Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Doszedłem tak

Elka do związku się nie nadaje

Polecane posty

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Jakbyś go nie cytowała to bym nie musiała widzieć tych jego wysrywów, jak on śmie pisać ze ja z nim sex chcialam. To jest poziom dna i wodorostów, a nawet poniżej dna.

Zaraz skończę bo właśnie skończyłam obiad to pójdę do roboty.

Przed chwilą, pasztetowa prima sort napisał:

nom iskra jednak niepotrzebnie ja bronilem ostatnio, widac ze dno dna, ale spoko, lezak sobie znalazl nowa przyjaciolke i wymienil Elcie na iskre, zobaczymy jak sie potoczy ich relacja i kiedy iskra wpadnie lezakowi oblodzic na kwadrat i na seeks xD

Opanuj się schizolu 

no wlasnie fajnie by bylo gdybyscie przestali sie cytowac szczegolnie posty lezaka i spieerdoxa pravika, bo to sa tak zaklamane mendy i falszywe, ze ich sie nie da przebic w tym, lepiej ojszczac

• Thanks 1

2 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Dziwisz się że ciężko jej po 5latach zaufać jak od stycznia odwalila człowiek wyczuwa że coś tutaj jeszcze brakuje 

Ja nie ufam ludziom prócz najbliższej rodziny.

A Iskra by wyrochala cudzych mężów i każdego szczerbatego leżaka bo jest paszczurem ze swiadem macicy i ma wiadro i musiała mieć 10 aborcji 

• Haha 1

3 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

nom iskra jednak niepotrzebnie ja bronilem ostatnio, widac ze dno dna, ale spoko, lezak sobie znalazl nowa przyjaciolke i wymienil Elcie na iskre, zobaczymy jak sie potoczy ich relacja i kiedy iskra wpadnie lezakowi oblodzic na kwadrat i na seeks xD

I tak Cię lubię😛

4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Jakbyś go nie cytowała to bym nie musiała widzieć tych jego wysrywów, jak on śmie pisać ze ja z nim sex chcialam. To jest poziom dna i wodorostów, a nawet poniżej dna.

Za daleko jeszcze z niom jestem żeby jej pokazać screena. Ja nie ty co wywala prywate żeby poderwac. Wolę zainteresować swojom osobą niż dramom o elke.

ja sie przejechalem wiele razy na ludziach z neta, szkoda ze tak pozno do mnie dotarlo jakim fantasta jest lezak, ale lepiej pozno niz wcale, po co pisac z kims kto cie ciagle oklamuje, lepiej ojszczac, ale lezaka to lepiej nie, bo jemu sie to spodoba ze laska na niego szcza, na niego trzeba cos innego, cos co mu nie sprawi przyjemnosci, bo to zwierze jest

Przed chwilą, Kaszalotte napisał:

A Iskra by wyrochala cudzych mężów i każdego szczerbatego leżaka bo jest paszczurem ze swiadem macicy i ma wiadro i musiała mieć 10 aborcji 

Ciebie nie lubie.

👹 hue hue hue

/Ale to o paszczurze się zgadza. Nom he he.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Ja nie ufam ludziom prócz najbliższej rodziny.

Rodzinie też trzeba mieć ograniczone zaufanie. Mnie wielokrotnie próbowali zabrać mieszkanie. Mam tylko dlatego że się nie dałem i walczylem. 

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Rodzinie też trzeba mieć ograniczone zaufanie. Mnie wielokrotnie próbowali zabrać mieszkanie. Mam tylko dlatego że się nie dałem i walczylem. 

A to gnooje!

Idę do tartaku.

• Haha 1

5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Ja też bo wlasnie ide jeść obiad.

Smacznego ja nie mam obiadu właściwie nie mam co jeść. 

Przed chwilą, Doszedłem tak napisał:

Smacznego ja nie mam obiadu właściwie nie mam co jeść. 

Janosik mówił że wolnością się naje. A bardziej wolnego niż Ty to tu nie ma🍀

5 minut temu, Mgła napisał:

Ciebie nie lubie.

👹 hue hue hue

/Ale to o paszczurze się zgadza. Nom he he.

Ja cię lubię ale nie rozumiem

a anastazja pewno pisala z lezakiem bo jej pieerdolil bajeczki o milionach a ona wierzyla, a mewa pewnie jej uswiadomil ze to nieprawda i odbila od przegrywa, a mewa przynajmniej okazal sie byc prawdomowny

• Like 1

4 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał:

a anastazja pewno pisala z lezakiem bo jej pieerdolil bajeczki o milionach a ona wierzyla, a mewa pewnie jej uswiadomil ze to nieprawda i odbila od przegrywa, a mewa przynajmniej okazal sie byc prawdomowny

tak było

4 minuty temu, Kaszalotte napisał:

Ja cię lubię ale nie rozumiem

Moja ciotka ciebie rozumie. Tam u rodziców masz miche nie musisz pracować tutaj trzeba by się ruszyć chodźby do hipermarket bo samo się w lodówce nie pojawi.

blablabla lezaka a najzabawniejsze jest jak porownuje normalne kobity stad do jakiejs prostyytuty anastazji ktora miala w glowie urojone miliony lezaka a nie lezaka, jak mewa jej uswiadomil ze te miliony to urojenia to spieerdolila XDD

1 minutę temu, Doszedłem tak napisał:

Moja ciotka ciebie rozumie. Tam u rodziców masz miche nie musisz pracować tutaj trzeba by się ruszyć chodźby do hipermarket bo samo się w lodówce nie pojawi.

Tyle wiesz ile wyssrasz ze swojego łba brudasie żyjący z kûpa robiący wielkie wydarzenie z umycia blatu raz na parę miesięcy 

• Like 1
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się