Wesoła Merry 29 Napisano 17 godzin temu O kini akcji 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 17 godzin temu I mufinkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2373 Napisano 8 godzin temu Siwa, a wiesz, że my też możemy jeść? Możemy jeść co chcemy, gotowce, fastfoody, słodycze, wszystko. Tylko czasem nie robimy tego, bo mamy świadomość skutków zdrowotnych, a nie dlatego, że "ktoś nas rzuci" 1 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stefanthezakwas2 52 Napisano 8 godzin temu Dlaczego taki tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 599 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Stefanthezakwas2 napisał: Dlaczego taki tytuł? Tez się za zastanawiam, pewnie cis yebła bez chwili zastanowienia w najnowszym filmie. Nie ogladalam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stefanthezakwas2 52 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Szara mysz napisał: Tez się za zastanawiam, pewnie cis yebła bez chwili zastanowienia w najnowszym filmie. Nie ogladalam jeszcze. Nie oglądam od września, czasami tu poczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Milska 78 Napisano 7 godzin temu Ta piosenka na początku vloga- to nie jest wołanie do T? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2373 Napisano 7 godzin temu Opowieść o ku p ie w stanikach mnie obrzydziła... Jak można coś takiego wrzucić do neta???? O_o 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kleopatra_123 130 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, madziuszek napisał: Opowieść o ku p ie w stanikach mnie obrzydziła... Jak można coś takiego wrzucić do neta???? O_o Powiedzenie "tylko tu brakuje jeszcze nasrać na środku" nabrało nowego znaczenia 1 1 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3509 Napisano 7 godzin temu 49 minut temu, Stefanthezakwas2 napisał: Dlaczego taki tytuł? Pewnie chodzy o fryzure i aktualna wage Stevena, pyza musi tylko zapuscyc brode 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2524 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, wyszlonamoje napisał: Kafe, banując tę jedną larwę, plujecie sobie w kolano. Kto Wam wygeneruje więcej ruchu na stronie, jeśli nie my. Przywróćcie ją. (To z poprzedniego wątku) A co do Siwej.... wydaje się być po prostu nietrzeźwa, konkretnie nietrzeźwa. Kurtyna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1315 Napisano 7 godzin temu Zapomnialo jej sie ze juz mowipa ze na terapii przerabiala to ze jest swoja najwieksza hejterka. W nowym dzele mowi ze po trzech latach nareszcie pracuje nad tym ze jest swoja hejterka. Oj lysa przepilas wszystkie szare komorki. Klam kochana klam my to wszystko pamietamy i chetnie ci to wypomnimy a to ze zmieniasz psychitropy jak cukierki to jest tak szkodliwy przekaz nie powinbas moc wrzucac tresci do neta. Nawet jej wlasne psy jej nie szanuja sr*jac na bielizne 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
!GA 1438 Napisano 7 godzin temu 22 minuty temu, Kleopatra_123 napisał: Powiedzenie "tylko tu brakuje jeszcze nasrać na środku" nabrało nowego znaczenia Lolut na to: challenge accepted... 8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 godzinę temu, Stefanthezakwas2 napisał: Dlaczego taki tytuł? Mama (nieaktywna larwa podziwiająca jej poczynania przeze mnie) wczoraj stwierdziła, że zakolak ma identyczmą posturę utytego kloca Edytowano 6 godzin temu przez Wesoła Merry 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, Busz3131 napisał: Pewnie chodzy o fryzure i aktualna wage Stevena, pyza musi tylko zapuscyc brode Mamuśka wymyśliła. Właśnie o wygląd chodzii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1315 Napisano 6 godzin temu Jaka ona jest pusta mysli ze hak cos jest ketoto d tego sie nie tyje. Zapisz sobie na lodowce gruba ze tylko deficyt odchudza. Pomudorow jesc nie moze bo histamina szkoda zw przy maczku i paczky tego nie prawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, MONIKA napisał: Jaka ona jest pusta mysli ze hak cos jest ketoto d tego sie nie tyje. Zapisz sobie na lodowce gruba ze tylko deficyt odchudza. Pomudorow jesc nie moze bo histamina szkoda zw przy maczku i paczky tego nie prawi. Nawet pół kilograma ciasta można zjechać na diecie jak się mieści w deficycie. No i nasza kruszynka znowu zjadłam tylko 4 kanapeczki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 29 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Wczoraj było widać, że ostatnie komentarze ją dobiły. Ludzie widzą, że nic się u niej nie dzieje. Kompletnie nic a nic a ta myśli, że na współczuciu można jechać non stop. Tak, najlepiej gadać 16 minut o przyprawie, łasce z tt, pokazywać zalewanie torebki herbaty, robienie j jedzenie kanapek, robienie paskudztwa z kaszy oraz buraków i myśleć, że tak będzie zarabiać do emerytury. Edytowano 6 godzin temu przez Wesoła Merry 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5672 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, MONIKA napisał: Zapomnialo jej sie ze juz mowipa ze na terapii przerabiala to ze jest swoja najwieksza hejterka. W nowym dzele mowi ze po trzech latach nareszcie pracuje nad tym ze jest swoja hejterka. Oj lysa przepilas wszystkie szare komorki. Klam kochana klam my to wszystko pamietamy i chetnie ci to wypomnimy a to ze zmieniasz psychitropy jak cukierki to jest tak szkodliwy przekaz nie powinbas moc wrzucac tresci do neta. Nawet jej wlasne psy jej nie szanuja sr*jac na bielizne Ona chyba też już nie ma o czym gadać z terapeutka, że ciagle analizują to samo. Chodzi tam bo nie ma do kogo się wygadac ale tematów brak to ciagle skupiają się na tym samym. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2373 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, Etoile napisał: Ona chyba też już nie ma o czym gadać z terapeutka, że ciagle analizują to samo. Chodzi tam bo nie ma do kogo się wygadac ale tematów brak to ciagle skupiają się na tym samym. Też mnie zdziwił ten fragment. O czym ona tyle opowiada, jak nigdzie nie wychodzi i nic się nie dzieje? I jeszcze twierdzi, że ze spotkania na spotkanie tyyyyyle się wydarzyło, że godzina nie starczy na opowiadanie. No ciekawe. Ja na spotkaniu godzinnym z moim terapeutą mogłam porozmawiać o moim 15-letnim związku i jeszcze czasu starczyło, a ona o swoim żarciu Maca, sprzątaniu chusteczkami i ku p ie w garderobie gada godzinami?... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5672 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, madziuszek napisał: Też mnie zdziwił ten fragment. O czym ona tyle opowiada, jak nigdzie nie wychodzi i nic się nie dzieje? I jeszcze twierdzi, że ze spotkania na spotkanie tyyyyyle się wydarzyło, że godzina nie starczy na opowiadanie. No ciekawe. Ja na spotkaniu godzinnym z moim terapeutą mogłam porozmawiać o moim 15-letnim związku i jeszcze czasu starczyło, a ona o swoim żarciu Maca, sprzątaniu chusteczkami i ku p ie w garderobie gada godzinami?... Może terapeutka pyta się co robi w ciągu dnia. No to jak opowiada o przyprawach 15 min albo co zobaczyla na tt to godz nie wystarcza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2187 Napisano 5 godzin temu 33 minuty temu, madziuszek napisał: Też mnie zdziwił ten fragment. O czym ona tyle opowiada, jak nigdzie nie wychodzi i nic się nie dzieje? I jeszcze twierdzi, że ze spotkania na spotkanie tyyyyyle się wydarzyło, że godzina nie starczy na opowiadanie. No ciekawe. Ja na spotkaniu godzinnym z moim terapeutą mogłam porozmawiać o moim 15-letnim związku i jeszcze czasu starczyło, a ona o swoim żarciu Maca, sprzątaniu chusteczkami i ku p ie w garderobie gada godzinami?... Pogrubione - Na podstawie vlogow, ja sie nie dziwie. Trudności w wyrażaniu mysli i uczuć, wynikające z mało urozmaiconego słownictwa (yyy, no wiecie, mega). Brak zainteresowania nowymi doświadczeniami i nauka (prawdziwą nauke, a nie "szkołe" znana z vlogow) co prowadzi do stagnacji intelektualnej. Dodatkowo - zwykłe zakupy spożywcze w dyskoncie urosły u niej do wydarzeń wysokiej rangi - opis i prezentacja, niemal w każdym vlogu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1089 Napisano 5 godzin temu Nie oglądałam całego, ale to co ona mówi o keto, sraniu, psów na ubrania, jedzeniu, zakupach, sprzątaniu, wszystkie jakieś głupoty i obleśne rzeczy, to uważam, że ona robi to tylko pod wyświetlenia żeby na tym zarobić. Ona już jest na tym etapie, że sprzeda wszystko, każdą intymną sprawę byleby zarobić i nie iść do pracy. Nie nagrywa dużo nie dlatego że odpoczywa tylko YT płaci najmniej w styczniu. Z nowym miesiącem vlogi będą dzień w dzień. Zobaczycie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BusinessWomens 612 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, GabrielaNowicki napisał: Nie oglądałam całego, ale to co ona mówi o keto, sraniu, psów na ubrania, jedzeniu, zakupach, sprzątaniu, wszystkie jakieś głupoty i obleśne rzeczy, to uważam, że ona robi to tylko pod wyświetlenia żeby na tym zarobić. Ona już jest na tym etapie, że sprzeda wszystko, każdą intymną sprawę byleby zarobić i nie iść do pracy. Nie nagrywa dużo nie dlatego że odpoczywa tylko YT płaci najmniej w styczniu. Z nowym miesiącem vlogi będą dzień w dzień. Zobaczycie. Szufladę ze stanikami (sexy i nie sexy) pokazywała ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evoiva 2908 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, madziuszek napisał: Też mnie zdziwił ten fragment. O czym ona tyle opowiada, jak nigdzie nie wychodzi i nic się nie dzieje? I jeszcze twierdzi, że ze spotkania na spotkanie tyyyyyle się wydarzyło, że godzina nie starczy na opowiadanie. No ciekawe. Ja na spotkaniu godzinnym z moim terapeutą mogłam porozmawiać o moim 15-letnim związku i jeszcze czasu starczyło, a ona o swoim żarciu Maca, sprzątaniu chusteczkami i ku p ie w garderobie gada godzinami?... Tam walenie na chacie już jest tak znormalizowane że bardziej się nie da 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3509 Napisano 3 godziny temu U niej sie tyle dzeje, ze opowiada o sprzataniu szuflad i swoich stanikach przez 20min. I znow stara spiewka o biczowaniu, ile razy juz to bylo grane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stefanthezakwas2 52 Napisano 3 godziny temu Serio pies jej na..... na ubrania i o tym opowiada? To się nie dzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mi a 1810 Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, MONIKA napisał: Jaka ona jest pusta mysli ze hak cos jest ketoto d tego sie nie tyje. Zapisz sobie na lodowce gruba ze tylko deficyt odchudza. Pomudorow jesc nie moze bo histamina szkoda zw przy maczku i paczky tego nie prawi. Pyta się czy sałatka jest keto, a dała dwa woreczki kaszy. Śmieje się, że będą komentarze, że pewnie powinna humus zrobić i to przedrzeźnia. A zrobienie humusu to przecież prosta rzecz mając takie dobre sprzęty. Już nawet nie musi gotować ciecierzycy i może kupić w puszcze. Ale dobre tahini robi robotę. A humus z biedry jest słaby w porównaniu z domowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2373 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Mi a napisał: Pyta się czy sałatka jest keto, a dała dwa woreczki kaszy. Śmieje się, że będą komentarze, że pewnie powinna humus zrobić i to przedrzeźnia. A zrobienie humusu to przecież prosta rzecz mając takie dobre sprzęty. Już nawet nie musi gotować ciecierzycy i może kupić w puszcze. Ale dobre tahini robi robotę. A humus z biedry jest słaby w porównaniu z domowym. Tahini też się robi samemu w TM w kilka sekund, taki hummus jest przepyszny I to porównanie, że jak ona je gotowce, a kocha gotować to jest to samo, jakby Geslerowa poszła do innej restauracji i ktoś powiedział, że w takim razie nie umie gotować hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 121 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Mi a napisał: Pyta się czy sałatka jest keto, a dała dwa woreczki kaszy. Śmieje się, że będą komentarze, że pewnie powinna humus zrobić i to przedrzeźnia. A zrobienie humusu to przecież prosta rzecz mając takie dobre sprzęty. Już nawet nie musi gotować ciecierzycy i może kupić w puszcze. Ale dobre tahini robi robotę. A humus z biedry jest słaby w porównaniu z domowym. To prawda domowy hummus nie ma nawet porównania do tego sklepowego. Ja nie robię w domu, pewnie dlatego, ze nie mam takich sprzętów jak damma, ale jadłam kiedyś domowy zrobiony przez ludzi z Bliskiego Wschodu , to był sztos. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach