malowany 159 Napisano 11 godzin temu kto wczoraj jadł mięso? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 11 godzin temu Ja nie. Coraz mądrzejsze masz te tematy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1324 Napisano 11 godzin temu Ja tez nie Ale chyba juz mozna jesc mięso w wigilię, cos mi sie tak obilo o uszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu Ja! Ino 2 małe kawałeczki morszczuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buongiorno 35 Napisano 11 godzin temu Też nie jadłam mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja nie. Coraz mądrzejsze masz te tematy. Znając jego psikuśne zapędy chciał nas zrobić w bambuko. Napisał- mięso. Nie określił czy ryby, czy świnki lub kurki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 247 Napisano 11 godzin temu jem mieso kiedy mam ochotę nie przestrzegam żadnych zabobonów jesli o to pytasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 811 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Żaba Monìka napisał: Ja tez nie Ale chyba juz mozna jesc mięso w wigilię, cos mi sie tak obilo o uszy? Można. Trzeba się tylko wystrzegać obżarstwa do 1 gwiazdki. To się oczywiście tyczy praktykujących katolików. Ci szemrani (jak ja) mogą wszystko, bo grzechy niestraszne tym, co u spowiedzi byli 20 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ˈkrāzē 12 Napisano 11 godzin temu Jadłam kabanosa i pasztet a nie można? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2041 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Nie, ale tak jak Żaba piszę pomijając ryby... inne mięsa też nie są zakazane... i w wielu domach jadają pierogi i uszka z mięsnym farszem (taki przykład bo nie wiem co jeszcze). Edytowano 10 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 43 Napisano 10 godzin temu 20 minut temu, ˈkrāzē napisał: Jadłam kabanosa i pasztet a nie można? Gdzie mój prezent? Na którym koncie mam otworzyć skrzynkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 10 godzin temu Wczoraj to tylko dużo ryb i pierogów wjechało. Ale ostro później spaliłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Wczoraj to tylko dużo ryb i pierogów wjechało. Ale ostro później spaliłam Wiem bo co roku wklejasz ten sam tekst 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 238 Napisano 10 godzin temu mięso ryb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 10 godzin temu 54 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Ja nie. Coraz mądrzejsze masz te tematy. Poskaczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 10 godzin temu Ja zgrzeszyłem i zjadłem, ale po kolacji dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 10 godzin temu 9 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Wczoraj to tylko dużo ryb i pierogów wjechało. Ale ostro później spaliłam W jaki sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 10 godzin temu 34 minuty temu, ˈkrāzē napisał: Jadłam kabanosa i pasztet a nie można? Sploniesz w piekle zła kobieto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 9 godzin temu 34 minuty temu, Tuż po zmroku napisał: Wiem bo co roku wklejasz ten sam tekst 🥱 No i co cię to Krakusku obchodzi? 27 minut temu, malowany napisał: W jaki sposób? Zamiast seksu, było wieczorne bieganie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, BabaZBlokadąPisania napisał: No i co cię to Krakusku obchodzi? Zamiast seksu, było wieczorne bieganie Dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Dziwne Dziwny to jest ten świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 859 Napisano 9 godzin temu 41 minut temu, malowany napisał: Poskaczesz? Czy to jest pytanie podchwytliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Czy to jest pytanie podchwytliwe? Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: Dziwny to jest ten świat Mało powiedziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 9 godzin temu w bigosie, flądre, paluszki rybne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Ismael de Mexico napisał: w bigosie, flądre, paluszki rybne... A śledzia w śmietanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismael de Mexico 29 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: A śledzia w śmietanie? sledzia nie bylo ale jeszcze byl łosoś w cebulce. pychota. karpia u nas juz daaawno ni bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuż po zmroku 34 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, BabaZBlokadąPisania napisał: No i co cię to Krakusku obchodzi? Zamiast seksu, było wieczorne bieganie No po ambonie biegałaś po alkoholu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 67 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tuż po zmroku napisał: No po ambonie biegałaś po alkoholu I nic o wchodzeniu księdza na ambonę Krzysiu z Krakowa? Siostra bogatą paczkę dała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 159 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Ismael de Mexico napisał: sledzia nie bylo ale jeszcze byl łosoś w cebulce. pychota. karpia u nas juz daaawno ni bylo. Nie zajazyles, trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach