redystrybucja stulejki 24 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Nie było innej podobnej rolki żeby można było wybrać. w sensie nie było innych z peedofilią? pewnie ktoś zgłasza i kasuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 3 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, redystrybucja stulejki napisał: w sensie nie było innych z peedofilią? pewnie ktoś zgłasza i kasuja. Zgłaszają tak Czasem nawet umówisz się na randke i pobijom typy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 15 godzin temu Wczoraj skomentowalem takom szczuplom żeby więcej jadła i mnie opíerdolila, niektóre dziewczyny taki look majom w wieku 20-32 lat i trzeba to zaakceptować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, redystrybucja stulejki napisał: w sensie nie było innych z peedofilią? pewnie ktoś zgłasza i kasuja. Nie było np z 40 latkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 15 godzin temu pewnie zadna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 3 Napisano 15 godzin temu Umówiłem się z lachona pod podstawówką i typy mnie pobiły tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 15 godzin temu Ja sprawdzam wiek jak nie jestem pewien i tyle. Raz mi libedowsky coś bakal a się okazało że 32 latka ale chinka i tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 1 Napisano 15 godzin temu (edytowany) . Edytowano 15 godzin temu przez Jestem pdf tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 15 godzin temu no ladne ataki na lezaka ja prdl xD ja juz nie dam rady tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 15 godzin temu Ale to pokazuje wasz problem postrzegania rzeczywistości nie mój. Ja widzę czynność odnoszoncom się co będziemy robić z iskrom np a wy modelke tylko. Ja widzę układ taneczny który mi się podoba z final fantasy 7 a wy modelke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem pdf tak 1 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Lirien napisał: no ladne ataki na lezaka ja prdl xD ja juz nie dam rady tutaj to wypierdalaj schizolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Lirien napisał: no ladne ataki na lezaka ja prdl xD ja juz nie dam rady tutaj To na siłę z zazdrości wzrostu czy coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres rzeczywistości 3 Napisano 14 godzin temu Ta pod podstawowa napisała że ma 32 tak młodo wygląda tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu ja tez zazdroszcze lezak jak widze goscia idacego z laska za reke, dzisiaj fajna blondi widzialem z gosciem, widac ze wyzwolona seeksualnie a on ja za tylek i szli przytuleni zazdro w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu w twoich snach szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Lirien napisał: ja tez zazdroszcze lezak jak widze goscia idacego z laska za reke, dzisiaj fajna blondi widzialem z gosciem, widac ze wyzwolona seeksualnie a on ja za tylek i szli przytuleni zazdro w chooy Ja widziałem dzisiaj brunetke ale tak fajnie puscili się bo przejście a potem znowu za raczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu nom ja tez zazdroszcze niestety nigdy nie trzymalem dziewczyny za reke dluzej jak dwie sekundy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu Bardzo dawno temu za rękę chodziłem z dziewczyną już nie pamiętam jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu ja tylko raz na randce na lyzwach z jedna Agnieszka, ale nie wypalilo, bo zjeebalem to a byla taka piekna, ona byla dziewczyna moich marzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Lirien napisał: nom ja tez zazdroszcze niestety nigdy nie trzymalem dziewczyny za reke dluzej jak dwie sekundy Ja po liceum chyba też nie już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu ja gdy mialem 18 lat to ostatni raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu 46 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: zleżak Ja twojego niku nie przinzyczam. 51 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: MASZ PARANOJE IDŹ DO PSYCHIATRY Też idź podkoorwiasz typa który ma screeny na ciebie i nudesy. To masochizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu a mi jest smutno bo ponizalem klaudiusza przez klamstwa i mi zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, Lirien napisał: ja gdy mialem 18 lat to ostatni raz Laska może zmienić życie całe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu Tego zazdroścze typy majom szczęście sobie jakąś znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 330 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Ja twojego niku nie przinzyczam. Też idź podkoorwiasz typa który ma screeny na ciebie i nudesy. To masochizm. Sluchaj dupku to ty mnie widzisz w co drugim nicku tutaj więc kto kogo podkúrwia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu no ja myslalem, ze znalazlem Klaudiuszka i bedziemy kiedys razem, ale wszystko zjeebalem, niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Sluchaj dupku to ty mnie widzisz w co drugim nicku tutaj więc kto kogo podkúrwia. Obejrzyj tiktoka bo chyba byś się odnalazla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 39 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Tego zazdroścze typy majom szczęście sobie jakąś znaleźć kto wybrzydza ten nie rócha chciała Iskra przyjechać Elka się spotkać to je olałeś ten tam Filip tak samo przyjechała laska do niego do pubu a on nie przyszedł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu przyszedlem, czekalem 3 godziny na nia a onanawet nie wpadla, a potem cos krecila tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach