przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: nie, wyslesz foty ? Tobie czy malowanemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: osatnio pisałem że jesteś niegroźnym przygłupem ale teraz jestem zdania że i ciebie trzeba jednak zutylizować To było pół życia temu wcześniej nawet bylem sebom czy skejtem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: To było pół życia temu wcześniej nawet bylem sebom czy skejtem A Alanem byłeś? Albo Adrianem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Chyba cukier mi skoczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Może tylko Ty znasz jedynie wygrywow profesorów i Lezakow, ale zaręczam ci że jest jeszcze coś pomiędzy i tego jest najwięcej w tym miejscu i to wygrywy nie są. Przegrywy też nie. Co nie zmienia faktu że bije od ciebie desperacja jak od typowej podstarzalej panny. Jak tak można się poniżać dla jakiejś wirtualnej znajomości z dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: na kompie jest normalny obraz bo na telefonie jakby niedokladnie wydepilowana Ja na tel i mam mocno zaciemniony obraz wygladala mi jak taka poświata podrażnionej skory po depilacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Tobie czy malowanemu? no mnie bo to ja nie widzialem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, przelot napisał: Nie proszę o wieeecej niz moooozesz mi daaac czy jeszcze kiedys powtórzy sie (powtórzy sie) co zdarzyło sie naaam po jednej nutce Nie znam dysko Polo oprócz zabierz mnie do swego domu czy twe oczy zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 4 godziny temu musze sie zgodzic z babka boza, to latanie za malowanym w wykonaniu iskry to troche porazka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: A Alanem byłeś? Albo Adrianem Dresem później skejtem kukturystom później szarakiem do dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: no mnie bo to ja nie widzialem A myslalam ze tu malowany jest od zbierania ciipek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 151 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ile razy mam ci tłumaczyć, że nie chodziło o żadne nudesy? Od dłuższego czasu psuło się między nami, a ty twierdzisz, że to przez nudesy elci jprdl To był moment zwrotny dało się to wyczuć. Zwyczajnie wpadła laska która niczego od Ciebie nie wymaga, wszystko Tobie daruje po sekundzie, chociaz wyzywasz ją wielokrotnie publicznie, nie stara się Ciebie zmobilizować do pracy nad sobą i do innych rzeczy o których tutaj nie będę wspominać które dotyczą Twojego życia, ale dostarcza Ci taniej atencji, zabawia płytkimi gadkami i wrzuca nudle. Ja to nawet rozumiem, jesteś facetem jak każdy inny, cały czas mi chodzi o to że po co pozowałeś na kogoś zupełnie innego, komu zależy na czymś innym w koleżeństwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 4 godziny temu sam sie zabierz dark prince ty cwelu i wyp***dalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dark Prince napisał: Nie znam dysko Polo oprócz zabierz mnie do swego domu czy twe oczy zielone To nie jest disco polo bluźnierco to pietrek Cugowski o pięknym głosie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: Ja na tel i mam mocno zaciemniony obraz wygladala mi jak taka poświata podrażnionej skory po depilacji albo niemyta dwa dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Libed napisał: no mnie bo to ja nie widzialem Ja ci mogę jedynie pokazac podkarpacki blond a nie takie poświaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, przelot napisał: A myslalam ze tu malowany jest od zbierania ciipek ja nie zbieram ja tylko w celu edukacyjnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Szukam samiczki tak napisał: Dresem później skejtem kukturystom później szarakiem do dzisiaj ale dresem Alanem czy dresem Kamilem bardziej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: koleżeństwie? Na chooj ci to, bo ładny? Trochę szacunku dla swojego czasu lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Libed napisał: ja nie zbieram ja tylko w celu edukacyjnym gupek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: To był moment zwrotny dało się to wyczuć. Zwyczajnie wpadła laska która niczego od Ciebie nie wymaga, wszystko Tobie daruje po sekundzie, chociaz wyzywasz ją wielokrotnie publicznie, nie stara się Ciebie zmobilizować do pracy nad sobą i do innych rzeczy o których tutaj nie będę wspominać które dotyczą Twojego życia, ale dostarcza Ci taniej atencji, zabawia płytkimi gadkami i wrzuca nudle. Ja to nawet rozumiem, jesteś facetem jak każdy inny, cały czas mi chodzi o to że po co pozowałeś na kogoś zupełnie innego, komu zależy na czymś innym w koleżeństwie? Nigdy na nikogo nie pozowałem. Zrozum w końcu, że nie jesteś nieomylna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 4 godziny temu libed i krejzi ale dno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 25 Napisano 4 godziny temu dark prince to najwieksza spieerdolina na kafeteria.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, przelot napisał: Ja na tel i mam mocno zaciemniony obraz wygladala mi jak taka poświata podrażnionej skory po depilacji Też tak mi się skojarzyło, ale nie za duży obszar zakłaczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: Na chooj ci to, bo ładny? Trochę szacunku dla swojego czasu lol Boli ... co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: To był moment zwrotny dało się to wyczuć. Zwyczajnie wpadła laska która niczego od Ciebie nie wymaga, wszystko Tobie daruje po sekundzie, chociaz wyzywasz ją wielokrotnie publicznie, nie stara się Ciebie zmobilizować do pracy nad sobą i do innych rzeczy o których tutaj nie będę wspominać które dotyczą Twojego życia, ale dostarcza Ci taniej atencji, zabawia płytkimi gadkami i wrzuca nudle. Ja to nawet rozumiem, jesteś facetem jak każdy inny, cały czas mi chodzi o to że po co pozowałeś na kogoś zupełnie innego, komu zależy na czymś innym w koleżeństwie? A wgl kilka dni temu czytałem że PASOWAŁ IDEALNIE I SLUB PLANOWALAS koleżeństwie lol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: libed i krejzi ale dno won schizolu bo jak bedziesz tak nawalal to obudzisz drugiego schizola i ci znowu tylek przetrzepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeatyfikowanaBabkaBoża 10 Napisano 4 godziny temu Nie tego za dużo tu jest xD jeszcze libedzik gładzony przez krejzi. Nie znjese więcej żenady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Dark Prince napisał: Nie znam dysko Polo oprócz zabierz mnie do swego domu czy twe oczy zielone Jeeessuu, Górniak Edyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Mtjkp napisał: dark prince to najwieksza spieerdolina na kafeteria.pl Pozdrów Anie z Wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach