Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tak czeba tak

Dlaczego tak wszyscy gonią za pieniędzmi

Polecane posty

Remont mieszkania to głównie robocizna materiały som tanie przykład listwy za 2,5mb kupisz nawet po kilka złotych ale przyjdzie typek i skasuje 350 za montaż 

5 minut temu, owsikus szczerbatus napisał:

Ja to w ogole nie pracuje i chooy 

ZAPIERRRDALASZ JAKO MĘSKA DZIWWKA

1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał:

Ja bym nie dal rady remonty

Wolalbym opuscic mieszkanie i isc na spacer xD

Mi to się zachciewa a później się dziwię że mi się chciało ten przedpokoju zrobić wtf

W pracy mialem tak ze pracuje i sobie mowie ze bardzo lubie moja prace super praca

Dwie godziny pozniej juz obmyslam plan jak uciec zeby mnie menadzer nie zobaczyl xd

Np mowilem czy moge do lazienki, to ja zamiast do lazienki to po kurtke i noge daje xD

A ja uciekalem to oo tak wolnosc xD

Edytowano przez owsikus szczerbatus

Pokusia pewnie bardziej ekstrawagqnzze niz anastazja bo cycki sylikony i doopa

Mi kiedys proponowala zebym pod biurko wskoczyl jak siedzi przy kompie i jej stopki lizal. Chyba ja krecila taka fantazja, ze bede z miloscia i pasja lizal jej stopki 

4 minuty temu, Tak czeba tak napisał:

Remont mieszkania to głównie robocizna materiały som tanie przykład listwy za 2,5mb kupisz nawet po kilka złotych ale przyjdzie typek i skasuje 350 za montaż 

Pomalowanie boazerii i przykrecenie listwy przypodłogowej to nie jest remont generalny. 

26 minut temu, Siurentajski napisał:

Ale tu nie ma o czym dyskutować leżak - są dane z każdego roku z każdego miasta. I nie było opcji kupić w Łodzi dwóch kawalerek za 170 tys. chyba że o powierzchni 17 m KW każda :classic_biggrin:

Muszę wtrącić swoje dwa grosze.  Nie wiem o czym ten temat, odniosę się tylko do cen mieszkań.

W 2017r kupiliśmy mieszkanie przez biuro nieruchomości. Szukaliśmy małego dla dwóch osób. Babka nas oprowadziła po kilku mieszkaniach M-3 w cenie: od 65 do 90 tys zł. Generalny remont bym zrobiła w każdym z nich. 

Wybuchła pandemia i ceny bardzo mocno poszybowały w górę. 

14 minut temu, Tak czeba tak napisał:

Stać mnie było kończąc edukacje na dwie lub 1 w wawa i to som fakty 

Nie było cię stać na 2 kawalerki, nawet zakładając że były po 90 tys. 2×90=180 plus opłaty notarialne plus podatek.

4 minuty temu, afekafe napisał:

Muszę wtrącić swoje dwa grosze.  Nie wiem o czym ten temat, odniosę się tylko do cen mieszkań.

W 2017r kupiliśmy mieszkanie przez biuro nieruchomości. Szukaliśmy małego dla dwóch osób. Babka nas oprowadziła po kilku mieszkaniach M-3 w cenie: od 65 do 90 tys zł. Generalny remont bym zrobiła w każdym z nich. 

Wybuchła pandemia i ceny bardzo mocno poszybowały w górę. 

Byla mowa o cenach w warszawie i łodzi.

Ty możesz pomóc i mu possac wtedy ossranego anusa a leżak bedzie kwiczał dziękuję ci Boże za te hojne dary od kościola 🥰

Edytowano przez Kaszalotte

ty lubisz blagac lezaka mowisz mu o lezak moj panie ja na kolana a ty mi wkladaj swoje warszawskie srodmieske 17cm do buzi dumbusia

Edytowano przez owsikus szczerbatus

32 minuty temu, salix napisał:

Koszt wykonczenia kawalerki w stanie deweloperskim to jest minimum kilkadziesiąt tysięcy, a ty wskazujesz mieszkania wymagajace generalnego remontu. 

Zastanawiam się czy Leżak wie na czym polega remont generalny mieszkania?

Ty lubisz jak cię Alfons piesci kablem a potem jak cię nim popieści to cię podwiesza na żyrandolu a ty śpiewasz Arkę Noego 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się