Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wwwatujest

🚩Seriale - strata czasu

Polecane posty

2 godziny temu, yeya napisał:

A ten niby jeszcze słabszy, ale obejrzałam... do końca. Motyw zombie niby oklepany, ale lubię. Najlepszy tu i tak był serial Kingdom. 

Idę, dobranoc.

Filmy o zombie też były fajne tak z dwadzieścia lat temu, z tego co pamiętam... Ale nawet jeśli ten jest słaby, to można obejrzeć żeby się pośmiać... : ) czasem te filmy są takie irracjonalne. Cuda i cudeńka : ) 

Dobranoc. 

• Like 1

7 godzin temu, neone napisał:

Tytuł coś mi mówi ale musiałabym obejrzeć. 

Mój jest z schroniska, mam go trzeci rok. Jego wiara go ocaliła : ) tak się łasił, że nie było wyjścia : ) tylko adoptować 

Miałam kiedyś kota ze schroniska, ale mam z nimi (ze schroniskiem) niefajne wspomnienia. Nie odradzam... dobrze, że są tacy ludzie jak Ty którzy przygarniają... a kot zadowolony więc wszystko gra. : ) 

Swojego kota mam od znajomej popytala wśród swoich znajomych i trafiła na kocięta które przebywały u kogoś w stodole... a psa mój tata przyniósł z giełdy... na jej obrzeżach stały jakieś młode dziewczyny ze szczeniętami trzymanymi w pudełku i wziął jednego. 

• Like 1

Jak mnie najdzie to go obejrzę, może taki klimat w stylu horrorów z lat 80-90-tych? Jak tak to fajny bo to były jedne z najlepszych filmów grozy... 

... momentami zabawny, trącił takim kiczem, ale o dziwo ciekawy : )

Filmy o zombie też były fajne tak z dwadzieścia lat temu, z tego co pamiętam... Ale nawet jeśli ten jest słaby, to można obejrzeć żeby się pośmiać... : ) czasem te filmy są takie irracjonalne. Cuda i cudeńka : ) 

Dobranoc. 

Dawniej właśnie tak sobie lubiłam, wolałam te o duchach... a teraz te o duchach już się przejadły. Wolę inne potworki. : ) dobrego dnia 

1 godzinę temu, yeya napisał:

Miałam kiedyś kota ze schroniska, ale mam z nimi (ze schroniskiem) niefajne wspomnienia. Nie odradzam... dobrze, że są tacy ludzie jak Ty którzy przygarniają... a kot zadowolony więc wszystko gra. : ) 

Swojego kota mam od znajomej popytala wśród swoich znajomych i trafiła na kocięta które przebywały u kogoś w stodole... a psa mój tata przyniósł z giełdy... na jej obrzeżach stały jakieś młode dziewczyny ze szczeniętami trzymanymi w pudełku i wziął jednego. 

No i mamy swojego członka rodziny

: ) 

Widocznie ten nasz jeszcze nie przesiąkł takim schroniskiem, był tam krótko. 

Edytowano przez neone
  • Like 1

59 minut temu, yeya napisał:

... momentami zabawny, trącił takim kiczem, ale o dziwo ciekawy : )

Czasem dobrze mieć dystans do wszystkiego, do filmów też ; ) 

• Like 1

1 godzinę temu, yeya napisał:

Dawniej właśnie tak sobie lubiłam, wolałam te o duchach... a teraz te o duchach już się przejadły. Wolę inne potworki. : ) dobrego dnia 

Zdarzają się nawet filmy klasy B, które nie są takie złe - irracjonalne postacie, śmieszne kostiumy, nie do końca dopracowany scenariusz... ale można się pośmiać i rozerwać przy takich : ) 

Miłego dnia. 

• Like 1

7 minut temu, neone napisał:

No i mamy swojego członka rodziny

Widocznie ten nasz jeszcze nie przesiąkł takim schroniskiem, był tam krótko. 

Nie chodziło o zachowanie, kot był fajny... ale moim zdaniem niepotrzebnie podtrzymywany przy życiu i wydany do adopcji. Tak w dużym skrócie. 

8 minut temu, neone napisał:

Czasem dobrze mieć dystans do wszystkiego, do filmów też ; ) 

3 minuty temu, neone napisał:

Zdarzają się nawet filmy klasy B, które nie są takie złe - irracjonalne postacie, śmieszne kostiumy, nie do końca dopracowany scenariusz... ale można się pośmiać i rozerwać przy takich : ) 

Miłego dnia. 

Chyba tak, pa : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować