kris888 239 Napisano 18 godzin temu dobrego wieczoru i nocki wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 10 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, kris888 napisał: pytanie czy wcześniej też tak było, czy to już od dłuższego czasu, czy od początku znajomości tak jest. a z fixem oszczędności, no te 5-10% z zarobku można wygospodarować na prezenty. Prezenty można nawet na kredyt kupić tylko trzeba chcieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 10 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Pszemek napisał: A gdzie napisała, że nie robi chamowi loda, znowu masz fantazje zboku z babską kulką wibro w doopie A gdzie ja napsialem że nie robi? Napisałem żeby porozmaiwiali przy nim bo normalnie zapomina to może zapamięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 10 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, buongiorno napisał: W realu na totalnie inne typy trafiam bo Kafe to nie cały świat toczący się w głowie schizo lezaka. Na szczęście. Myślę że takie same w życiu byś nie pomyślała co ja odwalam na forum o kopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 5 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 17 minut temu, kris888 napisał: pytanie czy wcześniej też tak było, czy to już od dłuższego czasu, czy od początku znajomości tak jest Ja właśnie też tak pomyślałem. Jeśli to pierwszy raz, to można mieć nadzieję, że może paczka się zgubiła w drodze, może dojdzie z opóźnieniem, a może chłopak ma w planach wyjazd w jakieś fajne miejsce. Więc ja jeszcze raz radzę autorce: porozmawiaj. Edytowano 18 godzin temu przez Daniel86 dodałem słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ból zęba w pochwie 17.2 10 Napisano 18 godzin temu 26 minut temu, buongiorno napisał: W realu na totalnie inne typy trafiam bo Kafe to nie cały świat toczący się w głowie schizo lezaka. Na szczęście. A był u dumbo pusty talerzyk mogłem przyjechać jako samotny wedrowiec huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach