Qwerty88 596 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: Ale ja nie mam zamiaru nic z nim wyjaśniać, bo to ty mnie zawsze raczysz tym argumentem ostatecznym i ze mam uważać na jezyk bo zarzucisz mnie jakimiś skrinami musisz mieć kosmiczne kompleksy to nie ja wyciagam wiecznie temat libeda gdy z tobą rozmawiam tylko ty. Jesli sadzisz ze mnie wqrwisz to sie mylisz bo dla mnie istotne jest to ze on nie pamieta ze ciebie przestrzegał i to mi daje dużo do myslenia o ognistosci tej znajomosci wiec uwierz na słowo ze kompromitujesz jedynie siebie idac w te argumentacje i chwaląc sie ze wciąż trzymasz skriny goscia który cie pochwalił za figurę a który literalnie aktualnie ma cie w dupje przeczytaj post Carycy bo ona jedyna zrozumiala kontekst i odyeb sie ode mnie raz na zawsze, frustratko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 11 Napisano 6 godzin temu ja tez mam geste wlosy ostatnio bo mam niezle mydelkanaturalne do mycia i szampon kupilem sobie z a8 funtow pamietam jak krejzi kiedys pisala ze libed do niej mial pretensje ze sobie szampon kupila do wlosow za 40zl xD ale biedak ten libed a pracuje podobno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Za tą łysą, salową rzucę na nich fatum. Po pierwsze nie jestem salową Po drugie, mam burze gęstych i czarnych włosów przeciez kazdy widzial twoje zdjecie z konkursu fotograficznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: dokładnie tak było. Ale te 2 hejtery sie uczepiły jak rzep i tera beda 10 lat na tym jechać. A libed mnie nie pamieta. to tez bekowe w uj Przestań wiecznie przekręcać nawet nie zmieniliśmy strony. Libed cie pamieta pamieta dymanko z osiłkami i ze ci nie szło na tinderze. Czego nie pamieta to ze pisał z tobą na priv a tak to przedstawiasz bo pisząc ‚znajomość ‚ chcesz sugerować ze to była jakaś zażyłość i tutaj ci autentycznie przekazuje ze tego nie pamieta zreszta niech sam Sie wypowie we własnej sprawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 423 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: jaki spokojny wieczór człowiek marzy by pojawiļ się leżak i coś odj3bał Przylazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: libed mnie nie pamieta. to tez bekowe w uj Nom. Ciebie się nie da nie kojarzyć. Ale chyba właśnie weszła wersja, że nie pamięta konkretnego priva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saszkа 5 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie pisałam i nie gadaj glupot. Libed wie jak bylo i to chodziło o mieszkanie 900zl plus czynsz. Ale kobieto ogranij sie bo u mnie można wynajac za 500 zl pokój wiec o co ci chodzi? Czy ja mam do wynajęcia czy ktos inny co za różnica? Nic nigdy tutaj nie zgłaszałam. Ona jest opóźniona, kiedyś nawet popuściła szpary promyczkowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 6 godzin temu ja se kupiłem za 200 bo mi wypadały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Qwerty88 napisał: a jak ona na mój temat wymysla kłamstwa to jest ok? Gófno cię obchodzi życie innych stara plotkaro. Nic ci do tego ile i kto ma dzieci. Twoje wychowuje niania, a ty nawalasz na forum żyjąc z alimentów i 800 plus. Pamiętaj pieniądze lubią ciszę Bogaczu od 7 boleści. Edytowano 6 godzin temu przez niemaszuprawnień Za szybko piszę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 6 godzin temu I przestań zadymiaro wiecznie przekręcać i ‚streszczać ‚ na swoja korzyść bo ja nie będę tu wiecznie na posterunku żeby cie prostować. Wczoraj sie skompromitowałaś i kazdy cie wyśmiał za próbę ‚ grożenia ‚ mi jakimiś skrinami z duupy minęła doba a ty myslac ze nie przeczytam piszesz jakies brednie o znajomosci i wiadomo co chcesz zasugerować. Ogarnij sie manipulantko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: połóż sobie cycki na kolana i miej ich w d... Ty mnie tu kiedyś widziałeś w takiej akcji z innymi kobietami? Płaczę, gdy mi chłopcy piszą babciu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: ja se kupiłem za 200 bo mi wypadały ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Saszkа napisał: Ona jest opóźniona, kiedyś nawet popuściła szpary promyczkowi. Zgłoszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Gófno cię obchodzi życie stara plotkaro. Nic ci do tego ile i kto ma dzieci. Twoje wychowuje niania, a ty nawalasz na forum żyjąc z alimentów i 800 plus. Pamiętaj pieniądze lubią ciszę Bogaczu od 7 boleści. to tu cie boli? Pamietam jak sie chwalilaś wypłatą, wychodziło 20 zł za godzine na reke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 105 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał: ?? no szampon po czym go nigdy nie użyłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ?? Dołączam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, dep_sour napisał: I przestań zadymiaro wiecznie przekręcać i ‚streszczać ‚ na swoja korzyść bo ja nie będę tu wiecznie na posterunku żeby cie prostować. Wczoraj sie skompromitowałaś i kazdy cie wyśmiał za próbę ‚ grożenia ‚ mi jakimiś skrinami z duupy minęła doba a ty myslac ze nie przeczytam piszesz jakies brednie o znajomosci i wiadomo co chcesz zasugerować. Ogarnij sie manipulantko przeczytaj post Carycy, bo ty trąbisz o kompromie której nie było. Caryca pojaśniła idealnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Zgłoszone. Idźcie się umyć albo coś, bo ja muszę modły odprawić. Potem wrócę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, niemaszuprawnień napisał: A ja jeszcze nie mam i też jestem szczęśliwa Ja bardziej. Brzuch mnie nie boli, nie ciskam talerzami w te dni i mogę się bzykać bez obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 274 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Saszkа napisał: Ona jest opóźniona, kiedyś nawet popuściła szpary promyczkowi. Jak ty ogarniasz te wszystkie konta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: przeciez kazdy widzial twoje zdjecie z konkursu fotograficznego Sprzed 25 lat. Chcesz aktualne? Tylko mogłabyś tego nie przeżyć z zawiści, że ktoś jednak lepiej do ciebie wygląda. Schudnij i zacznij się kochać, a świat pokocha ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Nom. Ciebie się nie da nie kojarzyć. Ale chyba właśnie weszła wersja, że nie pamięta konkretnego priva. wczoraj pisala że libed MNIE nie pamieta, dzisiaj zmienia front bo to już zbyt bekowe było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: to tu cie boli? Pamietam jak sie chwalilaś wypłatą, wychodziło 20 zł za godzine na reke Żartowałam wtedy. Nie bierz na serio, co tu piszą. Obecnie mam awans i sporo się dzieje. Także ten. Idź spać, bo złość piękności szkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dep_sour 111 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: przeczytaj post Carycy bo ona jedyna zrozumiala kontekst i odyeb sie ode mnie raz na zawsze, frustratko Kochana takie odwracanie ogona nie przejdzie, łazisz za mną już dobre 3 lata twierdząc ze to dlatego ze pijana nazwałam cie nudna. Nie pal glupa ze to ja za tobą łażę. Co do intepretacji pieprza - ma prawo do swojej a ja do swojej;) w końcu to nie za nią łazisz od 2022 nazywając zapijaczona imigrantka mnie dziwi ze wysłałaś mu zdjęcia ‚ do oceny ‚ pozwól gawiedzi ocenić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 596 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Sprzed 25 lat. Chcesz aktualne? Tylko mogłabyś tego nie przeżyć z zawiści, że ktoś jednak lepiej do ciebie wygląda. Schudnij i zacznij się kochać, a świat pokocha ciebie czy ja tu trąbie że mam idealne życie i idealnego męza codziennie? weź sie zastanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titicznyje titki ti-ti-ti 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Jak ty ogarniasz te wszystkie konta? normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A ty libeda nie znasz? Im bardziej durną tezę rzuci tym bardziej kafeteria stara się mu udowodnić, że jest w błędzie. Kojarzysz może dysputę o maśle i kościach w zupie? Qwerty po prostu wysłała mu coś przeciw jego odklejonym tezom a nie po to żeby się dowartościować. Obecnie o tym szczebiocze tylko w ramach robienia na złość krejzolce. Ja tak pobieznie się orientuje kto zacz wiec możliwe, że za bardzo się wczulam bo qwerty mnie wkurzyła od początku ale bez względu na to, uwazam ze przechowywanie screenów i uderzanie z nimi do obecnej dziewczyny faceta z którym kiedyś miałam kontakt jest mega żenujące. Dyskusji o kosciach w zupie nie kojarzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, afekafe napisał: Ja bardziej. Brzuch mnie nie boli, nie ciskam talerzami w te dni i mogę się bzykać bez obaw Wzięłam 4 paracetamol. Jutro mam w cholerę roboty i nie wiem jak to ogarnę. Niech mnie ktoś przytuli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 722 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: no szampon po czym go nigdy nie użyłem to nawet na dłużej starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, salix napisał: Dzieki temu malowany zyskał nową psiapsi, graza po 40 z urojeniami milionerskimi podająca do publicznej wiadomości swój body count babcia nie jest. Zawsze pisała lubi młodszych, tylko nie dodała że uposlakòw taka mała ròznica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach