E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: LEŻAK PRZEZ NIĄ MIAŁ MIGRENĘ KILKA DNI TEMU, TERAZ TY ELA W JAKIEŚ CZARNE MAGIE CIĘ CHYBA BAWI, A TAKA NIEPOZORNA DOKŁADNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 64 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TREVVO napisał: ELA W JAKIEŚ CZARNE MAGIE CIĘ CHYBA BAWI, tak, w wódu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Promyk nie jest z pod karpacia no raczej nie jest skoro nawet napisac bez bledu nie potrafil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Elcia zalozyla choker z napisem s u k a i miesza w kotle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Pisał ze mną już priv kilka dni i się tak nie zachowywał. Dostosowuje się do poziomu rozmówczyni najwidoczniej Widziałem co pisałem na publiku w twoja stronę. Pielęgnuja te znajomośc i nie spider.. tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Elcia zalozyla choker z napisem s u k a i miesza w kotle penwie z napisem elcia nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Widziałem co pisałem na publiku w twoja stronę. Pielęgnuja te znajomośc i nie spider.. tego Za dużo wypiłeś i piszesz już jak Piter popraw bo inaczej Cię nie zrozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 629 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Elcia zalozyla choker z napisem s u k a i miesza w kotle Malowany wygrał z Leżakiem, a ich obu i tak przebija konduktor (bo ma największy pociąg) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Libed napisał: widzowie na aktorow w serialu co wiecej patologia w ukrytej prawdzie to fikcja a tu masz autentyczne zdarzenia Jeśli im brakuje tematów do programów to powinni wejść na kafeterię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Tak. Spotkanie z tobą, a z nią, to nie to samo Przestań co elka takiego może dać czego iskra nie napaliles się na akcesoria bdsm za kilkanaście tysięcy jak dziecko. 3 minuty temu, Mgła napisał: Bosze jak mnie głowa boli. Chyba fzi2ś nie zasnę z tego bólu. Po co jeszcze dałam się wyciągnąć lasce która najpierw mnie wywoływała, a potem zwiała gdy ją zacytowałam. Mnie też trochę taka pogoda chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Malowany i mgła z tymi samymi awatarami piszą elaboraty ktorych nie czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Jeśli im brakuje tematów do programów to powinni wejść na kafeterię. no ja bym nawet i aktorow wzial z kafeterii beda autentyczni tylko pewnie z dykcja moze byc problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Za dużo wypiłeś i piszesz już jak Piter popraw bo inaczej Cię nie zrozumiem. Nie cytuj mnie. Teraz rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Malowany wygrał z Leżakiem, a ich obu i tak przebija konduktor (bo ma największy pociąg) Konduktor to żywa maszyna posuwista 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu tez kiedys spotkałam konduktora przystojnego i nie kazał mi kupować biletu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 152 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie cytuj mnie. Teraz rozumiesz? Co innego tam pisałeś w poście wyżej, więc bądź konsekwentny i popraw go i wrzuć jeszcze raz, a nie wyskakuj z nerwami bo Ci żyłka pęknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Malowany i mgła z tymi samymi awatarami piszą elaboraty ktorych nie czytam Skup się na swoim ...u, sorry libed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Libed 73 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: tez kiedys spotkałam konduktora przystojnego i nie kazał mi kupować biletu warszawa srodmiescie ? to pewnie ten sam lamacz kafeteryjnych serc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 277 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Za dużo wypiłeś i piszesz już jak Piter popraw bo inaczej Cię nie zrozumiem. Piter pisze jak najbardziej zrozumiale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 240 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, Mgła napisał: No i gdzie odpowiedź na mój post do Ciebie? Wywołałaś mnie a na ten post nie odpowiedziałaś jaki problem masz tym? Nie mam siły szukać jakiegoś posta żeby ponownie prac brudy publicznie, juz chyba 3 albo 4 dni pod rząd jest jakieś dochodzenie prawdy, no ale z tobą nie da się normalnie rozmawiać bo ty wiesz lepiej z jakiego powodu on ze mną gada, ty wiesz nawet lepiej o czym gadamy i każdego intencje zapewne tez znasz. Tak że szkoda strzępić ryja Edytowano 5 godzin temu przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, przelot napisał: A skad to? Jakies niedobory ? Hormony mi odyebały chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Co innego tam pisałeś w poście wyżej, więc bądź konsekwentny i popraw go i wrzuć jeszcze raz, a nie wyskakuj z nerwami bo Ci żyłka pęknie. Jestem spokojny. Dobrych snów i nie śnij o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Skup się na swoim ...u, sorry libed. Na czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1695 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: no ja bym nawet i aktorow wzial z kafeterii beda autentyczni tylko pewnie z dykcja moze byc problem I z wyjściem na światło dzienne co dla niektórych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szukam samiczki tak 5 Napisano 5 godzin temu Mi się coraz bardziej ta iskra podoba widać że to żywe i ma bóle głowy akurat zrobić kompres i masaż pochwy. Elka to jak robot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Libed napisał: warszawa srodmiescie ? to pewnie ten sam lamacz kafeteryjnych serc No niedaleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 322 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: wiesz czym się poratować czy podpowiadać? Ciekawe co tam masz w zanadrzu. Kopę żółtek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 49 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Skup się na swoim ...u, sorry libed. na kim? na ...u? czy na ...iu? czy na ...u? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 221 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Szukam samiczki tak napisał: Mi się coraz bardziej ta iskra podoba widać że to żywe i ma bóle głowy akurat zrobić kompres i masaż pochwy. Elka to jak robot. Elka po prostu za dużo wśród maszyn przebywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 181 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, przelot napisał: Na czym? Przeczytaj sobie nik od tyłu, to się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach