Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

1 minutę temu, szczęść boże napisał:

Srynik też uciekł przed Katiuszką jak do niego przyjechała xD

A to nie było czasami tak; że to ona zmieniła zdanie i przed nim uciekła aż do szpitala? 😝

1 minutę temu, Mgła napisał:

Ej no, a może Leżak ma kobite i bombelki i to dlatego odwleka spotkanka bo stara pilnuje, he he, kto to wie..😜

Pomijając, wiesz że ona ma małolat puknela byś typa w związku z dziećmi np lexa bo mu smutno?

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Na to aż skończę chorowac remont sypialni sprawę sądową ziemi zrobię święta i umyje fioota po oswojeniu się z sytuacją xD 

TO BY MUSIAŁA CZEKAĆ DO KOŃCA ŻYCIA A NIE 5 TYG 

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Całe szczęście że nie widzę jego postów i przy okazji tych wszystkich kłamstw, swoja droga ciekawe ile jeszcze czasu będzie tu wył jak mu źle jak niedobrze bo z nim już nie gadam.

Elu Jak Cię znam to  jeszcze nie raz mu nudesa wyślesz, TY się nie umiesz długo gniewać

Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Całe szczęście że nie widzę jego postów i przy okazji tych wszystkich kłamstw, swoja droga ciekawe ile jeszcze czasu będzie tu wył jak mu źle jak niedobrze bo z nim już nie gadam.

Myślę że jednak chyba dłużej niż ja w analogicznej sytuacji z pewnymi facetami stąd..😉😅

Wiem że nie powinienem zadawać pytań tylko sobie użyć pochwy dla przyjemność ale nigdy nie uczestniczylem jeszcze w takiej sytuacji 

3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

Katiuszka tez mnie wiele razy oklamala, a mnie sie skonczyla cierpliwosc, ja nie Elcia ze mam anielska cierpliwosc i 5 lat moge znosic urojenia milionera fantasty huh minimalist 

Katiuszka nigdy nie kłamala. przeciez Ją znam

2 minuty temu, Mgła napisał:

A to nie było czasami tak; że to ona zmieniła zdanie i przed nim uciekła aż do szpitala? 😝

Były obawy że nas nakryje wychodząc z szafy 

Spieerdalaj pravik bo pisanie z toba nie ma zadnego seensi, tez jestes zaklamana swinia, ale nie martw sie, lezakowi na pewno zapakujesz w koncu siurka do mordy, w koncu cie wezmie na kwadrat jak twoja stara pieerdolnie i cie wyrzuci z domu xD

3 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Pomijając, wiesz że ona ma małolat puknela byś typa w związku z dziećmi np lexa bo mu smutno?

Yyyy.. 🤔

To jest podchwytliwe pytanie, nie odpowiem. 😛

Edytowano przez Mgła
Żartuję

3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Będziesz podsycac drame żeby było czym interesować malowany 

3 minuty temu, Mgła napisał:

Nie, to Filip zaczął wymyślać że ma fobie społeczną jak Katiuszka była już w UK 

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

Spieerdalaj pravik bo pisanie z toba nie ma zadnego seensi, tez jestes zaklamana swinia, ale nie martw sie, lezakowi na pewno zapakujesz w koncu siurka do mordy, w koncu cie wezmie na kwadrat jak twoja stara pieerdolnie i cie wyrzuci z domu xD

PRZECIEŻ TO TY KOCHASZ LEŻAKA A NIE JA

2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

Pravik szczerbaty to tez hejter mitoman, i poniza elcie jak lezak bo to spieerdoxy dla niej sa xD

A elcia nikomu nudesow nie wyslala szczerbaty odpadzie xD

Leżak pisał że mu wysłała

2 minuty temu, Mgła napisał:

Yyyy.. 🤔

To jest podchwytliwe pytanie, nie odpowiem. 😛

Jeśli się pogodzi nie będzie miała o czym z malowanym dyskusji a tak może dociagnie do sex 

Haha prędzej Srynik by uciekał przed Iskra jakby go dosiadła gorąca macica i chciala zrobić z nim dziedzko

3 minuty temu, szczęść boże napisał:

Nie, to Filip zaczął wymyślać że ma fobie społeczną jak Katiuszka była już w UK 

A Ty byś Przemek przyszedł na piwo i kebaba gdybym może kiedyś była akurat w Łodzi? 

lezaka tez sobie dodam do ignorowanych i szczerbatego juz mam nie bede czytal tych zwierzat, prosze o niecytowanie ich postow, nie chce widziec belkotu i raka mozgu ktory wychodzi z ich splesnialych wnetrz i smrodu

7 minut temu, Mgła napisał:

Myślę że jednak chyba dłużej niż ja w analogicznej sytuacji z pewnymi facetami stąd..😉😅

Dziwisz się że ciężko jej po 5latach zaufać jak od stycznia odwalila człowiek wyczuwa że coś tutaj jeszcze brakuje 

nom iskra jednak niepotrzebnie ja bronilem ostatnio, widac ze dno dna, ale spoko, lezak sobie znalazl nowa przyjaciolke i wymienil Elcie na iskre, zobaczymy jak sie potoczy ich relacja i kiedy iskra wpadnie lezakowi oblodzic na kwadrat i na seeks xD

1 minutę temu, Mgła napisał:

A Ty byś Przemek przyszedł na piwo i kebaba gdybym może kiedyś była akurat w Łodzi? 

Tak, chętnie.

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się