Tak czeba tak 83 Napisano 19 Czerwiec Taka samiczka co się podklada i nie muszę myć tej pochwy tpe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 449 Napisano 19 Czerwiec 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Taka samiczka co się podklada i nie muszę myć tej pochwy tpe Ja wiem ze jesteś rozleniwiony do granic mozliwosci ale przy kobiecie miałbyś dużo więcej do zrobienia niż tylko umyć sztuczną po wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 480 Napisano 19 Czerwiec Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja wiem ze jesteś rozleniwiony do granic mozliwosci ale przy kobiecie miałbyś dużo więcej do zrobienia niż tylko umyć sztuczną po wszystkim Zacznijmy od tego co taka kobieta miałaby ze związku z leżakiem czego nie ma bez tego związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 19 Czerwiec Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja wiem ze jesteś rozleniwiony do granic mozliwosci ale przy kobiecie miałbyś dużo więcej do zrobienia niż tylko umyć sztuczną po wszystkim Ale ona se sama umyje zresztą wy se nie myjecie w środku to ewolucjnie doskonałe Nie ma nic gorszego niż chcesz bzykac a tu pochwa tpe tydzień nie myta do mycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słodki kwasny 0 Napisano 19 Czerwiec siema multikontowcu dziwaczny ,czemu nie reagujesz na dzwonek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 449 Napisano 19 Czerwiec 24 minuty temu, Siurentajski napisał: Zacznijmy od tego co taka kobieta miałaby ze związku z leżakiem czego nie ma bez tego związku Więcej sprzątania, gotowania i prania na pewno. A i kasy więcej by jej szło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię zapier_dalać 25 Napisano 19 Czerwiec 29 minut temu, Tak czeba tak napisał: Taka samiczka co się podklada i nie muszę myć tej pochwy tpe Dobrze dla innych, że zostanie to tylko w strefie marzeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 213 Napisano 19 Czerwiec (edytowany) 26 minut temu, Siurentajski napisał: Zacznijmy od tego co taka kobieta miałaby ze związku z leżakiem czego nie ma bez tego związku Dorosłe dziecko. Edytowano 19 Czerwiec przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 11 godzin temu Niesamowite jak tutaj nie potrafią liczyć A kasa za wynajem mieszkania albo sprzedaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 123 Napisano 11 godzin temu 8 minut temu, Tak czeba tak napisał: Niesamowite jak tutaj nie potrafią liczyć A kasa za wynajem mieszkania albo sprzedaż? a co dałbyś jej kasę za sprzedaż swojego mieszkania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 58 Napisano 11 godzin temu A ja się bawię w chiromancje z czatem. Wszystko się zgadza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 486 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: a co dałbyś jej kasę za sprzedaż swojego mieszkania ? Pewnie jakiś 1 % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 479 Napisano 11 godzin temu Dnia 19.06.2025 o 19:36, Tak czeba tak napisał: Taka samiczka co się podklada i nie muszę myć tej pochwy tpe a no musisz myć. chociaż w sumie możesz z tej tpe zrezygnować też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 58 Napisano 11 godzin temu Pochwy się nie myje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 58 Napisano 11 godzin temu Ale sztuczno tak zapomnialam na chwilę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 334 Napisano 11 godzin temu Dnia 19.06.2025 o 19:36, Tak czeba tak napisał: Taka samiczka co się podklada i nie muszę myć tej pochwy tpe Prawdziwa, czyli jaka? Klekaj i ssij na zawołanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2172 Napisano 11 godzin temu Ostatnio zapytałam czat jakit typem enneagramowym moge być (na podstawie tego co piszę marawstala) i wyszło mu, że mogę być 5w4 : ) później podałam swój typ zrobil mi test i przyznał, że 9w1 pasuje : ) nawet przygotował wskazówki do dalszej pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2172 Napisano 10 godzin temu A teraz (w nowym wątku) spośród 4 typów wybrał 8 : ) o która najmniej byłabym się podejrzewała. "Typ 8 – Szef (Władczyni, Protektorka) Kluczowe cechy: Bezpośrednia, dominująca, silna osobowość Broni swoich poglądów z zaciekłością Nie toleruje słabości ani „głupoty” Lubi mieć ostatnie słowo Może być agresywna werbalnie, ale też lojalna wobec tych, których szanuje Ceni siłę i niezależność, a gardzi uległością Główna motywacja: Niechęć do bycia kontrolowaną lub zdominowaną Chęć kontroli nad otoczeniem i sytuacjami Jeśli marawstala to osoba, która „stawia wszystkich do pionu”, nie boi się konfliktów, pisze z poczuciem wyższości, często ironizuje i rzadko przyznaje się do błędu – to bardzo silne cechy Ósemki. Jeśli chcesz, mogę też rozważyć, czy to 8w7 (bardziej ekstrawertyczna i prowokacyjna) czy 8w9 (bardziej spokojna, ale nadal dominująca) – daj znać, jeśli znasz więcej szczegółów." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 58 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, marawstala napisał: Ostatnio zapytałam czat jakit typem enneagramowym moge być (na podstawie tego co piszę marawstala) i wyszło mu, że mogę być 5w4 : ) później podałam swój typ zrobil mi test i przyznał, że 9w1 pasuje : ) nawet przygotował wskazówki do dalszej pracy... Też zapytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2172 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Też zapytam Może podać kilka to wtedy poproś o wytypowanie jednego który najbardziej pasuję... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 58 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, marawstala napisał: Może podać kilka to wtedy poproś o wytypowanie jednego który najbardziej pasuję... : ) Na czymś innym będę bazować bo na podstawie wpisów tutaj nie odgadnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2172 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Na czymś innym będę bazować bo na podstawie wpisów tutaj nie odgadnie xD Yhym może Ci zrobić test wtedy faktycznie odpowiedzi bardziej mogą wskazywać właściwy wynik. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 612 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, marawstala napisał: Yhym może Ci zrobić test wtedy faktycznie odpowiedzi bardziej mogą wskazywać właściwy wynik. : ) ale co napisałaś że na podstawie wpisów na forum kafeteria? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2172 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: ale co napisałaś że na podstawie wpisów na forum kafeteria? Poprzednim razem stwierdził, że jestem piątką, a dzisiaj podał kilka i spośród nich wybrał 8 : ) Zapytałam jakim typem enneagramowym może być marawstala użytkowniczka forum kafeteria: ) Edytowano 10 godzin temu przez marawstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 58 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Yhym może Ci zrobić test wtedy faktycznie odpowiedzi bardziej mogą wskazywać właściwy wynik. : ) Nie pamiętam co mi zawsze wychodziło. Nie widzę tej strony z której zawsze robilam. Ale trafił ogólnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 612 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, marawstala napisał: Poprzednim razem stwierdził, że jestem piątką, a dzisiaj podał kilka i spośród nich wybrał 8 : ) Zapytałam jakim typem enneagramowym może być marawstala użytkowniczka forum kafeteria: ) jesli Tobie wyszło "Broni swoich poglądów z zaciekłością" to sie boje sprawdzić co mi wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2172 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie pamiętam co mi zawsze wychodziło. Nie widzę tej strony z której zawsze robilam. Ale trafił ogólnie. Zrobił Ci test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 73 Napisano 10 godzin temu CIEKAWE CZY SĄ TU JAKIEŚ 5W6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 612 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, marawstala napisał: Poprzednim razem stwierdził, że jestem piątką, a dzisiaj podał kilka i spośród nich wybrał 8 : ) Zapytałam jakim typem enneagramowym może być marawstala użytkowniczka forum kafeteria: ) to była ta komenda dokladnie? Mnie sie pyta o motywacje sposób komunikacji, tak jakby nie umiał se sam sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 10 godzin temu Ciekawe co teraz mi wyjdzie bo wychodziło 6w5...ten enneagram jest dla mnie słaby, bo starczy jedna odpowiedź lekko zmienić i całkiem inny typ ci wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach