Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał:

Bo prawa kobiet to wyłącznie aborcja 😴

a zwalczanie przemocy domowej to czyje prawo do cholery??

3 minuty temu, p0lka napisał:

Bo Rafał prawdopodobnie jest kryptogejem.

Ty chyba też skoro komentujesz jego urodę.

Ja mam dużą pewność siebie, poczucie swojej wartości jako mężczyzna, dlatego nie mam problemu przyznać, że jakiś typ dobrze wygląda. Nawrocki swoją drogą też może się podobać kobietom, on jest bardziej w stylu młodego Connerego... zawadiacki, bardziej męski, nieokrzesany, a Trzaskowski to taki typowy goguś Dążułąn... haha No ale dobrze wygląda na swój wiek.

Edytowano przez RC +

Przed chwilą, RC + napisał:

Dudowa nie jest feministką, nigdy tego nie ukrywała, więc trudno jej zarzucać, że nie powiela feministycznych postulatów rozbieżnych z jej poglądami do których ma prawo.

Bo nigdy się nie wypowiada, żyjąc w cieniu męża. Nigdy jej nigdzie nie słyszałam i może słusznie, że jednak tej telewizji nie oglądam.. Mniej nerwów i dłużej będę żyć 😅😅

9 minut temu, RC + napisał:

i kończąc to napiszę raz coś pozytywnego o Rafale. Mimo, że uważam go za zagubionego ideologicznie człowieka, niesamodzielnego pomagiera Tuska i człowieka zależnego finansowo i politycznie od grup powiązanych z Sorosem, chcących uczynić z Europy jakiś twór ideologiczny, bez tożsamości narodowych, to szanuję go za jedną rzecz:

mimo że (nie licząc niskiego wzrostu) jest całkiem przystojnym facetem, wybrał sobie bardzo przeciętną kobietę, czyli patrzył na coś więcej niż wygląd. To taki pozytyw.

Natomiast cała reszta Rafała to wielkie zagrożenie dla Polski i naszej tożsamości, wolności, naszego stylu życia... oby on sam kiedyś zrozumiał i odciął się od tych niebezpiecznych zradykalizowanych, skrajnie lewicowych środowisk wokół Sorosa.

Nie wybrał przeciętnej bo ona wygladala znacznie lepiej ostatnio mocno sie postarzała i nie poznałam jej. Ale on tez kiedys był bardziej przystojny a ostatnio zdziadział i zrobił sie taki misiowaty (chyba przytył po prostu). Dodatkowo zaczal przypominać mi romana wilhelmiego.

ogolnie szybciej sie postarzała od niego stad takie wrażenie, no nie zawsze ludzie w parze rowno sie starzeją nie licząc moich rodzicow którzy oboje maja gen wiecznej mlodosci 😃 ale jak sie parowali była raczej atrakcyjna laska 

Edytowano przez dep_sour

3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Będziemy mieć zacne grono prostaków z tytułami 

Zawsze powtarzam, że tytuły i wyższe wykształcenie nie zawsze   idą w parze z mądrością.  Coraz bardziej jest to widoczne. 

Mam bardzo wyważone opinie o politykach w ogóle. Nim coś powiem, czytam opinie z kilku źródeł, staram się być obiektywna w stosunku do obu kandydatów.  Prawie w ogóle nie oglądam wiadomości na żadnym kanale telewizyjnym.  Wczorajsza debata była wyjątkiem. Sądziłam, że wyciszę starego jak rzucał bluzgami 🤣

A ktoś popiera przemoc domową?

sprawcy?

A ktoś popiera przemoc domową?

Całe Podhale w myśl zasady ze jak sie baby nie bije to wątroba gnije i bardzo kochają tradycje i nie wolno sie w te ich tradycje wtrącać 😉

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Mam słabość do kobiet z takim nosem.

Ja mam taki 😃

5 minut temu, RC + napisał:

i kończąc to napiszę raz coś pozytywnego o Rafale. Mimo, że uważam go za zagubionego ideologicznie człowieka, niesamodzielnego pomagiera Tuska i człowieka zależnego finansowo i politycznie od grup powiązanych z Sorosem, chcących uczynić z Europy jakiś twór ideologiczny, bez tożsamości narodowych, to szanuję go za jedną rzecz:

mimo że (nie licząc niskiego wzrostu) jest całkiem przystojnym facetem, wybrał sobie bardzo przeciętną kobietę, czyli patrzył na coś więcej niż wygląd. To taki pozytyw.

Natomiast cała reszta Rafała to wielkie zagrożenie dla Polski i naszej tożsamości, wolności, naszego stylu życia... oby on sam kiedyś zrozumiał i odciął się od tych niebezpiecznych zradykalizowanych, skrajnie lewicowych środowisk wokół Sorosa.

Dobre. Podsumuję Cię, bo masz Jezusa na plecach. Zagrałeś teraz tak jak ja pisząc, że żona Nawrockiego ruch.ala się juz jako dziecko. Pominąłeś dokładnie wszystko oprócz tego, że szanujesz kogoś za wybór przeciętnej kobiety z wyglądu. Jesteś takim samym suk.rwy.synen jak ja tylko różnica polega na tym, że Ty udajesz bardziej kulturalnego i deklarujesz, że jesteś miłosiernym chrześcijaninem. 

• Thanks 1

9 minut temu, Caryca łabędzica napisał:

Spoko, możemy cię wmieszać w starych ubeków 🤭

Trochę to koliduje z członkostwem w Solidarności.

6 minut temu, RC + napisał:

Ja mam dużą pewność siebie, poczucie swojej wartości jako mężczyzna, dlatego nie mam problemu przyznać, że jakiś typ dobrze wygląda. Nawrocki swoją drogą też może się podobać kobietom, on jest bardziej w stylu młodego Connerego... zawadiacki, bardziej męski, nieokrzesany, a Trzaskowski to taki typowy goguś Dążułąn... haha No ale dobrze wygląda na swój wiek.

Nawrocki wyglada jak typowy zul spod budki z piwem nie wiem jak można posądzić go o przystojnośc

jakbym go spotkała pod sklepem spodziewałabym sie pytania kierowniczko poratuje 2zl?

Edytowano przez dep_sour
  • Haha 2

18 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Dalej nie rozumiesz. Może przeloguj się na Jeża, to ci bardziej wytłumaczę. Kobieta chyba bardziej zrozumie 😁

Lepiej nie bo chodzi o to że piszesz od czapy 😁 

10 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

W cholerę musisz mieć czasu, że się takimi bzdurami zajmujesz. Wszystko ok? 

Stara baba, a zachowanie jak w przedszkolu. Jprd 😏

Przecież to ja jej zasugerowałam. Bekę sobie robimy 🤣

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Dobre. Podsumuję Cię, bo masz Jezusa na plecach. Zagrałeś teraz tak jak ja pisząc, że żona Nawrockiego ruch.ala się juz jako dziecko. Pominąłeś dokładnie wszystko oprócz tego, że szanujesz kogoś za wybór przeciętnej kobiety z wyglądu. Jesteś takim samym suk.rwy.synen jak ja tylko różnica polega na tym, że Ty udajesz bardziej kulturalnego i deklarujesz, że jesteś miłosiernym chrześcijaninem. 

Ty się jeszcze zakumplujesz z libedem. On też się dumnie obnosi ze swoimi ułomnościami.

Pokaż. Może ci wtedy wybaczę bycie lemingiem.

Czekaj muszę sprawdzić do kogo w ciemno sie porównałam 😃

14 minut temu, Qwerty88 napisał:

Caryca nie jest stara a leci całymi cytatami. Myslisz że skąd ona bierze te wszystkie pseudo-aferki? Z rękawa wytrzepuje?? We wrześniu w tv republika straszyli że imigranci przyjada we wrzesniu do Katowic to tu o tym trąbiła dzień w dzień. I co z tego sie sprawdziło? Wielkie nic

Nowe osrodki sie tworza wiec  to oczywiste ze nowi bezpapierowcy przyjadą. Wlasnie na slasku planują zamkniety osrodek. 

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Ja nie widzę z kolei wielu podobieństw między nami, ale zgodzimy się do jednej rzeczy: obaj jesteśmy ułomnymi, niedoskonałymi grzesznikami... to prawda. 😉

15 minut temu, dep_sour napisał:

No nie dziwi mnie twoja nadzieja w końcu swój : p tak daleko zaszedł to daje nadzieje dla ciebie i twojej ‚młodzieży W lesie ‚ 😃

Ale to będzie widowiskowe jak lipedźie będą wtedy na skraju samоbuja. 😁

1 minutę temu, Dark.Prince napisał:

Nowe osrodki sie tworza wiec  to oczywiste ze nowi bezpapierowcy przyjadą. Wlasnie na slasku planują zamkniety osrodek. 

Gdzie dokładnie? Bo w tych osrodkach którymi straszy propaganda to akurat nikt nie bedzie mieszkał.

1 minutę temu, afekafe napisał:

Przecież to ja jej zasugerowałam. Bekę sobie robimy 🤣

zostaw, niektórzy mają za niskie iq aby zrozumieć żarty

12 minut temu, RC + napisał:

Dudowa nie jest feministką, nigdy tego nie ukrywała, więc trudno jej zarzucać, że nie powiela feministycznych postulatów rozbieżnych z jej poglądami do których ma prawo.

Ale tu nie chodzi o to czy ona wypluwa z siebie feministyczne czy niefeministyczne postulaty tylko ze przez 10 lat w ogóle nie wypluła jednego słowa 😃 jak dla mnie mogłaby nawet wypluć antyfeministyczny byle udowodniła tym ze umie mówić 😃

Czyli ty z opcji frasyniukowatych.

Z Solidarności raczej bym nie kpiła przy osobach, dla których była to jedyna deska ratunku dla Polaków.

4 minuty temu, Dark.Prince napisał:

jakieś konkrety? bo ja od września ich wypatruje

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Ale tu nie chodzi o to czy ona wypluwa z siebie feministyczne czy niefeministyczne postulaty tylko ze przez 10 lat w ogóle nie wypluła jednego słowa 😃 jak dla mnie mogłaby nawet wypluć antyfeministyczny byle udowodniła tym ze umie mówić 😃

Ja pamiętam, że ona już w 2015 roku zadecydowała, że nie chce brać udziału medialnie jako i-sza dama. Ona chyba zwyczajnie chciała mieć spokój od tych wojen politycznych, dlatego angażowała się głównie w sympozja, przemowy uniwersyteckie, filantropię itp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się