E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:31 3 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: Elka a jak się zakochasz W kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:33 Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W kim? jedź na Muranów i pytaj o milionera. Na pewno cała okolica będzie wiedziała o kogo chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:37 24 minuty temu, pumpernikiel32 napisał: Mam nowy lęk, mianowicie boję się, że znowu będę zwyzywana, masakra możemy Ci pomóc będziemy Cię codziennie wyzywać aż się przyzwyczaisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:39 5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: jedź na Muranów i pytaj o milionera. Na pewno cała okolica będzie wiedziała o kogo chodzi Czemu akurat na muranów? Ja mieszkam na muranowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:44 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Czemu akurat na muranów? Ja mieszkam na muranowie. może już pomieszałem wątki ale myślałem ,że Leżak kiedyś mówił, że tam mieszka Zdarzyło mi się parę razy zatrzymać na dłużej na Muranowie. Mam ciekawą opowieść z Parku Krasińskich o polowaniu na hipopotama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 17 Napisano niedziela o 21:46 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: możemy Ci pomóc będziemy Cię codziennie wyzywać aż się przyzwyczaisz Nie róbcie tego ; -DD ja w gruncie rzeczy chyba jestem po prostu zwykłą atencjuszką jakich wiele, nic ciekawego. Lubię se coś popisać, albo pogadać na żywo, później czasem tego żałuję i wtedy znikam, po czym znowu z nudów zaczynam się pojawiać... masakra, ten internet jest uzależniający Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:47 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: może już pomieszałem wątki ale myślałem ,że Leżak kiedyś mówił, że tam mieszka Zdarzyło mi się parę razy zatrzymać na dłużej na Muranowie. Mam ciekawą opowieść z Parku Krasińskich o polowaniu na hipopotama On tylko powtarza wawa śródmieście. A muranów rozchodzi się na 2 dzielnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 21:49 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: On tylko powtarza wawa śródmieście. A muranów rozchodzi się na 2 dzielnice. dawno tam nie byłem w okolicy ale na Nowolipki jedna knajpa miała do siedzenia na zewnątrz przecięte w pół wanny Może pałac Mostowskich zwiedził jak go wzięli na dołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 21:51 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: dawno tam nie byłem w okolicy ale na Nowolipki jedna knajpa miała do siedzenia na zewnątrz przecięte w pół wanny Może pałac Mostowskich zwiedził jak go wzięli na dołek Gdzie na nowolipkach? Mam tam 5 min na piechotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:15 43 minuty temu, Za długo bzykam tak napisał: We mnie Nikt się w tobie nie zakocha ulomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 22:16 23 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Gdzie na nowolipkach? Mam tam 5 min na piechotę. to już było parę ładnych lat temu - może knajpy już nie ma ja wtedy się zatrzymałem na Zamenhofa w takim nagradzanym obiekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 22:17 Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Jak się przespi ze mną to może miłość od pierwszego włożenia taka dobrze wysezonowana dzieewica to na pewno łakomy kąsek dla każdej babki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:18 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Jak się przespi ze mną to może Ale jak? Jak ty pisdo się boisz spotkać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:19 Ty się możesz przespać z silikonową pusia jedynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:21 Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Dawno nie spałem z kobietą W ogóle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:23 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Z mamą ale dawno temu Jak chcesz zwróci na siebie uwagę pisząc takie rzeczy, to nie tędy droga ułomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:24 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Ale bym się przespal z elkom tak z 2tyg Szkoda, że narobiłeś w majty, jak ci proponowała spotkanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 70 Napisano niedziela o 22:26 38 minut temu, pumpernikiel32 napisał: Nie róbcie tego ; -DD ja w gruncie rzeczy chyba jestem po prostu zwykłą atencjuszką jakich wiele, nic ciekawego. Lubię se coś popisać, albo pogadać na żywo, później czasem tego żałuję i wtedy znikam, po czym znowu z nudów zaczynam się pojawiać... masakra, ten internet jest uzależniający Taka szczerosc się ceni ^^ Ja to coś nie chce ciebie jeszcze wyzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
radioaktywny 2 Napisano niedziela o 22:27 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Myślałem że się nie śpieszy Nie myśl tyle, bo ci to za dobrze nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 22:29 7 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Z mamą ale dawno temu Leże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 22:36 6 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Leże pozycja 'na żabę' będzie odpowiednia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 22:39 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: pozycja 'na żabę' będzie odpowiednia No mowiłam że zbok. Jak to jest na żabę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 22:40 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No mowiłam że zbok. Jak to jest na żabę? ona leży jemu leży ona rechocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 22:45 Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ona leży jemu leży ona rechocze Hmm, ja znałam cos w stylu ona leży, jemu stoi,tylko nie pamiętam co było dalej. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 70 Napisano niedziela o 22:49 Zboki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 383 Napisano niedziela o 22:52 (edytowany) 6 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Zakiszenie Temu panu juz podziekujemy. Tyle to my wiemy. Edytowano niedziela o 22:57 przez E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 70 Napisano niedziela o 22:56 A gdzie kiszka stolcowa pokażcie mi bo nie wię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 703 Napisano niedziela o 23:01 8 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Zakiszenie ogórki małe i twarde gruntowe myjemy i obcinamy końcówki do słoja wkładamy 1 liść laurowy i trochę kopru, ogórki potem koper + ewentualnie chrzan/czosnek/gorczyca (co kto lubi) i tak przekładamy warstwami gotujemy wodę - na litr wrzątku 1 łyżka stołowa soli kamiennej niejodowanej i taką zalewą uzupełniamy słoik wszystkie ogórki muszą być przykryte zalewą pierwsze małosolne gotowe po 2 dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 70 Napisano niedziela o 23:09 1 minutę temu, Za długo bzykam tak napisał: Ale cípek na datezone Fu ale ta z ero miała tzipe że było czuć rybskiem z foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 70 Napisano niedziela o 23:10 Ja mam słaby żołądek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach