lotos3838 0 Napisano środa o 14:03 nie zdalem juz drugi raz dzisiaj prawka poprzednim razem oblalem na słupku na placu tym razem było nie inaczej wjezdzajac na koperte przodem mam stwierdzony oczopląs i wadę wzroku na plusy, badanie lekarskie przeszedlem pozytywnie zdawalem w okularach odpuscic sobie 3 podejscie ? wiedzac ze nastepnym razem i tak walne w ten slupek, na jazdach mi łuk wychodził po parenascie razy, tak na egzaminie nic nie wychodzi pierwszy raz przyszedlem zestresowany bardzo fakt ale drugi nie bylem zestresowany przyszedlem na zasadzie wyrąbane a i tak nie wyszlo pytanie czy jest sens dalej walczyc nie mam do tego chyba predyspozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 43 Napisano środa o 17:21 Ja zadalam za 3 razem. Wydales tyle kasy na lekcje jazdy- ja bym sie nie poddawala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Barnaba 234 9 Napisano środa o 20:12 6 godzin temu, lotos3838 napisał: nie zdalem juz drugi raz dzisiaj prawka poprzednim razem oblalem na słupku na placu tym razem było nie inaczej wjezdzajac na koperte przodem mam stwierdzony oczopląs i wadę wzroku na plusy, badanie lekarskie przeszedlem pozytywnie zdawalem w okularach odpuscic sobie 3 podejscie ? wiedzac ze nastepnym razem i tak walne w ten slupek, na jazdach mi łuk wychodził po parenascie razy, tak na egzaminie nic nie wychodzi pierwszy raz przyszedlem zestresowany bardzo fakt ale drugi nie bylem zestresowany przyszedlem na zasadzie wyrąbane a i tak nie wyszlo pytanie czy jest sens dalej walczyc nie mam do tego chyba predyspozycji Ja za 8 zdałem , stres za stresem miałem . Nie mogłem go opanować , nie poddawaj się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach