Nemesio Cervantes 350 Napisano 12 godzin temu 56 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Lezak akurat zakłada te durne tematy po to zeby jego wyśmiewali, no ale co kto lubi, widocznie sprawia mu to radochę. od lat te same wkręty robi jak kalka i tematy po 20 stron mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Miecz napisał: Zastanawiam się czy Leżak wie na czym polega remont generalny mieszkania? Z tego co pisze, to wynika że nie bardzo wie na czym to polega ani nie przyjmuje do wiadomości że remont generalny to nie to samo co odświeżenie ścian i przykręcenie nowych listew. Edytowano 12 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Dumbusia ma mokro jak widzi lezaczka i jego tematy na 20 stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu No dobra ssiemy razem sryniczku ty lewa kule ja prawa po 5 h ale nie staje więc przy okazji gramy w playstation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 12 godzin temu 19 minut temu, salix napisał: Byla mowa o cenach w warszawie i łodzi. To insza inszość, co nie zmienia faktu, że ceny nieruchomości w tamtym okresie mocno poszybowały w górę w całym kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Tak czeba tak napisał: Znowu się zagalapowalas korzystałem z zewnątrz do 25,5 roku życia. A na mcd by było zresztą ja pilnowalem w uk siostrzenca i zostawiłem mu fajne wspomnienia czy to właśnie rower czy wypad do gamestopu i kupno gry czy wypad do hipermarket i nazarcie się 10 paczkami za funta. Tak, bo po 25,5 zacząłeś bać się ludzi, że cię zapytają o pracę. Z czego kupiłbyś dziecku obecnie jedzenie w macu (pomijając, że to zbrodnia, tak, poproszę wszystkich, którzy nigdy nie zjedli w tej placówce o nieunoszenie się ;))? Kupisz dla dwóch osób i pęka stówa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, salix napisał: Z tego co pisze, to wynika że nie bardzo wie na czym to polega ani nie przyjmuje do wiadomości że remont generalny to nie to samo co odświeżenie ścian i przykręcenie nowych listew. Zauważyłem Zauważyłem też jego "smykałkę" do handlu. Kupuje najtaniej a sprzedaje najdrożej W każdym bądź razie Leżak jest stworzony do "milionów". Edytowano 12 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ty ssiesz z klaudiushem lezaczkowi a potem jej alfons z sydney wpada i jemu obladzacie dumbusia Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Tak, bo po 25,5 zacząłeś bać się ludzi, że cię zapytają o pracę. Z czego kupiłbyś dziecku obecnie jedzenie w macu (pomijając, że to zbrodnia, tak, poproszę wszystkich, którzy nigdy nie zjedli w tej placówce o nieunoszenie się ;))? Kupisz dla dwóch osób i pęka stówa. Ostatnio 400 zarobiłem za 2 płyty i jakoś kupiłem 50 lodów Zestawy są po 24,90 a kiedyś 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Pomagasz ssać lezakowi bo kaleki nie umieją ale i tak nie staje bo ma flaka 13 cm Podlasie kwiikwiii chrumchrum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Kaszalotte napisał: gramy w playstation Nie wiedziałem że wiesz co to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) ty pomagasz lezaczkowi myc jego osrany sedes, wkladasz tam glowe i zlizujesz wszystko jezyczkiem dumbusia Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Pomagasz ssać lezakowi bo kaleki nie umieją ale i tak nie staje bo ma flaka 13 cm Podlasie kwiikwiii chrumchrum Jak oblodzisz i polkniesz możesz zostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ona chetnie oblodzi i possie w koncu dumbusia to kobieta i jest stworzona do tego Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, selkie napisał: Tak, bo po 25,5 zacząłeś bać się ludzi, że cię zapytają o pracę. Z czego kupiłbyś dziecku obecnie jedzenie w macu (pomijając, że to zbrodnia, tak, poproszę wszystkich, którzy nigdy nie zjedli w tej placówce o nieunoszenie się ;))? Kupisz dla dwóch osób i pęka stówa. Robi się wtedy jak moja mama kupujesz dziecku za 24,90 a sama jesz ryz z kurczakiem z domu bo niby dieta I masz 75zł oszczędności Jak się nie chce mieć dzieci to zawsze będzie 1000 wymowek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Nie, faceci to lepsi kucharze i jaja też lepiej wylizują więc chodzę na nauki do sryniczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Zauważyłem Zauważyłem też jego "smykałkę" do handlu. Kupuje najtaniej a sprzedaje najdrożej W każdym bądź razie Leżak jest stworzony do "milionów". Człowiek skazany na sukces. Niestety jedna jedyna rada człowieka z kafeterii wpędziła go w wieczną bessę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Miecz napisał: Zauważyłem Zauważyłem też jego "smykałkę" do handlu. Kupuje najtaniej a sprzedaje najdrożej W każdym bądź razie Leżak jest stworzony do "milionów". Hahaha, liczenie też mu średnio idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Chodzisz na nauki do agatki dumbusia, ona obladza kamilowi, ty tak samo obladzasz lezaczkowi dumbusia Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Hahaha, liczenie też mu średnio idzie. Liczy po swojemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 12 godzin temu Ja nigdy nie obladzalam a ty alfonsiwi codziennie i lubisz to robić za utrzymanie mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ostatnio 400 zarobiłem za 2 płyty i jakoś kupiłem 50 lodów Zestawy są po 24,90 a kiedyś 10 Dobrze, że płyt starczy ci na jakieś 24 lata życia i utrzymywania potencjalnego dziecka Dobrze, znudziło mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Człowiek skazany na sukces. Niestety jedna jedyna rada człowieka z kafeterii wpędziła go w wieczną bessę. Każdy może się pomylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Obladzasz lezaczkowi codziennie i blagasz o wiecej dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Lezak akurat zakłada te durne tematy po to zeby jego wyśmiewali, no ale co kto lubi, widocznie sprawia mu to radochę. Oblodź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 256 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Każdy może się pomylić Z tym, że w przypadku Leżaka pomyłka ta zmieniła bieg jego życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 475 Napisano 12 godzin temu źle zrobiłeś Leżak zrywając kontakty z ludźmi. czasami znajomości się mogą przydać. a to że ktoś pyta o prace to jeszcze nie hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Ja mam duzo znajomych komputerowcoe u mnie na irc, gdzie jestem operatorem Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, miramar napisał: Z tym, że w przypadku Leżaka pomyłka ta zmieniła bieg jego życia. Zawsze warto mieć jakieś wytłumaczenie na swoje spier/dolenie Edytowano 12 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Obladzasz lezaczkowi codziennie i blagasz o wiecej dumbusia Tak to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach