Libed 57 Napisano 9 godzin temu moje słowa a wy tu pitu pitu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 9 godzin temu A campo di fiori tez ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 12 Napisano 9 godzin temu campi felhrei wybuchnie tak samo jak ty w krejzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 9 godzin temu fajnie, lerzaczek umrze jako prawiczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 211 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Pasztetowa deluxe napisał: campi felhrei wybuchnie tak samo jak ty w krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: fajnie, lerzaczek umrze jako prawiczek no juz niewiele czasu mu zostalo zeby bylo inaczej moze jak zobaczy chmure pylu to wyjdzie z nory zobaczyc co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 9 godzin temu po jednym wybuchu wulkanu slonca nie bylo na ziemi widac przez kilka miesiecy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pasztetowa deluxe 12 Napisano 9 godzin temu wojna w Polsce w tym roku? zegnaj klaudiusz nigdy sie nie spotkamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, przelot napisał: A campo di fiori tez ? tylko jak sie jakis katolik poczuje zagrozony i wysadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: tylko jak sie jakis katolik poczuje zagrozony i wysadzi katolik nigdy nie czuje się niezgarożony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, papamobil 666 napisał: katolik nigdy nie czuje się niezgarożony w rzymie czuje sie na razie jeszzcze bezpiecznie jak sie tam bedzie czul zagrozony to sie moze wysadzac czarny papież to moze byc dobry zapalnik do wysadzania sie niezadowolonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 308 Napisano 8 godzin temu A co to za wulkan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 8 godzin temu ostatni raz superwulkan wybuchł 25k-26k lat temu i zaorał prawie całą górną część nowej zelandii a pył spadał w oodległości 5k kilometrów czyli na całą australię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 8 godzin temu ciekawe czy uda sie jeszcze porvchać przed śmiercią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2135 Napisano 8 godzin temu Sprawdziłam czy nam zagraża jakiś czynny wulkan i okazało się, że tak. Katla (na netflixie jest nawet o nim serial, ale nie dokumentalny). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2135 Napisano 8 godzin temu https://www.planeta.pl/klimat/wulkan-katla-zagraza-europie-i-polsce-grozniejszy-niz-yellowstone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 40 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, marawstala napisał: Sprawdziłam czy nam zagraża jakiś czynny wulkan i okazało się, że tak. Katla (na netflixie jest nawet o nim serial, ale nie dokumentalny). to to jest mały fivtek w prównaniu tym co tu libed wstawił. jeśli to wybuchnie to witaj się z bozią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2135 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: to to jest mały fivtek w prównaniu tym co tu libed wstawił. jeśli to wybuchnie to witaj się z bozią. Nie twierdzę, że nie jest groźny... Czytałam artykuł wulkan o powierzchni 200 km kwadratowych... olbrzym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 34 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, marawstala napisał: Portal Planeta jest bardzo clicbaitowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2135 Napisano 8 godzin temu "Katla spoczywa pod Mýrdalsjökull, czwartym co do wielkości lodowcem na Islandii o powierzchni ponad pół tysiąca kilometrów kwadratowych. Jego erupcja może spowodować roztopienie się 10-kilometrowej warstwy lodu spoczywającej w kalderze." taka ciekawostka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prześladowana pończocha 0 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Pasztetowa deluxe napisał: campi felhrei wybuchnie tak samo jak ty w krejzi Czyli Włosi mogą spać spokojnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Libed napisał: moje słowa a wy tu pitu pitu Uprzedzam że nie sprawdzam tego nigdzie, ale zgaduje ze to wulkan na Sycylii? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 7 godzin temu Teraz sprawdziłem i fakt Ale przysięgam że wcześniej nie sprawdzałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Dark Prince napisał: Uprzedzam że nie sprawdzam tego nigdzie, ale zgaduje ze to wulkan na Sycylii? XD nie na sycyli jest etna i ona jest czynnym wulkanem i wybucha co chwile ten obok neapolu jak wybuchnie to polowy wloch nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 7 godzin temu wklejalem raz artykul o tym co sie stanie jak wybuchnie nie chce mi sie szukac wtedy nikt nie byl zainteresowany to szkoda mojego czasu tu ludzie wola czytac o dymaniu plastiku z aliexpress Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1687 Napisano 7 godzin temu Może nie będzie jak wspominać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Libed napisał: nie na sycyli jest etna i ona jest czynnym wulkanem i wybucha co chwile ten obok neapolu jak wybuchnie to polowy wloch nie bedzie Zaraz się odpalisz, że i tam byłeś czubku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: nie na sycyli jest etna i ona jest czynnym wulkanem i wybucha co chwile ten obok neapolu jak wybuchnie to polowy wloch nie bedzie Aaa yebły mi się południe półwyspu Apeninskiego z Sycylią xD czyli jednak źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 57 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, papamobil 666 napisał: ostatni raz superwulkan wybuchł 25k-26k lat temu i zaorał prawie całą górną część nowej zelandii a pył spadał w oodległości 5k kilometrów czyli na całą australię jak w 1800 ktoryms roku wybuchl wulkan tambora w indonezji chyba to na calej planecie nie bylo wtedy lata to sie chyba nazywalo rok bez lata a byl mniejszy od tego we wloszech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: wklejalem raz artykul o tym co sie stanie jak wybuchnie nie chce mi sie szukac wtedy nikt nie byl zainteresowany to szkoda mojego czasu tu ludzie wola czytac o dymaniu plastiku z aliexpress Nadal nikt nie jest zainteresowany tym bełkotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach