pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu ciekawe czy ja w tym roku dam rade przeczytac wladce pierscieni xD ale to jest wlasnie to, tesknota za klaudiuszem paralizuje mnie przed wszystkim nie potrafie sie na niczyms kupic bo klaudiusza nie ma :(((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FranekBozy 3 Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, Mgła napisał: A to nie było czasami tak; że to ona zmieniła zdanie i przed nim uciekła aż do szpitala? Dokladnie tak było ten oszust co chwile wymyślał wymówki żeby się nie spotkać z Filipem. A jak chciał ją odwiedzic w szpitalu to nie chciała xDD mimo że była Anglii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu ja tam mamie nic nie mowie, ze jest stalkowana przez psycholi z internetu, mam to w doopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 63 Napisano 10 godzin temu no oni nie winia twojej matki tylko by chcieli byc twoimi ojcami i brac matke i ciebie jakies geje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu szkoda ze mnie klaudiusz tak znienawidzila, a ja dwa lata temu ja zapraszalem do siebie na forum, i chcialbym sobie po prostu z nia popisac sam na sam w spokoju, a to tak wiele :(((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu chciec to sobie moga, ja tez chcialbym popisac na privku z klaudiuszem ale niestety chciec to nie moc :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu niedawno klaudiuszowi zrobilem piekne foto pena tylko dla niej a ona zniknela i jej nawet nie mam gdzie wyslac ;((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 158 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 58 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Możesz włączyć skrzynkę na chwilę? Napisz do mnie. Edytowano 10 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu tak to wlasnie jest, moja relacja z klaudiuszem polegla przez klamstwa innych :((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu man of the moon nagadal klaudiuszowi bajeczek o pasztetowej ona uwierzyla i zlapala obrzydzenie do filipka bo mysli ze pasztetowa to filipka tak :((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Mgła napisał: Możesz włączyć skrzynkę na chwilę? Napisz do mnie. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu klaudiusz okazala sie byc szonem, znowu polecialem na nie ta co trzeba :((((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Żaba Monìka napisał: A gdzie indziej mógłbyś być? Musiałbyś mieszkać na ulicy bez tego mieszkania, bo na własne Cię nie stać a do roboty się nie nadajesz. Miałem na mieszkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Miałem na mieszkanie. ale już nie masz, ups. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 10 godzin temu (edytowany) lezak sie ciagle zachwyca jakims mieszkaniem a przeciez mieszkanie to nic specjalnego, to juz wrazenie mogloby zrobic samochod za milion zlotych, a nie jakies mieszkanie ja prdl to wg lezaka kazdy kto ma w polsce mieszkanie to milioner, mania wyzszosci Edytowano 10 godzin temu przez pasztetowa prima sort Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 12 Napisano 9 godzin temu 33 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: man of the moon nagadal klaudiuszowi bajeczek o pasztetowej ona uwierzyla i zlapala obrzydzenie do filipka bo mysli ze pasztetowa to filipka tak :((((((((((((( Znowu mun zly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1708 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Doszedłem tak napisał: Miałem na mieszkanie. W Pcimiu Dolnym i zęby w ścianę, bo by nie było na jedzenie ani na czynsz. Mieszkałeś z matką, bo tak było najwygodniej, a mieszkanie po rodzicach każdy dostaje gdy umrą i nie trzeba z nimi mieszkać, więc to żadne osiągnięcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 9 godzin temu to nie mun zly, tylko klaudiusz zla, to ona jest szon :((((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, pasztetowa prima sort napisał: lezak sie ciagle zachwyca jakims mieszkaniem a przeciez mieszkanie to nic specjalnego, to juz wrazenie mogloby zrobic samochod za milion zlotych, a nie jakies mieszkanie ja prdl to wg lezaka kazdy kto ma w polsce mieszkanie to milioner, mania wyzszosci Tez nie rozumiem tej jego podniety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, ChoroszczanskaZaraza napisał: To właśnie mu o tym powiedz, przecież on jest skrajnym przypadkiem "wyebania" i głęboko ma to, że każda stąd ma już dość jego nękania zwyrolskimi tekstami i obleśności. Winy też w sobie nigdy nie widzi, zmyśla jakieś bzdury o każdej, która przestała z nim pisać, x razy został przyłapany na kłamstwach i mitomanii, nikt w nic już mu nie uwierzy, a jego socjopatyczne ciągoty są niepokojące. Ty zamiast wygarnąć prawdę odklejeńcowi to wolisz udawać, że wierzysz w stypiarę, mieszkanie warte mln i inne ściemy. To nie bzdury wszystko prawda. Po prostu jeszcze jestem tak uprzejmy że nie latajom screeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa prima sort 38 Napisano 9 godzin temu no masakra jakas a kto by chcial mieszkanie, ja wole bezdomnosc w uk niz jakies mieszkanie w polsce masakra jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tez nie rozumiem tej jego podniety. Ciekawe co byś napisała będąc nadal w mieszkaniu małym pokoju matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 5 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Tez nie rozumiem tej jego podniety. nie dziwie sie jak ci panstwo nielegalnie dało Kochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Żaba Monìka napisał: W Pcimiu Dolnym i zęby w ścianę, bo by nie było na jedzenie ani na czynsz. Mieszkałeś z matką, bo tak było najwygodniej, a mieszkanie po rodzicach każdy dostaje gdy umrą i nie trzeba z nimi mieszkać, więc to żadne osiągnięcie. Pacz a siostra jakoś dostała fige. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, szczęść boże napisał: nie dziwie sie jak ci panstwo nielegalnie dało Kochana pewnie te dzieci to nawrockeigo są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, papamobil 666 napisał: ale już nie masz, ups. Bo kupiłem sobie matki jakby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Bo kupiłem sobie matki jakby. kupiłeś sobie przepierrdalajac majątek na giełdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęść boże 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Doszedłem tak napisał: Bo kupiłem sobie matki jakby. będąc przez całe życie pasożytem na jej utrzymaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papamobil 666 67 Napisano 9 godzin temu jakbyś kiedyś miał svke (nie będziesz miał, wiem) to daj znać wpadnę na pokera na meline. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doszedłem tak 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, papamobil 666 napisał: kupiłeś sobie przepierrdalajac majątek na giełdzie? Tak, nie wszedl bym na giełdzie gdyby nie darowizna. Zabezpieczylem się i dopiero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach