: To co, robimy screen i donos? Myślę, że policjanci i prokurator będą mieli dużo uciechy z takiego donosu: niejaki siurosław wyznał na forum internetowym kafeteria, że osiem lat temu napadł w przebraniu na obywateli spożywajacych alpagi pod płotem jego domu. Następnie utrudniał śledztwo udając, że wyszedł właśnie z pościeli. Podpisano: caryca od cukru i brum. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Pijakow to chyba często biją, ja tam lubilam naszych koneserow przesiadywania w lokalnych krzakach, bo mi dawali cukierki gdy bylam mała. A do jednego chodzilam po smietanę, bo mama mi nie pozwolila pic nabialu ze wzgledu na uczulenie. No tak, oni zawsze maja Krzywe nosy nigdy nie wiem czy po bójkach czy ostatnie stadium kiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, aaaaaaaaa napisał: No albo to taki biznesmen z krwi i kosci wiec śpiewa z czego jest łatwa kasa. Chociaz z jego głosem to w żadnym normalnym repertuarze i tak by sie nie odnalazł wiec robi co może On ma wspaniałe wibrato, Ty się nie znasz. Dla mnie na przykład zawsze brzmi jak koza którą ktoś analnie rozdziewicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 163 Napisano 7 godzin temu ja cos dawno nie dostalem bana wlasnie, nabijam posty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1233 Napisano 7 godzin temu Ja tez jestem fanką bialych scian, szybko sie brudzą, ale za to łatwo je pomalowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 184 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Myślę, że policjanci i prokurator będą mieli dużo uciechy z takiego donosu: niejaki siurosław wyznał na forum internetowym kafeteria, że osiem lat temu napadł w przebraniu na obywateli spożywajacych alpagi pod płotem jego domu. Następnie utrudniał śledztwo udając, że wyszedł właśnie z pościeli. Podpisano: caryca od cukru i brum. Dokładnie Zrobiłaś mi dzień tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 46 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Siurentajski napisał: Tak na bank będzie Dwóch poszkodowanych z pięciu już nie ma, jeden się utopił a jeden zapił. Nie wiem czy pozostała trójka przetrwa przez te 22 lata Jesteś człowiekiem małej wiary i nie oglądałeś Samych swoich. Na wsi to pamięć krzywdzie idzie przez pokolenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaa 129 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: On ma wspaniałe wibrato, Ty się nie znasz. Dla mnie na przykład zawsze brzmi jak koza którą ktoś analnie rozdziewicza On nosuje masakrycznie nie obrażaj kóz one maja lepsza emisje głosu:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach