Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Siwa, a wiesz, że my też możemy jeść? Możemy jeść co chcemy, gotowce, fastfoody, słodycze, wszystko. Tylko czasem nie robimy tego, bo mamy świadomość skutków zdrowotnych, a nie dlatego, że "ktoś nas rzuci" 😄 

• Like 1
  • Thanks 3

6 minut temu, Stefanthezakwas2 napisał:

Dlaczego taki tytuł?

Tez się za zastanawiam, pewnie cis yebła bez chwili zastanowienia w najnowszym filmie. Nie ogladalam jeszcze.

15 minut temu, Szara mysz napisał:

Tez się za zastanawiam, pewnie cis yebła bez chwili zastanowienia w najnowszym filmie. Nie ogladalam jeszcze.

Nie oglądam od września, czasami tu poczytam.

Opowieść o ku p ie w stanikach mnie obrzydziła... Jak można coś takiego wrzucić do neta???? O_o

• Thanks 1

5 minut temu, madziuszek napisał:

Opowieść o ku p ie w stanikach mnie obrzydziła... Jak można coś takiego wrzucić do neta???? O_o

Powiedzenie "tylko tu brakuje jeszcze nasrać na środku" nabrało nowego znaczenia

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 8

49 minut temu, Stefanthezakwas2 napisał:

Dlaczego taki tytuł?

Pewnie chodzy o fryzure i aktualna wage Stevena, pyza musi tylko zapuscyc brode 🤣

• Haha 2

10 godzin temu, wyszlonamoje napisał:

Kafe, banując tę jedną larwę, plujecie sobie w kolano. Kto Wam wygeneruje więcej ruchu na stronie, jeśli nie my. Przywróćcie ją.

(To z poprzedniego wątku)

A co do Siwej.... wydaje się być po prostu nietrzeźwa, konkretnie nietrzeźwa. Kurtyna.

• Like 1

Zapomnialo jej sie ze juz mowipa ze na terapii przerabiala to ze jest swoja  najwieksza hejterka. W nowym dzele mowi ze po trzech latach nareszcie pracuje nad tym ze jest swoja hejterka. Oj lysa przepilas wszystkie szare komorki. Klam kochana klam my to wszystko pamietamy i chetnie ci to wypomnimy a to ze zmieniasz psychitropy jak cukierki to jest tak szkodliwy przekaz nie powinbas moc wrzucac tresci do neta. 

Nawet jej wlasne psy jej nie szanuja sr*jac na bielizne

• Like 2

22 minuty temu, Kleopatra_123 napisał:

Powiedzenie "tylko tu brakuje jeszcze nasrać na środku" nabrało nowego znaczenia

Lolut na to:  challenge accepted...

• Haha 7

1 godzinę temu, Stefanthezakwas2 napisał:

Dlaczego taki tytuł?

Mama (nieaktywna larwa podziwiająca jej poczynania przeze mnie) wczoraj stwierdziła, że zakolak ma identyczmą posturę utytego kloca 😅

Edytowano przez Wesoła Merry
  • Like 1

35 minut temu, Busz3131 napisał:

Pewnie chodzy o fryzure i aktualna wage Stevena, pyza musi tylko zapuscyc brode 🤣

Mamuśka wymyśliła. Właśnie o wygląd chodzii 🤣🤣🤣

Jaka ona jest pusta mysli ze hak cos jest ketoto d tego sie nie tyje. Zapisz sobie na lodowce gruba ze tylko deficyt odchudza. Pomudorow jesc nie moze bo histamina szkoda zw przy maczku i paczky tego nie prawi. 

7 minut temu, MONIKA napisał:

Jaka ona jest pusta mysli ze hak cos jest ketoto d tego sie nie tyje. Zapisz sobie na lodowce gruba ze tylko deficyt odchudza. Pomudorow jesc nie moze bo histamina szkoda zw przy maczku i paczky tego nie prawi. 

Nawet pół kilograma ciasta można zjechać na diecie jak się mieści w deficycie.

No i nasza kruszynka znowu zjadłam tylko 4 kanapeczki.

• Haha 1

Wczoraj było widać,  że ostatnie komentarze ją dobiły.  Ludzie widzą,  że nic się u niej nie dzieje. Kompletnie nic a nic a ta myśli,  że na współczuciu można jechać non stop. Tak, najlepiej gadać 16 minut o przyprawie,  łasce z tt, pokazywać zalewanie torebki herbaty, robienie j jedzenie kanapek, robienie paskudztwa z kaszy oraz buraków i myśleć,  że tak będzie zarabiać do emerytury.

Edytowano przez Wesoła Merry
  • Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, MONIKA napisał:

Zapomnialo jej sie ze juz mowipa ze na terapii przerabiala to ze jest swoja  najwieksza hejterka. W nowym dzele mowi ze po trzech latach nareszcie pracuje nad tym ze jest swoja hejterka. Oj lysa przepilas wszystkie szare komorki. Klam kochana klam my to wszystko pamietamy i chetnie ci to wypomnimy a to ze zmieniasz psychitropy jak cukierki to jest tak szkodliwy przekaz nie powinbas moc wrzucac tresci do neta. 

Nawet jej wlasne psy jej nie szanuja sr*jac na bielizne

Ona chyba też już nie ma o czym gadać z terapeutka, że  ciagle analizują to samo.  Chodzi tam bo nie ma do kogo się wygadac ale tematów brak to ciagle skupiają się na tym samym.

• Like 1
  • Thanks 1

8 minut temu, Etoile napisał:

Ona chyba też już nie ma o czym gadać z terapeutka, że  ciagle analizują to samo.  Chodzi tam bo nie ma do kogo się wygadac ale tematów brak to ciagle skupiają się na tym samym.

Też mnie zdziwił ten fragment. O czym ona tyle opowiada, jak nigdzie nie wychodzi i nic się nie dzieje? I jeszcze twierdzi, że ze spotkania na spotkanie tyyyyyle się wydarzyło, że godzina nie starczy na opowiadanie. No ciekawe. Ja na spotkaniu godzinnym z moim terapeutą mogłam porozmawiać o moim 15-letnim związku i jeszcze czasu starczyło, a ona o swoim żarciu Maca, sprzątaniu chusteczkami i ku p ie w garderobie gada godzinami?...

• Haha 1

23 minuty temu, madziuszek napisał:

Też mnie zdziwił ten fragment. O czym ona tyle opowiada, jak nigdzie nie wychodzi i nic się nie dzieje? I jeszcze twierdzi, że ze spotkania na spotkanie tyyyyyle się wydarzyło, że godzina nie starczy na opowiadanie. No ciekawe. Ja na spotkaniu godzinnym z moim terapeutą mogłam porozmawiać o moim 15-letnim związku i jeszcze czasu starczyło, a ona o swoim żarciu Maca, sprzątaniu chusteczkami i ku p ie w garderobie gada godzinami?...

Może terapeutka pyta się co robi w ciągu dnia. No to jak opowiada o przyprawach 15 min albo co zobaczyla na tt to godz nie wystarcza. 

• Like 1

33 minuty temu, madziuszek napisał:

Pogrubione - Na podstawie vlogow, ja sie nie dziwie. Trudności w wyrażaniu mysli i uczuć, wynikające z mało urozmaiconego słownictwa (yyy, no wiecie, mega). Brak zainteresowania nowymi doświadczeniami i nauka (prawdziwą nauke, a nie "szkołe" znana z vlogow) co prowadzi do stagnacji intelektualnej. Dodatkowo - zwykłe zakupy spożywcze w dyskoncie urosły u niej do wydarzeń wysokiej rangi - opis i prezentacja, niemal w każdym vlogu.

• Like 1

Nie oglądałam całego, ale to co ona mówi o keto, sraniu, psów na ubrania, jedzeniu, zakupach, sprzątaniu, wszystkie jakieś głupoty i obleśne rzeczy, to uważam, że ona robi to tylko pod wyświetlenia żeby na tym zarobić. Ona już jest na tym etapie, że sprzeda wszystko, każdą intymną sprawę byleby zarobić i nie iść do pracy. Nie nagrywa dużo nie dlatego że odpoczywa tylko YT płaci najmniej w styczniu. Z nowym miesiącem vlogi będą dzień w dzień. Zobaczycie.

• Like 1

18 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Nie oglądałam całego, ale to co ona mówi o keto, sraniu, psów na ubrania, jedzeniu, zakupach, sprzątaniu, wszystkie jakieś głupoty i obleśne rzeczy, to uważam, że ona robi to tylko pod wyświetlenia żeby na tym zarobić. Ona już jest na tym etapie, że sprzeda wszystko, każdą intymną sprawę byleby zarobić i nie iść do pracy. Nie nagrywa dużo nie dlatego że odpoczywa tylko YT płaci najmniej w styczniu. Z nowym miesiącem vlogi będą dzień w dzień. Zobaczycie.

Szufladę ze stanikami (sexy i nie sexy) pokazywała ostatnio 😛

1 godzinę temu, madziuszek napisał:

Tam walenie 💩 na chacie już jest tak znormalizowane że bardziej się nie da😅

• Like 1
  • Haha 1

U niej sie tyle dzeje, ze opowiada o sprzataniu szuflad i swoich stanikach przez 20min. I znow stara spiewka o biczowaniu, ile razy juz to bylo grane? 

3 godziny temu, MONIKA napisał:

Pyta się czy sałatka jest keto, a dała dwa woreczki kaszy. Śmieje się, że będą komentarze, że pewnie powinna humus zrobić i to przedrzeźnia. A zrobienie humusu to przecież prosta rzecz mając takie dobre sprzęty. Już nawet nie musi gotować ciecierzycy i może kupić w puszcze. Ale dobre tahini robi robotę. A humus z biedry jest słaby w porównaniu z domowym. 

6 minut temu, Mi a napisał:

Pyta się czy sałatka jest keto, a dała dwa woreczki kaszy. Śmieje się, że będą komentarze, że pewnie powinna humus zrobić i to przedrzeźnia. A zrobienie humusu to przecież prosta rzecz mając takie dobre sprzęty. Już nawet nie musi gotować ciecierzycy i może kupić w puszcze. Ale dobre tahini robi robotę. A humus z biedry jest słaby w porównaniu z domowym. 

Tahini też się robi samemu w TM w kilka sekund, taki hummus jest przepyszny 😄 I to porównanie, że jak ona je gotowce, a kocha gotować to jest to samo, jakby Geslerowa poszła do innej restauracji i ktoś powiedział, że w takim razie nie umie gotować 😄 hahahahha

16 minut temu, Mi a napisał:

To prawda domowy hummus nie ma nawet porównania do tego sklepowego. Ja nie robię w domu, pewnie dlatego, ze nie mam takich sprzętów jak damma, ale jadłam kiedyś domowy zrobiony przez ludzi z Bliskiego Wschodu , to był sztos.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się