Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wwwatujest

🚩Seriale - strata czasu

Polecane posty

2 godziny temu, neone napisał:

No i tytuł wymowny więc może mieć wiele znaczeń : ) dobrze, obejrzę go sobie, tylko muszę znaleźć odpowiedni moment w czasie... Miłego dnia : ) 

Tak można go potraktować dosłownie i też jako bagaż który ze sobą nosimy... i wnosimy w cudze życie : )

Miłego dnia : )

Edytowano przez yeya
  • Like 1

4 godziny temu, neone napisał:

No i tytuł wymowny więc może mieć wiele znaczeń : ) dobrze, obejrzę go sobie, tylko muszę znaleźć odpowiedni moment w czasie... Miłego dnia : ) 

Możemy pisać w nowym temacie... wszystko jedno którym może być ten sam dział... coś o serialach : ) po niedzieli zrobię sobie przerwę od kafe tak na tydzień... Taki mini tetox, ale będę na @ : )

4 godziny temu, neone napisał:

Możemy pisać w nowym temacie... wszystko jedno którym może być ten sam dział... coś o serialach : ) po niedzieli zrobię sobie przerwę od kafe tak na tydzień... Taki mini detox, ale będę na @ : )

• Like 1

5 godzin temu, yeya napisał:

Spróbuję obejrzeć choć jeden : ) 

Polacy za granicą też coś takiego kiedyś widziałam... trochę o sobie opowiadają i o miejscach w których się osiedlili na dłużej, albo na zawsze...

Tak, też coś kojarzę i było ciekawe: ) 

• Like 1

5 godzin temu, yeya napisał:

Tak można go potraktować dosłownie i też jako bagaż który ze sobą nosimy... i wnosimy w cudze życie : )

Miłego dnia : )

Obejrzę sobie też chociaż jeden z ciekawości ; ) 

• Like 1

3 godziny temu, yeya napisał:

Możemy pisać w nowym temacie... wszystko jedno którym może być ten sam dział... coś o serialach : ) po niedzieli zrobię sobie przerwę od kafe tak na tydzień... Taki mini detox, ale będę na @ : )

Ok, następny post gdy będę pisać będzie w jakimś innym temacie. 

Nawet dobrze się składa bo skaleczyłam się w rękę i ciężko mi się pisze (w sensie możesz odnosić wrażenie, że nie wnoszę nic ciekawego do tematów, po prostu poruszam się po klawiaturze jak ślimak😂

Dobrej nocki : ) 

• Like 1

1 godzinę temu, neone napisał:

Obejrzę sobie też chociaż jeden z ciekawości ; ) 

Ok : )

1 godzinę temu, neone napisał:

Ok, następny post gdy będę pisać będzie w jakimś innym temacie. 

Nawet dobrze się składa bo skaleczyłam się w rękę i ciężko mi się pisze (w sensie możesz odnosić wrażenie, że nie wnoszę nic ciekawego do tematów, po prostu poruszam się po klawiaturze jak ślimak😂

Dobrej nocki : ) 

Może być ten sam, temat był zablokowany ale już nie jest : ) tamten może być zapasowy... 

Coś poważniejszego? Czyta się całkiem szybko, nie zauważyłam bym .)

Przed chwilą wstałam... obejrzę 1 i uciekam dalej spać. 

Dobrej nocy : )

• Like 1

Dnia 26.02.2026 o 14:20, neone napisał:

Co za zye..ny serial!😂 Masakra : ) pierwszy odcinek o porwaniu córki premiera Wlk Brytanii, ale drugi to już przegięcie... Jakiś futurystyczny świat w którym ludzie żyją tylko po to, żeby nabijać sobie energię, pieniądze i oglądać filmy : ( a na końcu nawet okazuje się, że miłość można poświęcić dla pieniędzy a główny bohater chcąc z tym skończyć sam się daje kupić za lepsze warunki życia😂 ciekawe/okropne /złe /podłe🤮

Tak, też mi się wydawało, że wysłałaś mi zdjęcie jakiejś jego odmiany : ) 

Pamiętałam ten opis ale w tym który teraz oglądałam akcja toczyła się wokół czegoś innego, było o komputerze kwantowym odpalanym za pomocą pilota przypominającego wisiorek... stworzyła go geniusz kobieta rządna zemsty na swoich koleżankach które jeszcze w czasach szkolnych puściły o niej plotkę przez co pewna latka przylgnęła do niej już na stałe... pojawia się później w życiu każdej z nich my poznajemy tylko jedną druga jest krótka opowieścią... 

Nawet wciąga : ) tak po jednym można obejrzeć. Chyba, że przeskoczyło na inny odcinek... 

Nie musisz odp teraz, już wiem co Ci dolega... 

Pa : )

* Każdy odcinek to inna historia czyli w kolejnym poznamy nowych bohaterów.

Edytowano przez yeya
  • Like 1

10 godzin temu, yeya napisał:

Może być ten sam, temat był zablokowany ale już nie jest : ) tamten może być zapasowy... 

Coś poważniejszego? Czyta się całkiem szybko, nie zauważyłam bym .)

Przed chwilą wstałam... obejrzę 1 i uciekam dalej spać. 

Dobrej nocy : )

Ok. 

Nie, to dość stara sprawa, już z grudnia : ) Tylko do tej pory wszystko się trzymało, a teraz strupek odpada i odkrywa nową tkankę... : ( trzeba uważać żeby nie uszkodzić ; ) 

9 godzin temu, yeya napisał:

Pamiętałam ten opis ale w tym który teraz oglądałam akcja toczyła się wokół czegoś innego, było o komputerze kwantowym odpalanym za pomocą pilota przypominającego wisiorek... stworzyła go geniusz kobieta rządna zemsty na swoich koleżankach które jeszcze w czasach szkolnych puściły o niej plotkę przez co pewna latka przylgnęła do niej już na stałe... pojawia się później w życiu każdej z nich my poznajemy tylko jedną druga jest krótka opowieścią... 

Nawet wciąga : ) tak po jednym można obejrzeć. Chyba, że przeskoczyło na inny odcinek... 

Nie musisz odp teraz, już wiem co Ci dolega... 

Pa : )

* Każdy odcinek to inna historia czyli w kolejnym poznamy nowych bohaterów.

Ja też długo zastanawiałam się czy oglądam ten serial od początku... Bo jak tylko przeskoczysz strzałką w górę to z pierwszego sezonu wskakuje na drugi. Ale nie ma to znaczenia, bo każdy odcinek i tak jest i czymś innym : ) 

* dokładnie tak. Widziałam trzy i każdy był o czym innym. 

• Like 1

2 minuty temu, neone napisał:

Ok. 

Nie, to dość stara sprawa, już z grudnia : ) Tylko do tej pory wszystko się trzymało, a teraz strupek odpada i odkrywa nową tkankę... : ( trzeba uważać żeby nie uszkodzić ; ) 

Nigdy nie miałam, ale widziałam... wiem o co chodzi.

6 minut temu, neone napisał:

Ja też długo zastanawiałam się czy oglądam ten serial od początku... Bo jak tylko przeskoczysz strzałką w górę to z pierwszego sezonu wskakuje na drugi. Ale nie ma to znaczenia, bo każdy odcinek i tak jest i czymś innym : ) 

* dokładnie tak. Widziałam trzy i każdy był o czym innym. 

Widziałam jakieś fragmenty przed i myślałam, że to będzie jeden wielki chaos... można się przebodzcować. A ten odcinek wydawał się taki dzisiejszy z elementami sci-fi ten komputer kwantowy i różne linie czasowe... 

Możliwe, że to mógł być ostatni sezon...

Ale zobaczę jeszcze dzisiaj. Jeden odcinek to jak jeden krótki film...

Edytowano przez yeya
  • Like 1

Dzisiaj jest event z Maya Ori na który się zapisałam... oczywiście online : ) a za oknem ciepło, wiosennie...

Dobrego dnia: )

• Like 1

2 godziny temu, yeya napisał:

Widziałam jakieś fragmenty przed i myślałam, że to będzie jeden wielki chaos... można się przebodzcować. A ten odcinek wydawał się taki dzisiejszy z elementami sci-fi ten komputer kwantowy i różne linie czasowe... 

Możliwe, że to mógł być ostatni sezon...

Ale zobaczę jeszcze dzisiaj. Jeden odcinek to jak jeden krótki film...

Dokładnie, gdy się ogląda to każdy odcinek jest jak osobny film. 

• Like 1

2 godziny temu, yeya napisał:

Dzisiaj jest event z Maya Ori na który się zapisałam... oczywiście online : ) a za oknem ciepło, wiosennie...

Dobrego dnia: )

Miłego oglądania eventu : ) ja byłam wczoraj w dzielnicowym domu kultury na pogadance dotyczącej przemocy (w każdej postaci) ; ) 

Dobra następny post postaram się odtworzyć w innym temacie, bo zapomniałam ; ) miłego dnia : ) 

• Like 1

22 minuty temu, neone napisał:

Miłego oglądania eventu : ) ja byłam wczoraj w dzielnicowym domu kultury na pogadance dotyczącej przemocy (w każdej postaci) ; ) 

Dobra następny post postaram się odtworzyć w innym temacie, bo zapomniałam ; ) miłego dnia : ) 

Dzięki: ) 

W sumie ciekawy temat... poszerzający perspektywie.) ale też nie lekki...

Nie, możemy zostać w tym. Napisałam o nowym temacie tylko dlatego, że ten był zablokowany jak Cię nie było, ale odblokowali.

Pa

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować