Lirien 5 Napisano 14 godzin temu no mi ciezko sie zakochac, a w Klaudiuszu bylem zakochany, Vikernes, Katiuszce, z kazda mi nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu przyszedlem, czekalem 3 godziny na nia a onanawet nie wpadla, a potem cos krecila tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 14 godzin temu ja seeks tylko po slubie, to ze inni tego nie respektuja to nie moj problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wirtual rzeczywistości tak 2 Napisano 12 godzin temu 2 godziny temu, hrabia Pomme de terre napisał: kto wybrzydza ten nie rócha chciała Iskra przyjechać Elka się spotkać to je olałeś ten tam Filip tak samo przyjechała laska do niego do pubu a on nie przyszedł Żałuję tylko braku spotkania z anastazja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plomyk 4 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Wirtual rzeczywistości tak napisał: Żałuję tylko braku spotkania z anastazja Za 300 zl bys ja mial biedaku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lirien 5 Napisano 7 godzin temu Na spotkaniu z katiusza zostawilem telefon w domu I do mnie problem ze nie wzialem telefonu i dlatego sie nie spotkalismy podobno A teraz klaudiusz jeszcze odbila do goscis z australii Tak to jest niestety, przegrywam kazda dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach