Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kadżana

Brak prezentu pod choinka

Polecane posty

2 godziny temu, Rym Cym + napisał:

Nie przejmuj się. W Boże Narodzenie nie chodzi o prezenty, a o świętowanie narodzin upragnionego przez władców, narody i proroków Chrystusa. 😉

To jest smutny czas, sprowadzacie po raz kolejny na świat tego dzieciaka tylko po to żeby za kilka miesięcy po raz kolejny go ukatrupić. To jest poniekąd straszne ze radujecie się ze się urodził bo będziecie mogli go zabić i dzięki swojemu mordowi dostąpicie królestwa niebieskiego. Okrutne.

1 minutę temu, buongiorno napisał:

moze po prostu nie obchodza go swieta, nie zalezy mu, to nie musisz mu kupowac prezentow... bedzie bardziej prawdziwie a nieudawane, no bo nikogo nie zmusisz, ale siebie tez nie musisz...

Szlaban na cipę już niejednego mężczyzn skłonił do przemyśleń

1 minutę temu, silnik mаrki honda napisał:

Szlaban na cipę już niejednego mężczyzn skłonił do przemyśleń

nie wiem, ludzie w zwiazkach musieliby sie wypowiedziec, nie sadze ze tak jest xd

1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

No 3 czerwone kartki od razu żeby ją spakowac do matki 

W twoim przypadku wystarczy, że zasuniesz szufladę

1 minutę temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

A czego może potrzebować samica 

KOBIETY mają różne potrzeby. Każda chyba sama wie najlepiej czego chce.

• Haha 1

Tu nie chodzi o prezenty pod choinkę tylko o to, że dla niej cos jest wazne, a dla niego nie więc on to olewa. Jesli sie kogos kocha to sie szanuje to, co jest dla nich wazne nawet jesli tego nie rozumiemy. A jesli jest bardzo przeciwny prezentom to raczej powinni to obgadac i dojsc do jakiegos porozumienia a nie mowic, ze kupi, a potem nie kupuje.

14 minut temu, marawstala napisał:

Jest coś takiego jak 5 języków miłości i być może jej językiem są właśnie podarunki... ich języki pewnie są różne co oczywiście da się pogodzić jak już je rozpoznają. : )

Ostatnio słyszałem o tym że samica sprząta z miłości typowi może spróbować 

7 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Ostatnio słyszałem o tym że samica sprząta z miłości typowi może spróbować 

A wtedy w końcu kupi jej jakiś prezent?

"Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo.  Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy."

Z tego wynika, że facet wie o co chodzi. 

Edytowano przez marawstala

2 godziny temu, kadżana napisał:

odlkadamy duzo miesiecznie, 

Nie warto i to mówię z punktu widzenia typa co stracił 137tys głównie na giełdzie. Lepiej żyć tu i teraz jak już macie siebie. 

albo sie kochaja albo ktos caly czas musi zasluzyc na milosc albo nawet traktowanie go/ją jak istote ludzka xd po co byc z kims w takim razie...

7 minut temu, marawstala napisał:

"Nie dostalam swiatecznego prezentu od mojego mezczyzny, choc 11 dni temu powiedzial co innego. Na urodziny 4 miesiace temu tez nic nie dostalam. Wie jaki mam stosunek do tego typu okazji. Urodziny czy swieta to jest co bardzo waznego w moim zyciu i chce sie tego dnia czuc wyjatkowo.  Kasy nam nie brakuje, odlkadamy duzo miesiecznie, wiec to nie problem braku pieniedzy."

Na moje ma fiksa oszczędności i dlatego nie kupił tego iPhone 17 czy ile trzeba 

12 minut temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Od początku przecież to pisze że powinna mu przy lodzie wyjaśnić że to dla niej ważne 

Zwiazki ze sztuczna pusia wygladaja inaczej niz z kobieta.

37 minut temu, parabataii napisał:

To jest smutny czas, sprowadzacie po raz kolejny na świat tego dzieciaka tylko po to żeby za kilka miesięcy po raz kolejny go ukatrupić. To jest poniekąd straszne ze radujecie się ze się urodził bo będziecie mogli go zabić i dzięki swojemu mordowi dostąpicie królestwa niebieskiego. Okrutne.

Jezus Chrystus uprzedził "was" z tą pokrętną logiką ponad 2 tysiące lat temu... przykro mi 😉

Mój Bóg oddaje życie za mnie, nie bo musi, ale bo chce. Nie ma większego zaszczytu i daru niż mieć takiego Pana.

Ja jestem dobrym pasterzem. Dobry pasterz daje życie swoje za owce. 12 Najemnik zaś i ten, kto nie jest pasterzem, którego owce nie są własnością, widząc nadchodzącego wilka, opuszcza owce i ucieka, a wilk je porywa i rozprasza; 13  dlatego, że jest najemnikiem i nie zależy mu na owcach. 14 Ja jestem dobrym pasterzem i znam owce moje, a moje Mnie znają, 15 podobnie jak Mnie zna Ojciec, a Ja znam Ojca. Życie moje oddaję za owce. 16 Mam także inne owce, które nie są z tej owczarni. I te muszę przyprowadzić i będą słuchać głosu mego, i nastanie jedna owczarnia, jeden pasterz3. 17 Dlatego miłuje Mnie Ojciec, bo Ja życie moje oddaję, aby je [potem] znów odzyskać. 18 Nikt Mi go nie zabiera, lecz Ja od siebie je oddaję. Mam moc je oddać i mam moc je znów odzyskać. Taki nakaz otrzymałem od mojego Ojca».

Edytowano przez Rym Cym +
  • Haha 1

2 minuty temu, Ból zęba w pochwie 17.2 napisał:

Na moje ma fiksa oszczędności i dlatego nie kupił tego iPhone 17 czy ile trzeba 

Autorka nic nie pisała o tym na jaki prezent czekała... po prostu nic nie dostała. 

Można zgadywać z jakiego powodu... z jakiego by to powodu nie było to takie zaniechanie... zaniedbanie nie służy relacji. 

To trochę słabo, bo ja związek kojarzę między innymi z tym, że można dostawać prezenty od swojej drugiej połówki, ale może będzie wystarczało porozmawiać z nim o tym.

~Samotny bez sans na związek i prezenty 😞

30 minut temu, marawstala napisał:

Narobił jej nadziei , a później zabrakło mu konsekwencji, albo szkoda było mu floty. Lepiej powiedzieć kobiecie od razu jak sprawy wyglądają żeby wiedziała na czym stoi , bo i tak z natury bywają niestabilne choćby z powodu gospodarki hormonalnej.😁

11 minut temu, Rym Cym + napisał:

Jezus Chrystus uprzedził "was" z tą pokrętną logiką ponad 2 tysiące lat temu... przykro mi 😉

Mój Bóg oddaje życie za mnie, nie bo musi, ale bo chce. Nie ma większego zaszczytu i daru niż mieć takiego Pana.

Ja jestem dobrym pasterzem. Dobry pasterz daje życie swoje za owce. 12 Najemnik zaś i ten, kto nie jest pasterzem, którego owce nie są własnością, widząc nadchodzącego wilka, opuszcza owce i ucieka, a wilk je porywa i rozprasza; 13  dlatego, że jest najemnikiem i nie zależy mu na owcach. 14 Ja jestem dobrym pasterzem i znam owce moje, a moje Mnie znają, 15 podobnie jak Mnie zna Ojciec, a Ja znam Ojca. Życie moje oddaję za owce. 16 Mam także inne owce, które nie są z tej owczarni. I te muszę przyprowadzić i będą słuchać głosu mego, i nastanie jedna owczarnia, jeden pasterz3. 17 Dlatego miłuje Mnie Ojciec, bo Ja życie moje oddaję, aby je [potem] znów odzyskać. 18 Nikt Mi go nie zabiera, lecz Ja od siebie je oddaję. Mam moc je oddać i mam moc je znów odzyskać. Taki nakaz otrzymałem od mojego Ojca».

Szanowny apostoł sobie odpuści, ja w tej sekcie urodzona i te wszystkie brednie znam, niestety byłam indoktrynowana jako dziecko. Udało mi się wyrwać i żadna religia już mnie nie zniewoli. Ale spoko, rozumiem że sporo osób wciąż wierzy choć zdecydowana większość udaje 😉

6 minut temu, Daniel86 napisał:

To trochę słabo, bo ja związek kojarzę między innymi z tym, że można dostawać prezenty od swojej drugiej połówki, ale może będzie wystarczało porozmawiać z nim o tym.

~Samotny bez sans na związek i prezenty 😞

No no, a najbardziej to tych prezentów żal... partnerka może być albo nie... ale te prezenty... To dopiero strata 😔

• Haha 1

4 minuty temu, Tuż po zmroku napisał:

Narobił jej nadziei , a później zabrakło mu konsekwencji, albo szkoda było mu floty. Lepiej powiedzieć kobiecie od razu jak sprawy wyglądają żeby wiedziała na czym stoi , bo i tak z natury bywają niestabilne choćby z powodu gospodarki hormonalnej.😁

Wyszedł na gostka który jedno gada, drugie robi (nic nie robi)... nie jest słowny : ) tak, lepiej nic nie obiecywać niż coś obiecać i nie dotrzymać danego słowa... nieładnie nieładnie : )

Edytowano przez marawstala

Przed chwilą, malowany napisał:

Za rok też są święta 😄

No... z tym to różnie może być.

Przed chwilą, parabataii napisał:

Szanowny apostoł sobie odpuści, ja w tej sekcie urodzona i te wszystkie brednie znam, niestety byłam indoktrynowana jako dziecko. Udało mi się wyrwać i żadna religia już mnie nie zniewoli. Ale spoko, rozumiem że sporo osób wciąż wierzy choć zdecydowana większość udaje 😉

Jеzus w pewnym momencie zniknął jak wszedł na tą górę i wszyscy myśleli , że skoczył w przepaść. Ale wątpliwe skoro podniósł się po takim pobiciu. 

Jest jeszcze wersja, że jego sobowtór skończył na krzyżu. 

Prywatnie podejrzewam , że bym tworem wyższej inżynierii genetycznej starożytnych kosmitów. 🙂

Kiedyś słuchałam jakiegoś materiału o niewybaczalnych błędach jakie popełniają faceci i te obiecanki cacanki... rzucanie słów na wiatr były jednym z nich (a ten akurat zapamiętałam: )). 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się