AnaPoe 2 Napisano Grudzień 22, 2024 Jakie masz cele i plany na 2025? Masz motywację? Silną wolę? Czy może znowu w połowie stycznia o tym wszystkim zapomnisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 194 Napisano Grudzień 22, 2024 Forma życia będzie, przynajmniej w planach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 37 Napisano Grudzień 26, 2024 Też mam mocne postanowienie poprawy, wyrzucić z diety śmieciowe przekąski i zdecydowanie więcej się ruszać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poważna 1 Napisano Grudzień 28, 2024 1. Zrobić badania 2. Ograniczyć słodycze i alkohol 3. Systematyczny ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1386 Napisano czwartek o 10:45 W sumie to dosyc zdrowo sie odzywiam, chcialabym wytrwac przy codziennych cwiczeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano czwartek o 23:03 12 godzin temu, Żaba Monìka napisał: W sumie to dosyc zdrowo sie odzywiam, chcialabym wytrwac przy codziennych cwiczeniach. I ja podobnie, tylko ostatnio w czasie świąt pozwoliłam sobie na słodycze i ciasta i waga od razu poszła mi w górę. Jakie ćwiczenia robisz w domu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano czwartek o 23:20 Jakby ktoś miał ochotę na losowanie swojego świętego patrona na 2025 rok:):):) https://www.faustyna.pl/zmbm/patronowie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1386 Napisano piątek o 08:23 9 godzin temu, Moniqaa napisał: I ja podobnie, tylko ostatnio w czasie świąt pozwoliłam sobie na słodycze i ciasta i waga od razu poszła mi w górę. Jakie ćwiczenia robisz w domu? Takie z apki rozciagajace, 15 minut dziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 194 Napisano sobota o 02:54 Dnia 3.01.2025 o 00:03, Moniqaa napisał: I ja podobnie, tylko ostatnio w czasie świąt pozwoliłam sobie na słodycze i ciasta i waga od razu poszła mi w górę. Jakie ćwiczenia robisz w domu? Ciężko przytyć w dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poważna 1 Napisano sobota o 08:08 Ja jeszcze wczoraj dopijałam sylwestrowe trunki a dziś dojadam sernik. Muszę też zmniejszyć mój dzienny cel 10 tysięcy kroków bo nie wyrabiam bardziej czasowo niż kondycyjnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano sobota o 08:47 5 godzin temu, malowany napisał: Ciężko przytyć w dwa dni Moje świętowanie nie trwało tylko dwa dni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano sobota o 08:48 39 minut temu, Poważna napisał: Ja jeszcze wczoraj dopijałam sylwestrowe trunki a dziś dojadam sernik. Muszę też zmniejszyć mój dzienny cel 10 tysięcy kroków bo nie wyrabiam bardziej czasowo niż kondycyjnie. U mnie z ciast już nic nie ma. Zostały mi tylko poświąteczne słodycze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 194 Napisano sobota o 09:50 1 godzinę temu, Moniqaa napisał: Moje świętowanie nie trwało tylko dwa dni;) A ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poważna 1 Napisano sobota o 11:52 3 godziny temu, Moniqaa napisał: U mnie z ciast już nic nie ma. Zostały mi tylko poświąteczne słodycze. Sernik był sylwestrowy, poświątecznej to mi nie zostało nawet cukrowej laski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poważna 1 Napisano sobota o 11:56 Zimą zdecydowanie trudniej mi robić kroki,podziwiam osoby uprawiające sporty zimowe,ja i bez tego miałam już wszystko poskręcane z wyjątkiem karku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano sobota o 17:06 7 godzin temu, malowany napisał: A ile? prawie dwa miesiące, listopad z uwagi na świętowania rodzinne a w grudniu cd. niestety i święta i nowy rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano sobota o 17:08 5 godzin temu, Poważna napisał: Sernik był sylwestrowy, poświątecznej to mi nie zostało nawet cukrowej laski. u mnie sylwestrowy był jabłecznik ale już go nie zjem do końca, niestety przy IBS nie służy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moniqaa 31 Napisano sobota o 17:12 5 godzin temu, Poważna napisał: Zimą zdecydowanie trudniej mi robić kroki,podziwiam osoby uprawiające sporty zimowe,ja i bez tego miałam już wszystko poskręcane z wyjątkiem karku. współczuję ja chciałabym się nauczyć jeździć na nartach żeby móc więcej się ruszać zimową porą ale to raczej to melodia przyszłości póki co moje kroki to wyjścia do marketu - wiem, mało romantyczne no ale takie życie dzisiaj miałam iść na spacer po południu bo pięknie biało za oknem ale noc miałam kiepską i w ciągu dnia mnie zmorzyło i nici ze spaceru w tym roku muszę popracować nad jakością snu - moje postanowienie;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 194 Napisano sobota o 19:06 1 godzinę temu, Moniqaa napisał: prawie dwa miesiące, listopad z uwagi na świętowania rodzinne a w grudniu cd. niestety i święta i nowy rok To pisz, że dwa miesiące a nie w czasie świąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poważna 1 Napisano sobota o 22:50 5 godzin temu, Moniqaa napisał: w tym roku muszę popracować nad jakością snu - moje postanowienie;) Sen jest bardzo ważny,dobre postanowienie. Ja sobie jeszcze postanowiłam czytać 50 stron dziennie i też nie wyrabiam bo zaczynam zbyt późno i po 30 stronach wymiękam. A to dopiero czwarty dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach