Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: One dalej ściany tekstu płodzą. Zapłacę ci w naturze, skrzynka brzoskwini będzie git? Dwie plus zgrzewka cukru i zapominam na dwa dni o twoich manipulacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Widzę, że się uparłaś tak jak bym ci tę suchość wmawiała. Ja mam np. nietypowy przebieg porodu, ale nie kłócę się z podręcznikami przedstawiającymi jego standardowy porządek. Dobranoc Podważasz moją prawdomowność w tym konkretnym przypadku, stąd reakcja i lekkie rozwinięcie tematu. Co z tym zrobicie, to już nie moj biznes. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Adwokad Diabła dobre kino, ale zdecydowanie nie masz o nim pojęcia O życiu jak najbardziej mam pojęcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 38 Napisano 8 godzin temu 24 minuty temu, afekafe napisał: A fakty są ...? Przeprowadziłaś ankietę wśród setek kobiet po menopauzie? Ja pytałam starszych kobiet w rodzinie z czym będę się musiała zmierzyć. Największym utrapieniem i dyskomfortrm, są uderzenia ciepła. MIałaś lub masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: I to z góry. Zważywszy na to, że mieszkam na nizinie, to jest to wykonalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: Mam ludzi od tego Właśnie widzę, od wczoraj się kompromitujesz posiadaniem screenów - relikwi sprzed lat które to mają dowodzić twojej atrakcyjności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Dwie plus zgrzewka cukru i zapominam na dwa dni o twoich manipulacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Właśnie widzę, od wczoraj się kompromitujesz posiadaniem screenów - relikwi sprzed lat które to mają dowodzić twojej atrakcyjności. A dzisiaj wszyscy dziwnym trafem po mojej stronie. Schodzicie z ringu na tarczy sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Podważasz moją prawdomowność w tym konkretnym przypadku, stąd reakcja i lekkie rozwinięcie tematu. Co z tym zrobicie, to już nie moj biznes. Dobranoc. Że co? Masz chyba przerośnięte ego Nikt nie zaprzecza, że możesz być tym szczęśliwym przypadkiem. Po prostu nie twierdź, że każda z nas będzie taką szczęściarą, bo nie możesz tego wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, _Gretta napisał: MIałaś lub masz? Jestem po menopauzie. Uderzenia ciepła miałam. Dziadostwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 166 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: O życiu jak najbardziej mam pojęcie... Nie twierdzę że nie, to Ty mnie oceniasz nie znając prawdy tylko ploty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Zważywszy na to, że mieszkam na nizinie, to jest to wykonalne. Haha, qwerty przelatując prywatnym helikopterem nad nizinami rozrzuca obornik tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Właśnie widzę, od wczoraj się kompromitujesz posiadaniem screenów - relikwi sprzed lat które to mają dowodzić twojej atrakcyjności. 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: A dzisiaj wszyscy dziwnym trafem po mojej stronie. Schodzicie z ringu na tarczy sorry Teraz albo na 5 minut udamy, że qwerty jest niewinną istotą rozbijającą w pył przeciwników i ona pójdzie spać zadowolona, albo do 2 w nocy będziemy ustalać czy aby na pewno jest wygrywem. Przyznaję, że mnie korci z jednej strony, a z drugiej trzeba by w końcu zasnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, afekafe napisał: Jestem po menopauzie. Uderzenia ciepła miałam. Dziadostwo. Ale dbasz o zdrowie. Tak samo może coś mieć z macicą coś nie tak, nieraz wycinają aby żyła. 5 paracetamoli bierze niech idzie do lekarza, może ty ja przekonasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Haha, qwerty przelatując prywatnym helikopterem nad nizinami rozrzuca obornik tylko. A to przyjmę jeszcze chętniej, nawozy nadal drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: A dzisiaj wszyscy dziwnym trafem po mojej stronie. Schodzicie z ringu na tarczy sorry Grazka, ja nie mam czasu ani ochoty cie "pojasniac" po prostu, tym bardziej ze tabunu twoich fanów tu nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Grazka, ja nie mam czasu ani ochoty cie "pojasniac" po prostu, tym bardziej ze tabunu twoich fanów tu nie widzę. Ale cały czas się "przepisujecie". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Źle robią posądzania o spanie z ojcem. Panimajesz? Yes? Źle i nikt nie powinien tak mówić. Tylko pomyśl to że kogoś ja lubie kogo ty nie lubisz nie znaczy że trzeba mnie atakować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 38 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Że co? Masz chyba przerośnięte ego Nikt nie zaprzecza, że możesz być tym szczęśliwym przypadkiem. Po prostu nie twierdź, że każda z nas będzie taką szczęściarą, bo nie możesz tego wiedzieć. Nie można przewidzieć, to prawda. Jak mi wiele spraw zdrowotnych dokucza ( głównie ból ) tak ten czas przeszłam bezobjawowo. 4 minuty temu, afekafe napisał: Jestem po menopauzie. Uderzenia ciepła miałam. Dziadostwo. Wcale nie miałam i nocnych potów też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Teraz albo na 5 minut udamy, że qwerty jest niewinną istotą rozbijającą w pył przeciwników i ona pójdzie spać zadowolona, albo do 2 w nocy będziemy ustalać czy aby na pewno jest wygrywem. Przyznaję, że mnie korci z jednej strony, a z drugiej trzeba by w końcu zasnąć. Jest i możemy się rozejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 102 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: A to przyjmę jeszcze chętniej, nawozy nadal drogie. To już musicie negocjować miedzy soba , ale nie zdziw się jak cię wystawi do wiatru, bo koniunktura taka akurat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Źle i nikt nie powinien tak mówić. Tylko pomyśl to że kogoś ja lubie kogo ty nie lubisz nie znaczy że trzeba mnie atakować. Ja jej nie znam, ani razu nawet nie pisałem z nią prywatnie. Piszą co sobie tam uroją ich sprawa. Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Ale dbasz o zdrowie. Tak samo może coś mieć z macicą coś nie tak, nieraz wycinają aby żyła. 5 paracetamoli bierze niech idzie do lekarza, może ty ja przekonasz Weź Piter nikt nie będzie macicy wycinał chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: To już musicie negocjować miedzy soba , ale nie zdziw się jak cię wystawi do wiatru, bo koniunktura taka akurat. Nie martw się, my tu codziennie losujemy czy akurat się kłócimy czy trzymamy wspólny front. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 463 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Weź Piter nikt nie będzie macicy wycinał chyba A czemu nie. Histerektomia jest czasem konieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie twierdzę że nie, to Ty mnie oceniasz nie znając prawdy tylko ploty Większość tutaj tak robi, nie wie a pisze i jeszcze wmawia że ty tak pisałeś i że ty kłamiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 56 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Weź Piter nikt nie będzie macicy wycinał chyba Poważne sprawy medyczne, znam dwie koleżanki co mają wycięte. Poszły do lekarza i żyją . Tak samo jak dbanie o piersi badania mammografia . Nie temat dla inceli onanòw ani nieogarniętych Edytowano 8 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 271 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Że co? Masz chyba przerośnięte ego Nikt nie zaprzecza, że możesz być tym szczęśliwym przypadkiem. Po prostu nie twierdź, że każda z nas będzie taką szczęściarą, bo nie możesz tego wiedzieć. Post mi zaróżowiło, muszę pisać w skrócie. Tak mnie zaintrygowalaś tematem, że poczytałam w necie. ... Przyczyn suchości pochwy może być kilka. Pamiętaj też, że suchość jest zupełnie normalna. Oto kilka najczęstszych przyczyn suchości pochwy: Hormony Styl życia Lęk i stres Leki... I nie pierdziel mi o jakimś przerośnietym ego, gdy piszę o swoich doświadczeniach, które was za kilkanaście lat dopadną. Która kobieta tu na forum przyznaje się do swojego sędziwego wieku jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 448 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: A czemu nie. Histerektomia jest czasem konieczna. No w ostateczności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 597 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie martw się, my tu codziennie losujemy czy akurat się kłócimy czy trzymamy wspólny front. Myślę że na to że stanęłas po mojej stronie dzisiaj wpłynela nieobecność Ewki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach