Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, radioaktywny napisał: Z tego co pamiętam widziałem, oferty do reaktora, a nie obok, ale pewny nie jestem. Może do reaktora, że Ci pokażą reaktor, ale nie do środka? Nie wiem, ja gdy byłam to nie wpuszczali. https://ibb.co/x8Sdh66z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: Może do reaktora, że Ci pokażą reaktor, ale nie do środka? Nie wiem, ja gdy byłam to nie wpuszczali. Masz jakieś zdjęcia? Kiedy byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec Ti zdjęcie reaktora z mojej wycieczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, radioaktywny napisał: Masz jakieś zdjęcia? Kiedy byłaś? Mam, w 2019. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Nie rzucali. Patrzyłam przez okno. Często bywam w Wawie w obrębie murów getta i koło muzeum Polin. Nie wyglądają jakoś specjalnie inaczej. Czasami mają jarmułki ale są też bez. Żarty sobie stroję. No ja już tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
5klepka 57 Napisano 7 Czerwiec Dobra spjerdalam stąd bo pompatyczność i poprawność polityczna oraz ja się wykluczamy. Adijos czarnobylaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 7 Czerwiec 3 minuty temu, miramar napisał: Często bywam w Wawie w obrębie murów getta i koło muzeum Polin. Może ja jestem monotematyczny ale... tam można ciekawie zjeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: Żarty sobie stroję. Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Wiem. Kiepski żart? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: Może ja jestem monotematyczny ale... tam można ciekawie zjeść Wiem. Zachodzie tam na pipki. Rewelacja. Zjadłam raz i się uzależniłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: Kiepski żart? Nie. Pewnie są tacy, którzy rzucają. Ja nie widziałam. Ci młodzi są raczej znudzeni. Chyba przyjeżdżają na te wycieczki bez przekonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Może ja jestem monotematyczny ale... tam można ciekawie zjeść O,dobrze wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 2 minuty temu, miramar napisał: Wiem. Zachodzie tam na pipki. Rewelacja. Zjadłam raz i się uzależniłam. To już wiem dlaczego Chwilunia tam lubi się stołować 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Nie wchodzą mi emotki. Buuuu... Będę teraz musiała je opisywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec (edytowany) 4 minuty temu, Żaba Monìka napisał: To już wiem dlaczego Chwilunia tam lubi się stołować Pipki to pieczone żołądki chyba kaczki w słodkawym sosie. Samo muzeum jest rozczarowujące pod względem eksponatów. Hol jest imponujacy i zapiera dech. Reszta - średnio. Edytowano 7 Czerwiec przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Nie. Pewnie są tacy, którzy rzucają. Ja nie widziałam. Ci młodzi są raczej znudzeni. Chyba przyjeżdżają na te wycieczki bez przekonania. Opierają się na historii, opowieściach. Nie podchodzą do tego tak emocjonalnie jak ich dziadkowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: Pipki to pieczone żołądki chyba kaczki w słodkawym sosie. gęsie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec 5 minut temu, miramar napisał: Nie wchodzą mi emotki. Buuuu... Będę teraz musiała je opisywać. Byś oplaciła Kafeteria Premium, emotki byś miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: gęsie Kacze pewnie nie są koszerne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec (edytowany) 2 minuty temu, afekafe napisał: Byś oplaciła Kafeteria Premium, emotki byś miała. Przyoszczędzić chciałam. (Uśmiech z rumieńcem na policzkach) Edytowano 7 Czerwiec przez miramar 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, miramar napisał: Przy oszczędzić chciałam. (Uśmiech z rumieńcem na policzkach) Chytry dwa razy dłużej pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 7 minut temu, miramar napisał: Pipki to pieczone żołądki chyba kaczki w słodkawym sosie. Samo muzeum jest rozczarowujące pod względem eksponatów. Hol jest imponujacy i zapiera dech. Reszta - średnio. To szkoda. Byłam niedawno w muzeum Solidarności i w muzeum II wojny światowej w Gdańsku i były bardzo fajne. Zwłaszcza to wojny, można tam chodzić godzinami jeśli chce się wszystko dokładnie obejrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: Chytry dwa razy dłużej pisze I jeszcze musi walczyć z tym podpowiadaczem w telefonie. Można wyłączyć słownik? Co za uparte urządzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1849 Napisano 7 Czerwiec 8 minut temu, afekafe napisał: Opierają się na historii, opowieściach. Nie podchodzą do tego tak emocjonalnie jak ich dziadkowie. Dla młodych ludzi to starożytna historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec 1 minutę temu, miramar napisał: I jeszcze musi walczyć z tym podpowiadaczem w telefonie. Można wyłączyć słownik? Co za uparte urządzenie. Podpowiadacz? Masz na myśli inteligentne pisanie/słownik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, Żaba Monìka napisał: To szkoda. Byłam niedawno w muzeum Solidarności i w muzeum II wojny światowej w Gdańsku i były bardzo fajne. Zwłaszcza to wojny, można tam chodzić godzinami jeśli chce się wszystko dokładnie obejrzeć. Byłam w ubiegłym tygodniu w Gdańsku ale czasu starczyło mi na Stare Miasto i sprint pod bramę stoczni. Na muzeum II wojny sie nastawiam za miesiąc. Nie wiem czy jestem obiektywna w ocenach bo mi się nie podobało też w Muzeum Powstania Warszawskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: Podpowiadacz? Masz na myśli inteligentne pisanie/słownik? Tak, właśnie to!!!! To coś co stale zamienia tekst. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 253 Napisano 7 Czerwiec 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: Dla młodych ludzi to starożytna historia. Kiedyś powiedziałam mojemu synowi, że chcąc przełączyć, włączyć czy podgłosić telewizor, każdorazowo do niego musieliśmy podejść. Nie uwierzył. Śmiał się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 407 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, afekafe napisał: Kiedyś powiedziałam mojemu synowi, że chcąc przełączyć, włączyć czy podgłosić telewizor, każdorazowo do niego musieliśmy podejść. Nie uwierzył. Śmiał się. Dziadek mówił że miał taki długi kij i nim ptzelaczał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 234 Napisano 7 Czerwiec Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dziadek mówił że miał taki długi kij i nim ptzelaczał Pierwowzór pilota. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach