plomyk 4 Napisano wtorek o 13:49 Od pierwszego wlozenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 38 Napisano wtorek o 20:08 Ponoć w czasie orgazmu wydzielają się jakieś hormony, ale ja wątpię, że wystarczy jedno włożenie. Ja uważam, że do zakochania trzeba co najmniej półtora tygodnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 222 Napisano wtorek o 20:16 8 minut temu, Daniel86 napisał: Ponoć w czasie orgazmu wydzielają się jakieś hormony, ale ja wątpię, że wystarczy jedno włożenie. Ja uważam, że do zakochania trzeba co najmniej półtora tygodnia. Wkładania? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 40 Napisano wtorek o 20:28 Ja wierze nawet w everlasting lov Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 268 Napisano środa o 02:30 Wierzę w lepszy świat Jaki sens to ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 449 Napisano środa o 15:01 jak to od pierwszego włożenia? chyba od pierwszego wejrzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa mniamusi 7 Napisano czwartek o 09:44 Seeks po slubie z zona dziewica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach