Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Eviqs

Kanał, rynsztok, padaka

Polecane posty

Leco watki jak szalone o tej, co zęby zjadła na YouTubie 😋

• Haha 1

"A tu leży na ziemi worek na śmieci. A niech leży. Nóżek nie dostanie. NIESTETY"

Nie da się pójść gdzieś indziej?

Może by np na fb założyć grupe? I dziewczynom tu na priv powysyłać hasła tak żeby żadnego trola nie wpuścić?

Edytowano przez Etoile

Nie wiem czy ja dobrze usłyszałam że ona ogląda wampiry 8 sezonów każdy po 23 odcinki, pewnie odcinek ze 45 minut....to trzeba się cieszyc, że cokolwiek robi z tym syfem i ma czas zamowic żarcie 😁 nasz bohaterka

• Like 3

11 minut temu, Etoile napisał:

Może by np na fb założyć grupe? I dziewczynom tu na priv powysyłać hasła tak żeby żadnego trola nie wpuścić?

Szczególnie Słońcia 

Przed chwilą, GabrielaNowicki napisał:

Nie wiem czy ja dobrze usłyszałam że ona ogląda wampiry 8 sezonów każdy po 23 odcinki, pewnie odcinek ze 45 minut....to trzeba się cieszyc, że cokolwiek robi z tym syfem i ma czas zamowic żarcie 😁 nasz bohaterka

Coś gadała o 17 sezonie ale nie pamiętam o co jej chodziło 🤔

7 minut temu, Wesoła Merry napisał:

Szczególnie Słońcia 

Już kiedyś była grupa na fb, to trzeba było usunąć, bo jakieś wicki się zlatywały i potem g*wno wysyłały i straszyły... Tak samo jak na IG jak się coś skomentowało śmiesznego w barłogu... 😕 

6 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

A niektórzy dalej naiwnie myślą, że jej życie to coś więcej niż leżenie w łóżku. Albo mam bekę jak wicki pytają gdzie ona pracuje. Mam ochotę wtedy odpowiedzieć w 🍑

• Thanks 1
  • Haha 4

Przed chwilą, madziuszek napisał:

Już kiedyś była grupa na fb, to trzeba było usunąć, bo jakieś wicki się zlatywały i potem g*wno wysyłały i straszyły... Tak samo jak na IG jak się coś skomentowało śmiesznego w barłogu... 😕 

To teraz trzeba wpuścić tylko te od nas, znane nicki.

10 minut temu, madziuszek napisał:

Najlepsze to coś poza obserwacją UE i USA

15 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Moherowa babcia i seriale. 

19 minut temu, Poziomeczka napisał:

Makijaż ze starymi bakteriami i robaczkami ale z niej influ hihi.

Nie wyrzuca, bo były DROGIE. Zjełczałe, rozwarstwione podkłady Chanel trzyma jak relikwie..

• Like 2
  • Thanks 1

Jest też różnica, że to jest forum/grupa plotkarska a nie celowe zniesławianie osoby, która nie jest publiczna. Nikt z Nas tu jej chamskich profili nie zakłada (ani osobie prywatnej ani ani publicznej tak się nie robi bo to jest chamskie i karalne) a fałszywy blask itp. to też biorą jej twórczość a nie manipulują treścią czy faktami ani nie podają jej adresu, numeru, nie wykradają prywatnej korespondencji).  Jak ktoś tak robi to już coś z tym kimś nie halo.

Jakby jej twórczość była jaka jest ale ona dobrze traktowała innych i zwoerzaki to nikt by się jej nie czepiał. A ona bierze wszystko za atak.

3 minuty temu, Dobra _Dusza napisał:

Nie wyrzuca, bo były DROGIE. Zjełczałe, rozwarstwione podkłady Chanel trzyma jak relikwie..

Mnie to zawsze śmieszy jak ona o czymś  opowiada i pada tekst "bylo drogie". I co w związku z tym?  Cena to nie wyznacznik jakości. Ona żyje jakby się zatrzymała 20 lat temu.

Psychiatra i terapeutka powiedziały, żeby nie zmuszała się i nie chodziła do Primarka.

• Haha 1

Wielce zdziwiona, że woda w misce dla psów jest brudna.

Wera: przyjrzyj się kiedyś jak psy piją wodę. Lub puść sobie filmik w zwolnionym tempie. 

• Like 1

"Jest bardzo stara, ale nie będę wyrzucać. Dopóki coś nie śmierdzi to zostawiam."

Witam!!!

Szukasz szybkiej i niezawodnej pożyczki osobistej? Nie szukaj dalej! Jestem poważnym i uczciwym osobistym pożyczkodawcą gotowym ci pomóc.

Oferuję pożyczki między poważnymi i uczciwymi ludźmi: Skorzystaj z moich usług pożyczki osobistej, aby zrealizować swoje projekty, czy to na zakup samochodu, prace remontowe lub inne potrzeby finansowe. Zobowiązuję się towarzyszyć Ci w Twoich przedsięwzięciach i oferować rozwiązania dostosowane do Twojej sytuacji.

Dzięki mojemu doświadczeniu jako prywatny pożyczkodawca rozumiem trudności, jakie możesz mieć z tradycyjnymi instytucjami finansowymi. Dlatego oferuję elastyczne pożyczki z korzystnymi warunkami i uproszczonym procesem.

Niezależnie od kwoty, możesz polegać na mojej dyskrecji, przejrzystości i dostępności podczas całej naszej współpracy.

Nie czekaj dłużej! Skontaktuj się ze mną już teraz, aby omówić swój projekt i uzyskać potrzebne finansowanie. Zrealizujmy razem Twoje marzenia! reichardklaus1@gmail.com

Z poważaniem

Włączyłam randamowy moment 2:17:33 i znowu ten tik. I nie , nie jest to oblizywanie ust. Ona ten tik robi często. Taki niekontrolowany i jak u staruszki.

1 minutę temu, Klaus11 napisał:

Witam!!!

Szukasz szybkiej i niezawodnej pożyczki osobistej? Nie szukaj dalej! Jestem poważnym i uczciwym osobistym pożyczkodawcą gotowym ci pomóc.

Oferuję pożyczki między poważnymi i uczciwymi ludźmi: Skorzystaj z moich usług pożyczki osobistej, aby zrealizować swoje projekty, czy to na zakup samochodu, prace remontowe lub inne potrzeby finansowe. Zobowiązuję się towarzyszyć Ci w Twoich przedsięwzięciach i oferować rozwiązania dostosowane do Twojej sytuacji.

Dzięki mojemu doświadczeniu jako prywatny pożyczkodawca rozumiem trudności, jakie możesz mieć z tradycyjnymi instytucjami finansowymi. Dlatego oferuję elastyczne pożyczki z korzystnymi warunkami i uproszczonym procesem.

Niezależnie od kwoty, możesz polegać na mojej dyskrecji, przejrzystości i dostępności podczas całej naszej współpracy.

Nie czekaj dłużej! Skontaktuj się ze mną już teraz, aby omówić swój projekt i uzyskać potrzebne finansowanie. Zrealizujmy razem Twoje marzenia! reichardklaus1@gmail.com

Z poważaniem

Już lecę 😂

30 minut temu, Etoile napisał:

Mnie to zawsze śmieszy jak ona o czymś  opowiada i pada tekst "bylo drogie". I co w związku z tym?  Cena to nie wyznacznik jakości. Ona żyje jakby się zatrzymała 20 lat temu.

Bo tylko jom stac.

Włączyłam randamowy moment 2:17:33 i znowu ten tik. I nie , nie jest to oblizywanie ust. Ona ten tik robi często. Taki niekontrolowany i jak u staruszki.

Ogladam dalej i ona chusteczkami myje fronty kuchenne. Tylko te chusteczki zostawiają mazy a ona na bank później tych szafek sama woda nie myje żeby zmyc te maziaje.

1 godzinę temu, Wesoła Merry napisał:

Coś gadała o 17 sezonie ale nie pamiętam o co jej chodziło 🤔

Pamiętników wampirów jest 8 sezonów po 22 odcinki a każdy odcinek ma ok 40 minut.

4 minuty temu, Szara mysz napisał:

Bo tylko jom stac.

Ta, dużo z tych rzeczy to lew jej pewnie kupił w ramach prezentów. Gdzieś czytam że za każdy wyjazd on jej musiał robic prezent za to że zgodziła się na wyjazd.

Edytowano przez Etoile

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować