Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: No nie gadaj! A to w ogóle coś trwało? Jakieś kolezeństwo, cokolwiek? Bo tak się koledzy nie zachowują jak Ty w tym tygodniu. Masz wyebane na mnie, na każdego, gdy Cię już nie bawi i taka prawda. Ale co się dziwić skoro tak samo traktujesz najbliższe osoby. W huy ma ludzi. Myślałaś, że wyjątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: A jaki to test nie mów o nudesy? Wszystkie tak chcom Gosciu nie potrafi koleżankę (ponoć najlepszą, tak btw) zapytać: "Jak leci?". Dobre, nie? Tylko czeka aż ona to zrobi bo jaśnie miłościwy pan on jest. Beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Malowany napisał: Ale ty zamiast się odezwać na priv, tlumisz w sobie emocje i wylewasz tutaj. Może chce żeby typ pisał pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Gosciu nie potrafi koleżankę (ponoć najlepszą, tak btw) zapytać: "Jak leci?". Dobre, nie? Tylko czeka aż ona to zrobi bo jaśnie miłościwy pan on jest. Beka. A ty czemu księżniczkujesz nie masz już 20 łat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: W huy ma ludzi. Myślałaś, że wyjątek? Kto ma? O sobie w trzeciej osobie piszesz? Pite jest? Wiadomo, jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Może chce żeby typ pisał pierwszy To na pewno, ale nie ze mną. Jak kontakt z ludźmi, mnie nie interere. Niech się cieszy, że byla tyle na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: A ty czemu księżniczkujesz nie masz już 20 łat Nie masz pojęcia jak było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu Ja lubię np jak samicy zależy i pisze pierwsza często stawialem nawet hipotezy że jestem chęciosexualny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Kto ma? O sobie w trzeciej osobie piszesz? Pite jest? Wiadomo, jest. Ludzilas się, że wygrasz z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie masz pojęcia jak było. Pitu pitu nudesy koniec Mnie nie chciałaś pisać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, Malowany napisał: Elcia mnie nie jara. Nie ma fal. Przyciąganie do siebie, na zasadzie nudesow mnie nie kreci. Szukam czegoś głębszego. Ja p… widze ze sie dzieje przy majówce wpis taktyczny dla obserwacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Pitu pitu nudesy koniec Mnie nie chciałaś pisać Weź ją ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 199 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, Mgła napisał: I tak ją rozgrzeszy kafeteria po znajomości, kafe to real w pigułce. Po znajomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Ludzilas się, że wygrasz z tym? Ty miałeś wygrać. Ale boisz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Jaja umyte tak napisał: Pitu pitu nudesy koniec Mnie nie chciałaś pisać Nie rozumiem tego postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Ja p… widze ze sie dzieje przy majówce wpis taktyczny dla obserwacji Dzień, jak codzień. Welcom to the jungle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 9 godzin temu Prawdziwe życie uczuciowe a nie endless offtop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ty miałeś wygrać. Ale boisz się. Wygram, ale bez Ciebie. Tylko skrzydła potrafisz podcinać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Mgła napisał: Kto Ci w to uwierzy? Ty i cokolwiek głębszego? He he chyba łyk alko, to się zgodzę. Ja jestem romantyk też nie wierzom 11 minut temu, Mgła napisał: No nie gadaj! A to w ogóle coś trwało? Jakieś kolezeństwo, cokolwiek? Bo tak się koledzy nie zachowują jak Ty w tym tygodniu. Masz wyebane na mnie, na każdego, gdy Cię już nie bawi i taka prawda. Ale co się dziwić skoro tak samo traktujesz najbliższe osoby. Też tak mam z ludźmi oprócz samic co może być związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 49 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Jaja umyte tak napisał: A ty czemu księżniczkujesz nie masz już 20 łat A ty masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaja umyte tak napisał: Ja jestem romantyk też nie wierzom Też tak mam z ludźmi oprócz samic co może być związku. Kiedy spotkanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 401 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: Ja jestem romantyk też nie wierzom romantyk co wypisuje obleśne teksty na publiku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 165 Napisano 9 godzin temu 43 minuty temu, papamobil 666 napisał: elcia jesteś? mam pytanie 39 minut temu, papamobil 666 napisał: elcia to ważne 35 minut temu, papamobil 666 napisał: elcia Czego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 141 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wygram, ale bez Ciebie. Tylko skrzydła potrafisz podcinać. O czym Ty gadasz chłopie? Ty nie potrafisz wygrać z własnym lękiem przed dłuższymi kontaktami z ludźmi, stąd się chowasz i czeka jaśnie pan aż ktoś zagai pierwszy na priv, a skąd z czymkolwiek jeszcze miałbyś wygrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Weź ją ode mnie Niech wbija i dmucha farba szybciej wyschnie jak będzie duszno i parno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: O czym Ty gadasz chłopie? Ty nie potrafisz wygrać z własnym lękiem przed dłuższymi kontaktami z ludźmi, stąd się chowasz i czeka jaśnie pan aż ktoś zagai pierwszy na priv, a skąd z czymkolwiek jeszcze miałbyś wygrać? Został ci kontakt na publik tutaj. Mam nadzieję, że zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Jaja umyte tak napisał: Niech wbija i dmucha farba szybciej wyschnie jak będzie duszno i parno Xddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 139 Napisano 9 godzin temu Niech trenuje wydech xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaja umyte tak 15 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: Nie rozumiem tego postu. Nie chciałaś żadnej relacji priv nawet koleżanki a potem się dowiaduję że pół roku z malowany piszesz codziennie zdejmując majtki to słaba zachęta na spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 165 Napisano 9 godzin temu 38 minut temu, Malowany napisał: To nie chodziło o mnie. Elcia wyżej sra.. niż dupę ma, odkąd spadek wisi w powietrzu. 36 minut temu, Malowany napisał: Nie zauważyłeś, jak poczuła się wyżej od ciebie, a klepała biedę? Kiedy klepalam biede? Słucham, w którym momencie tak było? Nie poczułam się wyżej od niego tylko zaczęłam w końcu pisać mu wprost co o nim myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach