przewr(l)otna 793 Napisano 19 godzin temu 27 minut temu, Pokraka napisał: A często coś na Tobie robi efekt WOW? A nie jest to przykrywka dla tego by być zwyczajnie niesympatycznym i nieempatycznym? Tak jak teraz ludzie zwykłe chamstwo zaczęli nazywać szczerością. Zawsze można powiedzieć bo się ludziom nie podlizuje Skoro tak, to dlaczego tego nie powiedzieć? Tylko czekać na wielkie WOW, a może ktoś nie robi wielkiego WOW ale na miłe słowo też zasługuje. Nieempatycznym powiadasz? Chwalę wszystko co w mojej ocenie zasługuje na wyróżnienie. Coś, co podziwiam i czego sama nie posiadam. To się tyczy najczęściej charakteru, intelektu, najmniej wyglądu. Powtórzę raz jeszcze. Nie jestem typem słodziaka i być może jest to wada której powinnam się wstydzić? A braku empatii (chyba) mi nikt z otoczenia nie zarzucił. Lepiej mi wychodzi okazywanie jej poprzez namacalne pomaganie. I tu będzie koniec wypowiedzi. Już widzę komentarze: Internet przyjmie wszystko, można ściemniać ile kto chce Chociaż... jest jedna osoba, którą znam z netu. Zero bliższych kontaktów i zainteresowań. Potrzebowała kasy i dałam bez zająknięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 674 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Aromat - cudo, smak - co kto lubi ale dla mnie rewelacja. Lubię tylko zapach świeżo mielonej kawy. Na tym kończę jej degustację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: A co to za kawa? Mieszanka z palarni Noble Coffee. Teraz używam Brasil Mogiana Szlachetne doznanie A na otwarcie czeka mieszanka Brasil i Honduras Królewska mieszanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Serio? Szkoda byłoby synchronizacji ust. To wbrew pozorom ciężko osiągnąć Mieczu, ja w fabryce jestem. Nie mogę za bardzo się rozpędzać w fantazjach o całowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ostatnio moj facet kupil mi kawe i byl bardzo z siebie dumny, mowi kupilem Ci jakas kawe arabska, sprobuj czy dobra, a to arabica po prostu 2 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Ostatnio moj facet kupil mi kawe i byl bardzo z siebie dumny, mowi kupilem Ci jakas kawe arabska, sprobuj czy dobra, a to arabica po prostu Cały ur ok kto kupuje. Zrobił kawy najlepszej i piłaś. Podał powiedział zrobiłem kochanie kawę. Kawa podana odpowiednio lepiej smakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, a dopo napisał: Ja lubie zapach pieroga moderacji. Koneser! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano 19 godzin temu 17 minut temu, miramar napisał: A jaką Ty masz technikę całowania, że się można od tego odwodnić? Całowanie jednak kojarzy się ze śliną. Ja nie wiem czy bez regularnego popijania ślinianki wyrobią z takim zapotrzebowaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano 19 godzin temu 45 minut temu, Żaba Monìka napisał: Bardzo latwo sie sprzedaje w internecie i wpada dodatkowa kaska. Nie potrafię niczego sama wycenić, jak już to zrobię, równie dobrze mogę to komuś podarować za darmo 2 tygodnie temu tak zrobiłam z dwoma telefonami. Jeden na gwarancji. Spójrz na paradoks. Do lumpeksu wielu wstydzi się chodzić. Nie kupią używanych ciuchów, a w necie schodzą na pniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: Lubię tylko zapach świeżo mielonej kawy. Na tym kończę jej degustację Lubibię rytuał: sobotni poranek, czajnik na z wodą, zaczynam mielenie, unosi się aromat. Filiżanka, fotel i dwie krople mleka. I tak będzie jutro!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ostatnio moj facet kupil mi kawe i byl bardzo z siebie dumny, mowi kupilem Ci jakas kawe arabska, sprobuj czy dobra, a to arabica po prostu Zuch chłopak! Te z mojego prezentu są takie celowane w porę roku dlatego jest orzech i karmel. Ale fajne sa tez z nutami owocowymi. Lubię ich palarnię. Edytowano 19 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 674 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Mieczu, ja w fabryce jestem. Nie mogę za bardzo się rozpędzać w fantazjach o całowaniu. Masz rację. Praca wymaga szczególnego skupienia. Bierz przykład z Pokraki. Archiwizuje i archiwizuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano 19 godzin temu 13 minut temu, Żaba Monìka napisał: Moje ulubione staniki to te sportowe, a one sa wygodne nawet z supermarketu Moje ulubione to te, które nie są stworzone dla kobiet z przyklejonymi piłeczkami do klatki piersiowej. Miło gdy producent zauważa, że pierś się ciągnie gdzieś aż pod pachę i że pomiędzy nimi jest odstęp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 674 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Lubibię rytuał: sobotni poranek, czajnik na z wodą, zaczynam mielenie, unosi się aromat. Filiżanka, fotel i dwie krople mleka. I tak będzie jutro!!!!! To ja tak mam z herbatą. Jest przyczynkiem do błogiego lenistwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Masz rację. Praca wymaga szczególnego skupienia. Bierz przykład z Pokraki. Archiwizuje i archiwizuje. Ja tez zaraz idę na kolejne spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nie potrafię niczego sama wycenić, jak już to zrobię, równie dobrze mogę to komuś podarować za darmo 2 tygodnie temu tak zrobiłam z dwoma telefonami. Jeden na gwarancji. Spójrz na paradoks. Do lumpeksu wielu wstydzi się chodzić. Nie kupią używanych ciuchów, a w necie schodzą na pniu Zrobił kawę najlepszą najdroższą. Tylko przykład Przemek albo Leżak podał wypiła byś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, miramar napisał: Mieszanka z palarni Noble Coffee. Teraz używam Brasil Mogiana Szlachetne doznanie A na otwarcie czeka mieszanka Brasil i Honduras Królewska mieszanka. Nie slyszalam nawet o nich, ja nie mam az tak wysublimowanego smaku jesli chodzi o kawe zeby tyle za nia placic Najciekawsza kawe jaka pilam, ze tak powiem, to gdy kolega przywiozl mi zielone ziarna kawy z Etiopii i musialam je samodzielnie prazyc na patelni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To ja tak mam z herbatą. Jest przyczynkiem do błogiego lenistwa Konieczny do tego jest fotel i siedzenie z podwiniętymi nogami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Nie slyszalam nawet o nich, ja nie mam az tak wysublimowanego smaku jesli chodzi o kawe zeby tyle za nia placic Najciekawsza kawe jaka pilam, ze tak powiem, to gdy kolega przywiozl mi zielone ziarna kawy z Etiopii i musialam je samodzielnie prazyc na patelni To chyba taka sieć palarni kawy działająca w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 674 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Moje ulubione to te, które nie są stworzone dla kobiet z przyklejonymi piłeczkami do klatki piersiowej. Miło gdy producent zauważa, że pierś się ciągnie gdzieś aż pod pachę i że pomiędzy nimi jest odstęp. Na tych reklamach, które mi się wyświetlały wszystko ładnie było dopasowane. A panie wyglądały na szczęśliwe. Aż na głos powiedziałem: dziewczyny, macie szczęście, że Miecza nie znacie, bo te biustonosze byłyby jednorazowego użycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 464 Napisano 19 godzin temu 14 minut temu, Żaba Monìka napisał: Wkladki wyjmuje, bo mnie denerwuja, zawsze sie przesuwaja w praniu i potem trzeba grzebac w staniku przez 10 minut Prościej chyba kupować modele bez wkładek (poduszek), niż potem wyjmować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 674 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Ja tez zaraz idę na kolejne spotkanie. Z całowaniem? Zajadów dostaniesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 200 Napisano 19 godzin temu luwaka sie napijcie tylko nie czytajcie wczesneij jak sie te kawe robi. to sie chyba nazywa kopi luwak albo copi luwak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 30 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: luwaka sie napijcie tylko nie czytajcie wczesneij jak sie te kawe robi. to sie chyba nazywa kopi luwak albo copi luwak. Wszyscy kafeterianie już znają tę kawę Mama ostatnio piła u sąsiadki, kawa jak kawa, nic nadzwyczajnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 464 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: luwaka sie napijcie tylko nie czytajcie wczesneij jak sie te kawe robi. to sie chyba nazywa kopi luwak albo copi luwak. Wiem, co to jest bez czytania, więc podziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1281 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, selkie napisał: Prościej chyba kupować modele bez wkładek (poduszek), niż potem wyjmować No wlasnie czasem nie prosciej, bo czesto te, ktore mi akurat pasuja maja wkladki. Choc bez wkladek tez kupuje, zwlaszcza te niesportowe to juz kupuje najczesciej koronkowe bez wkladek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano 19 godzin temu 7 minut temu, Graaazka napisał: Zrobił kawę najlepszą najdroższą. Tylko przykład Przemek albo Leżak podał wypiła byś? Od Przemka tak. O Leżaku krążą legendy, że sika do szklanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 793 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: luwaka sie napijcie tylko nie czytajcie wczesneij jak sie te kawe robi. to sie chyba nazywa kopi luwak albo copi luwak. Z odchodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 78 Napisano 19 godzin temu 8 minut temu, Miecz napisał: Z całowaniem? Zajadów dostaniesz! Haskowir wezmę i jakoś będzie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graaazka 5 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Od Przemka tak. O Leżaku krążą legendy, że sika do szklanki Ja bym się brzydził niewiadomo czy czyste i jaki zapach. Zachowując troszeczkę kultury powiedział nawet nie pije, nic nie jem a żyje powietrzem. Większość tutaj cieszyła ma kawe najdroższą nawet luwak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_/ 184 Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, Pokraka napisał: A masz jakiegoś pod ręką? Wyobrazilam sobie, jak siadasz na te z jezem w avku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach