Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu Remont mieszkania to głównie robocizna materiały som tanie przykład listwy za 2,5mb kupisz nawet po kilka złotych ale przyjdzie typek i skasuje 350 za montaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu Ja mogę wszystko praktycznie zrobić sam jeśli tylko zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 1 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, owsikus szczerbatus napisał: Ja to w ogole nie pracuje i chooy ZAPIERRRDALASZ JAKO MĘSKA DZIWWKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Ja bym nie dal rady remonty Wolalbym opuscic mieszkanie i isc na spacer xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Zapieerdalasz to ty pod kosze dino jak kotarba czeka zeby mu oblodzic szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Moj wspollokator za sciana fajnych piosenek slucha i relaks jest xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Chcialbys miec takiego kolege jak moj wspollokator szczerbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Ja bym nie dal rady remonty Wolalbym opuscic mieszkanie i isc na spacer xD Mi to się zachciewa a później się dziwię że mi się chciało ten przedpokoju zrobić wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu No racja Ja na podlodze tez moge spac xD. Duzych wymaganian nie mam. W koncu 3 lata w namiocie spalem co noc w lesie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Ja mam tak z grami albo jak sie za cos zabieram Bardzo mi sie chce a za 5 minut ehh dobra jeebal to pies i wylaczam Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 13 godzin temu Tanie kurrwy mają niskie wymagania pokusia brała tysiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu (edytowany) W pracy mialem tak ze pracuje i sobie mowie ze bardzo lubie moja prace super praca Dwie godziny pozniej juz obmyslam plan jak uciec zeby mnie menadzer nie zobaczyl xd Np mowilem czy moge do lazienki, to ja zamiast do lazienki to po kurtke i noge daje xD A ja uciekalem to oo tak wolnosc xD Edytowano 13 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu Pokusia pewnie bardziej ekstrawagqnzze niz anastazja bo cycki sylikony i doopa Mi kiedys proponowala zebym pod biurko wskoczyl jak siedzi przy kompie i jej stopki lizal. Chyba ja krecila taka fantazja, ze bede z miloscia i pasja lizal jej stopki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Remont mieszkania to głównie robocizna materiały som tanie przykład listwy za 2,5mb kupisz nawet po kilka złotych ale przyjdzie typek i skasuje 350 za montaż Pomalowanie boazerii i przykrecenie listwy przypodłogowej to nie jest remont generalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 13 godzin temu Tylko do ssania chûja swojego Alfonsa się nadajesz pederasto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, Siurentajski napisał: Ale tu nie ma o czym dyskutować leżak - są dane z każdego roku z każdego miasta. I nie było opcji kupić w Łodzi dwóch kawalerek za 170 tys. chyba że o powierzchni 17 m KW każda Muszę wtrącić swoje dwa grosze. Nie wiem o czym ten temat, odniosę się tylko do cen mieszkań. W 2017r kupiliśmy mieszkanie przez biuro nieruchomości. Szukaliśmy małego dla dwóch osób. Babka nas oprowadziła po kilku mieszkaniach M-3 w cenie: od 65 do 90 tys zł. Generalny remont bym zrobiła w każdym z nich. Wybuchła pandemia i ceny bardzo mocno poszybowały w górę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 13 godzin temu ty jestes do ssania lezaczkowi dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 13 godzin temu 14 minut temu, Tak czeba tak napisał: Stać mnie było kończąc edukacje na dwie lub 1 w wawa i to som fakty Nie było cię stać na 2 kawalerki, nawet zakładając że były po 90 tys. 2×90=180 plus opłaty notarialne plus podatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 13 godzin temu Ssanie po reklamie kawalerki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, afekafe napisał: Muszę wtrącić swoje dwa grosze. Nie wiem o czym ten temat, odniosę się tylko do cen mieszkań. W 2017r kupiliśmy mieszkanie przez biuro nieruchomości. Szukaliśmy małego dla dwóch osób. Babka nas oprowadziła po kilku mieszkaniach M-3 w cenie: od 65 do 90 tys zł. Generalny remont bym zrobiła w każdym z nich. Wybuchła pandemia i ceny bardzo mocno poszybowały w górę. Byla mowa o cenach w warszawie i łodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ty lezaczkowi ssanie po kule ze az sie dlawisz i blagasz o wiecej dumbusia Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ty możesz pomóc i mu possac wtedy ossranego anusa a leżak bedzie kwiczał dziękuję ci Boże za te hojne dary od kościola 🥰 Edytowano 12 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu ty blagasz lezaka zeby ci wkladal dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Lubisz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ty lubisz blagac lezaka mowisz mu o lezak moj panie ja na kolana a ty mi wkladaj swoje warszawskie srodmieske 17cm do buzi dumbusia Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu 32 minuty temu, salix napisał: Koszt wykonczenia kawalerki w stanie deweloperskim to jest minimum kilkadziesiąt tysięcy, a ty wskazujesz mieszkania wymagajace generalnego remontu. Zastanawiam się czy Leżak wie na czym polega remont generalny mieszkania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Na pewno wie, naogladal sie o remontach na tiktok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Ty lubisz jak cię Alfons piesci kablem a potem jak cię nim popieści to cię podwiesza na żyrandolu a ty śpiewasz Arkę Noego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ty lubisz jak cie lezak piesci w duupke swoim 17cm dumbusia Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach