Malowany 137 Napisano 5 godzin temu Dlaczego najmłodsze dziecko, nie jest przy tobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 26 Napisano 5 godzin temu ojciec zabrał pewnie bo ćpunce alkoholwej da się zabrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 5 godzin temu Nie. To nie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 5 godzin temu Zamiast to ogarnąć, lepiej karierę na Kafe robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 5 godzin temu I czekać na spadek po babce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Może wysyła do dziadków a sama się narkotyzuje i alkoholizuje Edytowano 5 godzin temu przez Lubię banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu Odpisałam ci że jest ze mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Ona nie pije, czasem przepcha nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: czasem przepcha nos jeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu To starsze dziecko wychowuje małolat, które nie jest jego? Aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, papamobil 666 napisał: ojciec zabrał pewnie bo ćpunce alkoholwej da się zabrać 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Może wysyła fo dziadków a sama się narkotyzuje i alkoholizuje Widać na pierwszy rzut oka ze sami to robicie o co innych oskarżacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dumb 53 Napisano 4 godziny temu Co mie agent Benie pisał gdyż nie widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 26 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Widać na pierwszy rzut oka ze sami to robicie o co innych oskarżacie. no, ja dziś pół litra zrobiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ona nie pije, czasem przepcha nos. A zdążyliście się chociaż spotkać zanim sie posypało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Ja syfu nie tykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Lubię banany napisał: A zdążyliście się chociaż spotkać zanim sie posypało? Elcia chętna, ja nie czułem potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: To starsze dziecko wychowuje małolat, które nie jest jego? Aha Nie dlaczego? Co wam wszystkim się roi w glowach tego nikt nie ogarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Elcia chętna, ja nie czułem potrzeby. Szkoda, byś chociaż obczaił jak sie trzyma nasza Elka xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Elcia chętna, ja nie czułem potrzeby. Cooooo? Z tego co pamiętam to ty coś pisałeś o spotkaniu a ja tylko się zdziwilam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu Bo ona tylko starszymi kiedyś spamowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Cooooo? Z tego co pamiętam to ty coś pisałeś o spotkaniu a ja tylko się zdziwilam. Dej skriny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 159 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Lubię banany napisał: Dej skriny xD Nie mam raczej bo konto tamte mi polecialo z cala zawartoscią a screenow nie robiłam bo wtedy jeszcze nie pomyslalabym zeby screenowac rozmowe z nim bo po co. A szkoda. Edytowano 4 godziny temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Cooooo? Z tego co pamiętam to ty coś pisałeś o spotkaniu a ja tylko się zdziwilam. Fajnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Nie mam raczej bo konto tamte mi polecialo z cala zawartoscią a screenow nie robiłam bo wtedy jeszcze nie pomyslalabym zeby screenowac rozmowe z nim bo po co. A szkoda. A wiec słowo przeciwko słowu, nie rozstrzygniemy tego chyba ze malowany zabezpieczył dowody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Cooooo? Z tego co pamiętam to ty coś pisałeś o spotkaniu a ja tylko się zdziwilam. No ja nayebany proponowałem, a ty podniecona pytałaś, czy serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 24 Napisano 4 godziny temu patologia na tej kafeterii sama jednak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: No ja nayebany proponowałem, a ty podniecona pytałaś, czy serio W doope wsadz sobie tę reakcję uśmieszkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lubię banany napisał: A wiec słowo przeciwko słowu, nie rozstrzygniemy tego chyba ze malowany zabezpieczył dowody Szkoda, że rozmowy z nudesami nie zabezpieczyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 24 Napisano 4 godziny temu jeszcze tylko tej wariatki brakowalo do kompletu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 137 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: W doope wsadz sobie tę reakcję uśmieszkową. No co ty, nie wejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach