Szara mysz 593 Napisano 9 godzin temu Zaburzenie goni zaburzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 8 godzin temu Proponuję, żeby ci, którzy ścigają Romanowskiego, Ziobrę, ks. Olszewskiego, Morawieckiego itd., nosili przy sobie deklaracje, że odmawiają korzystania z pomocy karetek pogotowia i wozów strażackich zakupionych za pieniądze z Funduszu Sprawiedliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1313 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Szara mysz napisał: Zaburzenie goni zaburzenie. No co ty to inni sa zli., cesarzowa zapowiada kolejny rok ze zmiana na lepsze. Wiemyjak to z nia wszystko na opak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 34 minuty temu, Anna Milska napisał: Proponuję, żeby ci, którzy ścigają Romanowskiego, Ziobrę, ks. Olszewskiego, Morawieckiego itd., nosili przy sobie deklaracje, że odmawiają korzystania z pomocy karetek pogotowia i wozów strażackich zakupionych za pieniądze z Funduszu Sprawiedliwości. a ja przypomnę że oni tych wozów i karetek nie kupowałi za swoje tylko za kasę podatników m.in z pieniedzy an ochronę środowiska więc maja rpawo korzystać niestety oprócz wozów i karetek wydawali tez po 200 baniek na jakiegoś księdza ktory mial im stworzyc telewizję a to nie dośc że nie ich kasą to nie na ten cel miała iść tylko na pokrzywdzonych w przestępstwach te nawiazki były a nie na księdza i jego rodzinę. Edytowano 8 godzin temu przez świrmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Szara mysz napisał: Zaburzenie goni zaburzenie. Oj dana dana od 3 lat nie miała w ręku bakłażana 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, świrmo napisał: a ja przypomnę że oni tych wozów i karetek nie kupowałi za swoje tylko za kasę podatników m.in z pieniedzy an ochronę środowiska więc maja rpawo korzystać niestety oprócz wozów i karetek wydawali tez po 200 baniek na jakiegoś księdza ktory mial im stworzyc telewizję a to nie dośc że nie ich kasą to nie na ten cel miała iść tylko na pokrzywdzonych w przestępstwach te nawiazki były a nie na księdza i jego rodzinę. Tych karetek to więcej od WOŚP (obywateli) jak od państwa z dykty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1429 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Wesoła Merry napisał: Tych karetek to więcej od WOŚP (obywateli) jak od państwa z dykty. Od panstwa to tez od obywateli tylko ze niestety panstwo wiecej defrauduje. Ale to tez pieniadze od ludzi przeciez, z placonych przez kazdego co miesiac podatkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1429 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Anna Milska napisał: Proponuję, żeby ci, którzy ścigają Romanowskiego, Ziobrę, ks. Olszewskiego, Morawieckiego itd., nosili przy sobie deklaracje, że odmawiają korzystania z pomocy karetek pogotowia i wozów strażackich zakupionych za pieniądze z Funduszu Sprawiedliwości. Zdefraudowali pieniadze to powinni byc gonieni, moze Ty lubisz gdy Twoje pieniadze ktos sobie wydaje na botox albo egzorcyzmy salcesonem, ale inni niekoniecznie. Jesli lubisz to zawsze mozesz wplacic z prywatnej inicjatywy. Edytowano 7 godzin temu przez Żaba Monìka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 68 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Wesoła Merry napisał: Tych karetek to więcej od WOŚP (obywateli) jak od państwa z dykty. i z tych nie powinni korzystać słuchacze radia z torunia i widzowie tivi republika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1429 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, świrmo napisał: i z tych nie powinni korzystać słuchacze radia z torunia i widzowie tivi republika. Bez przesady, niektorzy moze sluchaja Radia Maryja, a wplacaja na WOSP, zreszta te karetki i sprzet sa dla wszystkich, nawet dla tych, ktorzy nigdy nic nie wplacili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1087 Napisano 7 godzin temu A gdzie ta nasza zabawna poddymiaczka, poszła na drzemkę??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2904 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, GabrielaNowicki napisał: A gdzie ta nasza zabawna poddymiaczka, poszła na drzemkę??? Cukier spadł jej pewnie i zasnęła. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, Żaba Monìka napisał: Od panstwa to tez od obywateli tylko ze niestety panstwo wiecej defrauduje. Ale to tez pieniadze od ludzi przeciez, z placonych przez kazdego co miesiac podatkow. Zgadza się. Patrząc na to co robi fundacja a co rząd z pieniędzmi obywateli widać jak dużo kasy jest pszepiepszonej, jak dużo idzie dla politykowi do kieszeni a jak mało na to co ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, Żaba Monìka napisał: Zdefraudowali pieniadze to powinni byc gonieni, moze Ty lubisz gdy Twoje pieniadze ktos sobie wydaje na botox albo egzorcyzmy salcesonem, ale inni niekoniecznie. Jesli lubisz to zawsze mozesz wplacic z prywatnej inicjatywy. Ksiądz macha salcesonem a kobieta siedzi z dzieckiem i katem pod jednym dachem bo nie ma gdzie iść a z funduszu mogłaby mieć opłacone mieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 942 Napisano 5 godzin temu Ale mnie rano poniosło. Ale jakaś bucz szybko zgłosiła wątek do usunięcia . Reakcje rano wyczerpałam a tak fajnie piszecie. Merry obyś się o kacie i posiadaniu rodziny na własnym karku nie przekonała. To nie jest takie proste w polszy od kata się wyrwać. Bo to kat rządzi a kobietę i dzieci państwo ma gdzieś. I nie trzeba daleko przykładów szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 942 Napisano 5 godzin temu Ale dam Ci przykład. Matka siedziała we krwii, płakała. A pa ły do niej przecież ten pan jest spokojny to pani krzyczy i dramatyzuje. Siedziałam jako dziecko wiele razy pod stołem. I to było dawno a nic się nie zmieniło niccccccccccccccccccc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 942 Napisano 5 godzin temu A jak już byłam duża to jak ją bił wzięłam nożyczki i chciałam mu je wbić w łeb. Ale ręką się zasłonił i dostał tylko w kciuk. A jak umarł to matka to był wyjątkowy człowiek .Ideał hahaha I znając sprawiedliwe urzędy i sądy penie bym była w poprawczaku do 21 roku życia. No ale to nie o mnie a o klekocie blekocie wątek nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 5 godzin temu Ciekawe czy w tym tygodniu będzie produkcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7590 Napisano 4 godziny temu 38 minut temu, ciekawska666 napisał: A jak już byłam duża to jak ją bił wzięłam nożyczki i chciałam mu je wbić w łeb. Ale ręką się zasłonił i dostał tylko w kciuk. A jak umarł to matka to był wyjątkowy człowiek .Ideał hahaha I znając sprawiedliwe urzędy i sądy penie bym była w poprawczaku do 21 roku życia. No ale to nie o mnie a o klekocie blekocie wątek nie. Co przeżyłaś, to Twoje. Wartość. Podobno brak doświadczeń jest gorszy niż ciężkie doświadczenia. Patrz do przodu, nie zatruwaj się przeszłością. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3882 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Wesoła Merry napisał: Oj dana dana od 3 lat nie miała w ręku bakłażana Nie 3 tylko 5. Przypominam że na sprawie rozwodowej już 2 lata było nic z tych rzeczy 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, świrmo napisał: a ja przypomnę że oni tych wozów i karetek nie kupowałi za swoje tylko za kasę podatników m.in z pieniedzy an ochronę środowiska więc maja rpawo korzystać Tak samo jak owsik nie kupował za swoje, tylko za ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Żaba Monìka napisał: Zdefraudowali pieniadze to powinni byc gonieni, moze Ty lubisz gdy Twoje pieniadze ktos sobie wydaje na botox albo egzorcyzmy salcesonem, ale inni niekoniecznie. Jesli lubisz to zawsze mozesz wplacic z prywatnej inicjatywy. Nie lubię jak owsik za moją kasę kupuje bilbordy dla tyfusa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuckoffmondays 24 Napisano 2 godziny temu No No No No Wece No No Wece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1429 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Anna Milska napisał: Nie lubię jak owsik za moją kasę kupuje bilbordy dla tyfusa. To mu nie dawaj, nie ma przymusu. W przeciwienstwie do placenia podatkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Ta_z_1_ napisał: Nie 3 tylko 5. Przypominam że na sprawie rozwodowej już 2 lata było nic z tych rzeczy Zakładam, że chociaż w Lidlu na warzywniaku potrzymała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1313 Napisano 1 godzinę temu Oddam f u t a w dobre tece dzuszy bo ja juz mam dosc. Kochana leave me alone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 12 Napisano 45 minut temu 1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał: To mu nie dawaj, nie ma przymusu. W przeciwienstwie do placenia podatkow. To by było dobre. Płatnik sam decyduje na co pójdą jego podatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 471 Napisano 9 minut temu 7 godzin temu, Wesoła Merry napisał: Oj dana dana od 3 lat nie miała w ręku bakłażana Skąd wiesz? Może miała takiego z warzywniaka hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 471 Napisano 7 minut temu 1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał: Zakładam, że chociaż w Lidlu na warzywniaku potrzymała To samo pomyślałam hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1429 Napisano 6 minut temu 27 minut temu, Wesoła Merry napisał: To by było dobre. Płatnik sam decyduje na co pójdą jego podatki. Wątpię by mieli do tego wystarczającą wiedzę, bo zarzadzanie finansami panstwa nie jest proste. Większosc ludzi nie wie nawet na co idą ich podatki, bo ich to nie interesuje choć budżet państwa jest jawny i oglaszany co roku ustawą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach