Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Radkowanie vs 2-tygoniowość

Polecane posty

1 minutę temu, Libed napisał:

moze dla ciebie ja autorytetow nie mam a jzu na pewno to nie byli by aktorzy czy jakas patologia z internetow

jakby autorytetami byli ludzie z kasa to gangsterzy powinni byc najwiekszymi

Mnie imponuje tylko ktoś zyskowny na rynku giełdzie 

3 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

Szczerze to znałam ludzi bez studiów, którzy nie byli wcale głupi i wszystkim się interesowali. Choć w Polsce są inne standardy, bo studia są darmowe i prawie każdy te maturę robi, a nawet kończy studia choć ma intelektualne braki.

Bez studiów a bez matury to znacząca różnica dla mnie 

6 minut temu, Onaaaa napisał:

No tak wlasnie jest że masz technikum i zawód i nie trzeba ci matury to jej nie zdajesz. Po co komplikować sobie życie 

po co w ogole chodzic do szkoly i komplikowac sobie zycie mozna zostac zolnierzem albo ukladac plytki juz wczesniej 😄 ty myslisz ze w technikum cie ucza zawodu ? 

1 minutę temu, Kaszalotte napisał:

Wykształceni są lepsi w łóżku 🤔

Jak mówiła ilonalalka długo potrafi tylko ktoś kto się tego uczył dla siebie lub partnerki. 99 koma 9 facetów jak zaczela w podstawówce się spuszac w 0,5-3 minuty tak to później robi całe życie 

Przed chwilą, Libed napisał:

po co w ogole chodzic do szkoly i komplikowac sobie zycie mozna zostac zolnierzem albo ukladac plytki juz wczesniej 😄 ty myslisz ze w technikum cie ucza zawodu ? 

Dokladnie po co czytać i pisać jak są dyktafony itd. Prosciej w ogóle podstawówki nie robić i zarobić 

Szanowne Panie

Drogi Hrabio

Pozostałe zebrane przed mym majestatem pospólstwo

Nadeszła wiekopomna chwila kiedy Chwilunia udaje się na spoczynek

7 minut temu, ChoroszczanskaZaraza napisał:

Bogate kobiety to patrzą na atrakcyjność lub na stanowisko, a nie na wykształcenie. Co kobiecie po wykształceniu partnera pytam po raz kolejny? Chyba tylko te zakompleksione czy narcystyczne będą zwracać na to większą uwagę. Większość kobiet myśli praktycznie. Zawsze lepiej pochwalić się nowym domem/samochodem niż jakimś tam fakultetem.

nie wiem po co pytaj ich ale wiem ze wola wyksztalconego niz tepego bogatego chlopa ktory tynki kladzie albo domy buduje i w sumie tez na ich miejscu bym wolal. 

juz napsialem ze ludzie szukaja to czego nie maja wiec biedne sa zafikoswoane zeby byl bogaty nawet jak bedzie tepy a te ktore maja pieniadze a nie uwazaja sie za wybitnie madre wola wyksztalconego i tyle

starzy wola mlodych itd. itp. 

Do niej podobno przychodzi mężowie po wieloletnich związku którzy jak królik po 30s koniec i wspolczuje ich zonom

W UK dużo osób nie idzie na studia tylko od razu na staż do pracy i w sumie lepiej na tym wychodzą. U nas są zawsze takie osoby, tylko że tutaj doświadczenie zawodowe liczy się jak studia. Chyba że w jakichś specyficznych zawodach jak np. lekarz czy architekt, ale jeśli chcesz być deweloperem lub jakimś business analyst to bardziej się liczy doświadczenie i umiejętności.

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

on wie wszystko i ma na każda okazję znajomego, który wie lepiej niż Ty

zaraz napisze, że ma znajomego prowadzącego wulkanizację TIRów albo coś w ten deseń

no mowilem ze puchacz tylko on i miecz pisal to co ty. 

tak mam nawet kuzyna ktory ma xx tirów 

albo wstapic do partii i okradac staruszkow z demencja z mieszkania, potem nawet mozna miec szanse zostac prezydentem

3 minuty temu, przelot napisał:

Faktycznie jest różnica jak ktoś nie ma nawet matury to zbyt lotny nie jest pacz liberdowsky 

nawet jak ktos nie idzie na studia to jednak roznica miedzy zawodowka a technikum jest zasadnicza w zawodowce sie przebywa z ludzmi pokroju lezaka i widmoka totalne tluki i patologia i nikt tam nie chce isc z wlasnej woli. ludzie ida bo sa za slabi intelektualnie na technikum i tyle. 

2 minuty temu, Żaba Monìka napisał:

W UK dużo osób nie idzie na studia tylko od razu na staż do pracy i w sumie lepiej na tym wychodzą. U nas są zawsze takie osoby, tylko że tutaj doświadczenie zawodowe liczy się jak studia. Chyba że w jakichś specyficznych zawodach jak np. lekarz czy architekt, ale jeśli chcesz być deweloperem lub jakimś business analyst to bardziej się liczy doświadczenie i umiejętności.

A da sie polaczyc studia z praca? 

4 minuty temu, Libed napisał:

Jest wymóg szkolny do 18, miałem kolegę który zrezygnował na 18 z nauki, miał lachon całkiem niezły szatynke, pracę na magazynie, auto prawko zaczął żyć 

Przegrywy dalej zamulaly na języku polskim 

5 minut temu, przelot napisał:

Bez matury to nie wiem, nie jestem pewna nawet co jest odpowiednikiem matury tutaj, czy GCSE czy A level, ale chyba każdy to ma, nie jestem pewna.

Idę też spać, bo na rano się umówiłam. Dobranoc!

• Like 1

1 minutę temu, Poetka napisał:

A da sie polaczyc studia z praca? 

Da się, nawet są programy gdzie się robi roczną przerwę na pracę w zawodzie. Ale studia są drogie i trzeba je spłacać, więc nie każdy się decyduje. Dobrej pracy też nie gwarantują.

• Like 1

5 minut temu, Żaba Monìka napisał:

to bardzo dobre i to jest plus platnych studiów w pl nadal liczy sie papier i ludzie chodza do jakichs prywatnych szkol malowania paznokci tylko po ten papier i marnuja czas

2 minuty temu, Libed napisał:

nawet jak ktos nie idzie na studia to jednak roznica miedzy zawodowka a technikum jest zasadnicza w zawodowce sie przebywa z ludzmi pokroju lezaka i widmoka totalne tluki i patologia i nikt tam nie chce isc z wlasnej woli. ludzie ida bo sa za slabi intelektualnie na technikum i tyle. 

Odwrotnie z takimi jak liberdowsky, ja jestem inteligentny byłem w lo gdzie tluki się nie dostali a później it  

5 minut temu, Poetka napisał:

albo wstapic do partii i okradac staruszkow z demencja z mieszkania, potem nawet mozna miec szanse zostac prezydentem

no dokladnie stanie na bramce tez jest lepsze niz matura bo sie poznaje ciekawych ludiz bieznesu i oni podpowiadaja ktory starusze ma mieszkanie komunalne a nie ma kasy bo tam te mieszkania to wielu kolegow karola tez przejelo 😄

4 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Jest wymóg szkolny do 18, miałem kolegę który zrezygnował na 18 z nauki, miał lachon całkiem niezły szatynke, pracę na magazynie, auto prawko zaczął żyć 

Przegrywy dalej zamulaly na języku polskim 

i tak i nie bo mozna zostac zolnierzem juz majac 16

klaudiusz niedlugo odejdzie na zawsze i pewnie wezmie sobie wyksztalconego i beda razem a ja zostane sam z placzem znowu :(((((((((((((

2 minuty temu, Doszedłem tak napisał:

Odwrotnie z takimi jak liberdowsky, ja jestem inteligentny byłem w lo gdzie tluki się nie dostali a później it  

O seksownych rzeczach tam cie nie uczyli tylko o tym żeby machać banknotami i baba ma mokro bo chce bachora i pieniądze 

i tak i nie bo mozna zostac zolnierzem juz majac 16

Mam czasem sny że jestem bogaty już w lo i nie muszę się uczyć tylko lachona wyrywam

2 minuty temu, pasztetowa d3lux3 napisał:

klaudiusz niedlugo odejdzie na zawsze i pewnie wezmie sobie wyksztalconego i beda razem a ja zostane sam z placzem znowu :(((((((((((((

Klaudiusz marzy o ponętnych lekarzach których podslu...e a Srynik tez się jara jakaś nauczycielka z Australii

nie jaram sie, ja sie tylko Klaudiuszem jaram tak naprawde, to jedyna dziewczyna jaka lubie, a ona odejdzie niedlugo na zawsze podobno i to straszne dla mnie jest

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się