Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RC +

No niewesoło w studiu TVN po ostatniej debacie...

Polecane posty

Trzaskowski nie wykorzystał ostatniej szansy by coś jeszcze ugrać, a Nawrocki nie dał się podpuścić by uderzyć w elektorat Brauna, przeciwnie bardzo koncyliacyjny był.

Zgadzam się z red. Lubecką ze studia TVN24 : "Nawrocki był częściej w polu karnym przeciwnika, bardziej ofensywny". 

Edytowano przez RC +

No i ta wypowiedź Rafała: "Wolę Sorosa niż Orbana". Bardzo niefortunna, strzał w stopę. Ajaj.

Mnie trudno ocenić kto był lepszy. Na pewno Trzaskowski łże jak pies, ale skąd o tym mają wiedzieć ludzie z baniek informacyjnych. Zdecydowani zdania nie znienili, a co myślą po tej debacie wahający się jest dla mnie zagadką. Boty już w akcji.

16 godzin temu, RC + napisał:

Trzaskowski nie wykorzystał ostatniej szansy by coś jeszcze ugrać, a Nawrocki nie dał się podpuścić by uderzyć w elektorat Brauna, przeciwnie bardzo koncyliacyjny był.

Zgadzam się z red. Lubecką ze studia TVN24 : "Nawrocki był częściej w polu karnym przeciwnika, bardziej ofensywny". 

Trzask nauczył na pamięć tych pytań stronniczej dziennikarki. Nawrocki o tym wiedział. Żenada tVP

1 minutę temu, Fifofa napisał:

Trzask nauczył na pamięć tych pytań stronniczej dziennikarki. Nawrocki o tym wiedział. Żenada tVP

CIekawy był przypadek z kadrowaniem. Nawrocki jest wyraźnie wyższy, więc zrobilii zooma na Trzaskowskiego, by ten wyglądał na wyższego przy podzielonym ekranie 😆 oczywista manipulacja... ale kontrast i tak był jak Nawrocki podszedł podać mu rękę i wręczyć tę fotografię... o głowę wyższy.

1 minutę temu, RC + napisał:

CIekawy był przypadek z kadrowaniem. Nawrocki jest wyraźnie wyższy, więc zrobilii zooma na Trzaskowskiego, by ten wyglądał na wyższego przy podzielonym ekranie 😆 oczywista manipulacja... ale kontrast i tak był jak Nawrocki podszedł podać mu rękę i wręczyć tę fotografię... o głowę wyższy.

Trochę oglądałem nie calą, zobaczyłem żenadę. Myślę większość widzòw przełączyło z kanału na inny kanał.

Większość i tak TVp nie ogląda, Debata  marginalna bez znaczenia.  Odpowiadanie na pytania przygotowane z klucza partyjnego, ludzie saz tak  głupi nie są. 

To była debata dla ...òw i ...òw  z Po, kto uwierzył 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować