marinette 24 Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, yeya napisał: A na monstere miętową i alokazje jeszcze czekam, sklepy roślinne mają teraz przerwy w dostawach przez wzgląd na niskie temperatury. Nie pozostaje nam nic innego jak zarzucić się kocem, zrobić herbatę, włączyć tv i zrobić popcorn (duuuuzooo popcornu). : ))))) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 16 godzin temu 4 godziny temu, marinette napisał: No początkowo tak, później był naprawdę wyspecjalizowany w pewnych rzeczach w których tata nie był, na koniec nie miał już wyjścia, uczył się na głębokiej wodzie, bo taty już nie było i nie miał mu kto pomóc w budowie domu... radził sobie sam. No musimy to jakoś przetrwać, zanim się zrobi wiosna : ) herbata+pilot od telewizora to najlepszy zimowy zestaw Metodą prób i błędów... : ) dokładnie 4 godziny temu, marinette napisał: Gdzieś czytałam komentarz na filmwebie że fajne w tym serialu jest to, że bohaterami nie są młodzi ludzie, tylko "dziadersy" (cytuję) i że dzięki temu są tacy zaradni, potrafią sobie poradzić w kryzysowej sytuacji, skręcić nadajnik radiowy, coś tam zespawać, zrobić własnej roboty maskę gazową czy za pomocą dynama od rowera coś tam uruchomić... Coś w tym jest : ) Też : ) to fakt są kreatywni jak MacGyver, ale też ogólnie wzbudzają sympatię... 4 godziny temu, marinette napisał: Piękna : ) nigdy nie miałam monstery ale się przymierzam po obejrzeniu jednego filmiku z influencerką która ma ogromną i naprawdę w mieszkaniu robi robotę - pięknie ozdabia dom, robi wrażenie, ładnie wygląda < 3 Dzięki, ta deliciosa akurat jest najbardziej dostępna... można ją kupić w pierwszym lepszym markecie w którym sprzedają rośliny... ponoć warto zwrócić uwagę czy dana monstera jest big form bo wtedy wypuści olbrzymie liście : ) mam nadzieję, że ta będzie zgrabna i nie aż tak duża bo nie mam miejsca na olbrzymke : ) Widziałam na filmikach i zdjęciach właśnie takie, ładnie to wygląda ale w odpowiednim wnętrzu... jak ktoś ma duży przestronny dom to czemu nie, ale na olx np widziałam, że sporo osób je wystawia bo im się w mieszkaniach/domach nie mieszczą albo dziczeją... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 107 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 4 godziny temu, marinette napisał: Nie pozostaje nam nic innego jak zarzucić się kocem, zrobić herbatę, włączyć tv i zrobić popcorn (duuuuzooo popcornu). : ))))) Jutro film który poleciłaś: ) W końcu sprawdziłam tablet czy działa, pobrałam sterowniki itd ale na komputerze nie mam miejsca by pobrać krite to sprawdziłam w photopea to taki darmowy odpowiednik Photoshopa : ) czat mi doradził jednak sprawdzenie w innym programie po tym jak zauważyłam, że ślad po piórze ma opóźnienia tak jakbym linie ciągnęła za sobą a nie rysowała w czasie rzeczywistym... Sam tablet spoko : ) raczej zostanie. Dobranoc : ) Edytowano 16 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach