Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sowa z Mazur

Pieróg w Skimsach z Łodzi

Polecane posty

32 minuty temu, Sowa z Mazur napisał:

W sumie ... Nauczyłaby się dajmy na to angielskiego i włoskiego w domku, wyprzedała rzeczy, jatkę wledźmy, wyjechała do Włoch, założyła jakąś działalność, nawet nowy kanał i odżyła.

Ależ Cię poniosła larwia wyobraźnia. Siwą przerasta założenie końcówki mopa a miała by zamieszkać w obcym kraju, nauczyć się języka i poprowadzić swój biznes. Ale próby ogarnięcia czegoś takiego jak by filmowała i pokazywała to była by nie lada komedia.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Haha 2

57 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Mam jeszcze taki stary laptop w domu (14 lat) ale nic mi w nim nie pękło, mogę robić na nim grafikę, obliczenia w specjalnym oprogramowaniu, chodzi cicho, raz tylko system operacyjny był wgrany ponownie. W tym samym czasie tata 2 wykończył. Jadł nad nimi, nie serwisował (także wiatrak zapchany, pasty brak), oglądanie bzdur non stop. Taka laptopowa siwa.

Ja też mam 14 letniego lapka z Asusa🙂, jest w całkiem niezłym stanie. Przed pandemią myślałam, że jest już przestarzały, a jak musiałam na nim pracować w domu, to okazało się, że super sobie radzi.

• Like 1

2 godziny temu, evoiva napisał:

W Łodzi przecież też miała rowerek z koszykiem, nawet sama go skręcała. Ciekawe gdzie on teraz jest🤔

Wiem, ale mi chodzi konkretnie o te jej emeryckie wozidło i słynne zdjęcie na nim, gdy siedzi na nim na pomoście. Wygląda jak Jigsaw 😹

• Like 1
  • Haha 1

Przed chwilą, PandaCzerowna napisał:

Ależ Cię poniosła larwia wyobraźnia. Siwą przerasta założenie końcówki mopa a miała by zamieszkać w obcym kraju, nauczyć się języka i poprowadzić swój biznes. Ale próby ogarnięcia czegoś takiego jak by filmowała i pokazywała to była by nie lada komedia.

Ciągle zapominam, że to siwa a nie larwa z ambicjami 😂

Przed chwilą, kinga2208 napisał:

Ja też mam 14 letniego lapka z Asusa🙂, jest w całkiem niezłym stanie. Przed pandemią myślałam, że jest już przestarzały, a jak musiałam na nim pracować w domu, to okazało się, że super sobie radzi.

Asus to jednak Rolls-Royce komputerowy 😁

• Like 1

4 godziny temu, arbuz napisał:

Oczywiście, że tak. Ona ją naśladuje jak nastolatka. Właśnie ten jej wulgaryzm (na siłę) to próba nieudolnego naśladowania. 

ona obrzydza świetnie napisaną postać. ja ten serial też ogladałam dla Costnera i Beth ale no błagam. Beth (napisana postać przypominam!!!) nie ma 2 lewych rąk, umie na pewno otwierać kartonowe pudełka, nie sapie po założeniu butów, dobrze dogaduje się z facetem ( który też jest napisaną postacią, bo w realu nie widzę tej pary), jeździ samochodem, konno, umie się trochę bić, ma znajomości, nie drze ryja, tylko zawsze mówi cicho i ładni le wygląda w swoich stylizacjach. No i wiesz wera, ona tak naprawdę nie chla tyle ile pokazują w serialu, to woda, wiesz? i dlatego Beth wygląda ładnie, bo nie jest spuchnięta od wódy....

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1

Dopiero teraz widzę jakie ona ma zęby (miniaturka). Aż musiałam zrobić zrzut ekranu i obejrzeć

• Thanks 1

12 minut temu, Sowa z Mazur napisał:

Dopiero teraz widzę jakie ona ma zęby (miniaturka). Aż musiałam zrobić zrzut ekranu i obejrzeć

Dziwny jest ten jej uśmiech, taki nienaturalny, wymuszony. Ona ma tą szczękę (uzębienie) jakieś takie kwadratowe, zamiast typowego łuku. No i jeszcze te kły. 

38 minut temu, biednakicia napisał:

ona obrzydza świetnie napisaną postać. ja ten serial też ogladałam dla Costnera i Beth ale no błagam. Beth (napisana postać przypominam!!!) nie ma 2 lewych rąk, umie na pewno otwierać kartonowe pudełka, nie sapie po założeniu butów, dobrze dogaduje się z facetem ( który też jest napisaną postacią, bo w realu nie widzę tej pary), jeździ samochodem, konno, umie się trochę bić, ma znajomości, nie drze ryja, tylko zawsze mówi cicho i ładni le wygląda w swoich stylizacjach. No i wiesz wera, ona tak naprawdę nie chla tyle ile pokazują w serialu, to woda, wiesz? i dlatego Beth wygląda ładnie, bo nie jest spuchnięta od wódy....

Siwa chce być na siłę "s u k o * * * a" jak jej ulubiona postać. Tyle, że to jest rola odgrywana przez aktorkę, a nie prawdziwe żyCe…

Edytowano przez arbuz

Siwa chce byc taka, jak postac z serialu ktory aktualnie oglada, byla juz czirliderkom, chce ubierac sie jak Beff, szuka swojego habibi, miala tez faze na House of cards. 

Jest najlepszym przykladem, ze jak nie masz wlasnego stylu, to kopiujac innych wygladasz karykaturalnie. 🤣

• Like 4

4 godziny temu, Sowa z Mazur napisał:

Mam jeszcze taki stary laptop w domu (14 lat) ale nic mi w nim nie pękło, mogę robić na nim grafikę, obliczenia w specjalnym oprogramowaniu, chodzi cicho, raz tylko system operacyjny był wgrany ponownie. W tym samym czasie tata 2 wykończył. Jadł nad nimi, nie serwisował (także wiatrak zapchany, pasty brak), oglądanie bzdur non stop. Taka laptopowa siwa.

3 godziny temu, kinga2208 napisał:

i Wam to dziala? z czym to kompatybilne? 14letnia bateria tez musi byc jakas cudowna moc 😉

i ze pracowac na tym? tak tylko sie dziwie i zastanawiam. 

21 minut temu, Busz3131 napisał:

Siwa chce byc taka, jak postac z serialu ktory aktualnie oglada, byla juz czirliderkom, chce ubierac sie jak Beff, szuka swojego habibi, miala tez faze na House of cards. 

Jest najlepszym przykladem, ze jak nie masz wlasnego stylu, to kopiujac innych wygladasz karykaturalnie. 🤣

Idealne podsumowanie. 

22 minuty temu, Busz3131 napisał:

Za każdym razem jak widzę młodszą wersje Jagodzianki to po prostu nie mogę…Niech tylko ona nie podąża w tym kierunku. 

Do pichcenia włączyłam sobie vlog pt: "święta musieliśmy spędzić bez rodziny'

I powiem, że jeżeli to była ściema, z tą gorączką, wece - to jest to jakaś inna forma sadyzmu.. 

6 godzin temu, GabrielaNowicki napisał:

Lem na tik toku fajnie busze zmontował 😁

MEGA. kocham to 😍

Edytowano przez Hellena.De.Vil

21 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

i Wam to dziala? z czym to kompatybilne? 14letnia bateria tez musi byc jakas cudowna moc 😉

U mnie bateria już padła, ale wystarczy podłączyć do kontaktu😉. On mi nie służy teraz do pracy (tylko w pandemii przez 1.5 r.). Na obejrzenie filmu, czy wysrywu na yt lub napisanie czasem czegoś w wordxie wystarcza. Rozglądam się za czymś nowszym, bo wieczny nie będzie 😉

• Like 1

45 minut temu, Busz3131 napisał:

Była też mama która odwozi dziecko na koszykówkę w USA, cool babcia, trendy nastolatki z tiktoka 

• Like 1
  • Haha 2

5 godzin temu, Sowa z Mazur napisał:

W sumie ... Nauczyłaby się dajmy na to angielskiego i włoskiego w domku, wyprzedała rzeczy, jatkę wledźmy, wyjechała do Włoch, założyła jakąś działalność, nawet nowy kanał i odżyła.

Lol..mieszkam we Włoszech i powiem Ci, że furore by tu zrobiła tymi stylówkami, każdy by się za nią oglądał 😂👌🏻A co do zakładania działalności to powodzenia😂

14 minut temu, gdzierower napisał:

Była też mama która odwozi dziecko na koszykówkę w USA, cool babcia, trendy nastolatki z tiktoka 

Ta postac mnie bawi najbardziej, siwa tachajaca po domu, 1,5 litrowa, rozowa, podeobe stanleya z biedry, bo widzala to u amerykanskich juciunerek. 🤣

4 minuty temu, Vedma napisał:

Lol..mieszkam we Włoszech i powiem Ci, że furore by tu zrobiła tymi stylówkami, każdy by się za nią oglądał 😂👌🏻A co do zakładania działalności to powodzenia😂

Siwa nie potrafi zalozyc butow, takze lisz jej lak. 🤣🤣

• Like 1

Przed chwilą, Vedma napisał:

Dlatego miałaby tematy na filmy na kolejne 20 lat a my rozrywkę 😂

Zakłamane media próbują, nomen omen, zakolorować rzeczywistość i wybielać sprawców przez sprytny zabieg socjotechniczny. Media piszą "Samochód wjechał w tłum ludzi na jarmarku bożonarodzeniowym". To próba wybielania sprawcy. Nie samochód wjechał, bo nie zadziałał np. hamulec ręczny. To sprawca, używając samochodu, z premedytacją przejechał ludzi. Tak samo to nie nóż 🔪 trafił ofiary, tylko nożownik z premedytacją zabił wyma...ąc i zadając ciosy nożem. Tak samo próbuje się przestawić dyskusję czy był to migrant mieszkający tam kilka lat, kilkanaście czy od wczoraj. Próbując rozmydlić sprawę, że problemem są migranci ogólnie. Statystyki mówią same za siebie - migranci równa się wzrost przestępczości. Tusk podpisał pakt migracyjny, a przed wyborami kazał zbojkotować referendum, by ludzie nie wypowiedzieli się na ten temat. A on miał wolną rękę do decyzji szkodliwych dla Polaków.

• Like 2
  • Thanks 1

1 godzinę temu, !GA napisał:

I powiem, że jeżeli to była ściema, z tą gorączką, wece - to jest to jakaś inna forma sadyzmu.. 

Lew głupi był. Ja bym ją okryla do snu (potrafię ręka wyczuć, czy ktoś ma gorączkę) i pojechała sama do rodziców 🤔

1 minutę temu, Sowa z Mazur napisał:

Ciekawe... Vlog jutro czy w poniedziałek i ponad 2h 😋

czekam na 3h 😉 skastomizowany laptok powinien dać radę 😉

• Haha 2

Przed chwilą, Hellena.De.Vil napisał:

Bateria zazwyczaj w każdym szybko pada. Wymienić można ale wolę do kontaktu 😁

Net chodzi, filmy da się obejrzeć, badania z płytek odtwarza, Photoshop chodzi, Corel, program do obliczeń typu Mathematica (nawet bardzo skomplikowane rzeczy da się obliczyć, cudo), Office działa.

Przed chwilą, biednakicia napisał:

czekam na 3h 😉 skastomizowany laptok powinien dać radę 😉

Z oglądaniem jej vlogów mam już tak samo jak z filmem "Czarnoksiężnik z krainy oz". Podchodzę wiele razy ale nie idzie obejrzeć w całości.

W sumie siwa jako zielona czarownica byłaby fenomenalna 😂

1 godzinę temu, Sowa z Mazur napisał:

Bateria zazwyczaj w każdym szybko pada. Wymienić można ale wolę do kontaktu 😁

Net chodzi, filmy da się obejrzeć, badania z płytek odtwarza, Photoshop chodzi, Corel, program do obliczeń typu Mathematica (nawet bardzo skomplikowane rzeczy da się obliczyć, cudo), Office działa.

Spróbuj puścić render wysryvasa 2 godzinnego, to zobaczysz jak śmiga 🤪

• Haha 1

10 godzin temu, !GA napisał:

To z gorączką to był hit. Czuć kłamstwo na kilometr.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się