Luiza55 415 Napisano 13 godzin temu solą fizjologiczną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 10 godzin temu Te łzy to były łzy wstydu - ostatni przejaw człowieczenstwa szarlot 🫣 Ciało płakało jak wiedziało co Karolcia kombinuje i całym sobą mówiło jej, żeby jeszcze się wycofała póki czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2084 Napisano 8 godzin temu A co się stało ? Bo nie nabijam jej wyświetleń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, redżina napisał: A co się stało ? Bo nie nabijam jej wyświetleń. Nakłamała, że się rozwodzi z dadidem, szukała kawalerki, opowiadała jak dom podziela. Wrzucala filmy normalnie z domu, a wyszło na jaw, że z dadidem aktualnie w Tajlandii baluja hejt się posypał w komentarzach i nagrała film z tajlandii potwierdzający, że tam są, z niby wyjaśnieniami, że nie jest kłamczuchą 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2084 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, Detektywka napisał: Nakłamała, że się rozwodzi z dadidem, szukała kawalerki, opowiadała jak dom podziela. Wrzucala filmy normalnie z domu, a wyszło na jaw, że z dadidem aktualnie w Tajlandii baluja hejt się posypał w komentarzach i nagrała film z tajlandii potwierdzający, że tam są, z niby wyjaśnieniami, że nie jest kłamczuchą No wiedziałam że od początku kłamała. Ta kobieta nie ma żadnych zahamowań, nie ma żadnej granicy. W głowie się nie mieści. To dla zasięgów tylko ?? Szok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffeeja 359 Napisano 6 godzin temu coz to za szarlot? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2084 Napisano 5 godzin temu Szkoda tylko dziecka które musi uczestniczyć w szopce, cyrku i patologii bo mamusi zachciało się wyświetleń na jutubie. Masakra 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SheriDANKA ;-P 1258 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 4 godziny temu, Detektywka napisał: Nakłamała, że się rozwodzi z dadidem, szukała kawalerki, opowiadała jak dom podziela. Wrzucala filmy normalnie z domu, a wyszło na jaw, że z dadidem aktualnie w Tajlandii baluja hejt się posypał w komentarzach i nagrała film z tajlandii potwierdzający, że tam są, z niby wyjaśnieniami, że nie jest kłamczuchą No poje.b.ani oboje! Edytowano 4 godziny temu przez SheriDANKA ;-P 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, redżina napisał: No wiedziałam że od początku kłamała. Ta kobieta nie ma żadnych zahamowań, nie ma żadnej granicy. W głowie się nie mieści. To dla zasięgów tylko ?? Szok Też to wiedziałam od początku, nawet śmiałam się, że widzów przygotowuje do opalenizny jak w jednym z filmów kilka tygodni temu wyjechała, że lubi nakładać ciemniejsze kosmetyki, żeby jej cera wyglądała na ciemniejszą chyba dla wyświetleń tylko no bo po co tak kłamać by miała? Sama się przyznała, że zarobiła na tym 3 tysie dodatkowe za sam grudzień ale subskrypcje za to od wczoraj spadają i dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 3 godziny temu 55 minut temu, SheriDANKA napisał: No poje.b.ani oboje! Oj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, redżina napisał: Edytowano 3 godziny temu przez Detektywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, redżina napisał: Szkoda tylko dziecka które musi uczestniczyć w szopce, cyrku i patologii bo mamusi zachciało się wyświetleń na jutubie. Masakra Dodanie. To, że ona robi z siebie klauna, czy tam pitrynę pokazuje na wizji, albo nawet jakby już tą jej d.u.p.e za parę groszy sprzedawała i to pokazywała to faktycznie jej sprawa. My się możemy pośmiać z jej głupoty i tyle, ale krzywdzi tylko siebie. Ale to że, o własnym dziecku nie myśli to już żałosne. Jak można Laurce tak przyszłość niszczyć. Przecież będzie pośmiewiskiem wśród dzieci, kolegów z klasy. Jak już ktoś tu na forum napisał cyrk odjechał, a klauna zostawili 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3912 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, Detektywka napisał: Też to wiedziałam od początku, nawet śmiałam się, że widzów przygotowuje do opalenizny jak w jednym z filmów kilka tygodni temu wyjechała, że lubi nakładać ciemniejsze kosmetyki, żeby jej cera wyglądała na ciemniejszą chyba dla wyświetleń tylko no bo po co tak kłamać by miała? Sama się przyznała, że zarobiła na tym 3 tysie dodatkowe za sam grudzień ale subskrypcje za to od wczoraj spadają i dobrze. Trzy tysie to jest nawet poniżej minimalnej krajowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Detektywka 62 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Ta_z_1_ napisał: Trzy tysie to jest nawet poniżej minimalnej krajowej. A no jest, no ale ona widocznie uważa, że warto z siebie bałwana za tyle robić z drugiej strony za to co ona wyprawia to powinna jakieś odszkodowanie za brak etyki i moralności płacić, a nie choćby złamanego grosza jeszcze dostawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3912 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Detektywka napisał: A no jest, no ale ona widocznie uważa, że warto z siebie bałwana za tyle robić z drugiej strony za to co ona wyprawia to powinna jakieś odszkodowanie za brak etyki i moralności płacić, a nie choćby złamanego grosza jeszcze dostawać Niech ona uważa bo naprawdę ktoś ją źle zrozumie i naśle opiekę że chore dziecko do Tajlandii zabrała... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokenroar87 326 Napisano 1 godzinę temu Być jak szusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokenroar87 326 Napisano 1 godzinę temu Ale tygrysek popiera, rozwody są niewskazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3912 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, brokenroar87 napisał: Ale tygrysek popiera, rozwody są niewskazane To ty pisałeś pod filmem że proszę się pogodzić? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brokenroar87 326 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał: To ty pisałeś pod filmem że proszę się pogodzić? Nie 1) jestem kobietą 2) nie mam yt 3) ta kobieta mignęła mi może na yt 2 razy w życiu wiele lat temu i w żaden sposób nie śledzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3912 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, brokenroar87 napisał: Nie 1) jestem kobietą 2) nie mam yt 3) ta kobieta mignęła mi może na yt 2 razy w życiu wiele lat temu i w żaden sposób nie śledzę A to przepraszam. Myślałam że tygrysek płeć męska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza2016 7 Napisano 36 minut temu 2 godziny temu, Ta_z_1_ napisał: Trzy tysie to jest nawet poniżej minimalnej krajowej. Ona zarobiła 3 tysięcy więcej niż zazwyczaj ,nie 3 tysie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3912 Napisano 28 minut temu 7 minut temu, eliza2016 napisał: Ona zarobiła 3 tysięcy więcej niż zazwyczaj ,nie 3 tysie. Wiem. Ale czy to warto było? Takie pośmiewisko a tu tylko 3 tys więcej niż zawsze.... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redżina 2084 Napisano 9 minut temu Ale suby widzę lecą. Ma za swoje niejako. Szusz na godną następczynię, nie ma co. Obie patusy i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach