owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 17:55 Jakis polaczek tez wpada czasem ma nick kompowiec, ja sie nawet nie przyznaje ze jestem z polski, na choy mu ta wiedza, po angielsku pisze albo gadam xd W realu tez tak mialem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 17:56 Dumbusia kleka na kolanach i blaga lezaka by wsadzil jej do ryja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano wtorek o 17:56 1 minutę temu, Miecz napisał: Zawsze warto mieć jakieś wytłumaczenie na swoje spier/dolenie Ja ciebie nie oceniam co robiłeś na privie nimfuś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 17:57 Lepsze spieerdolenie niz zawisc jak u wielu z was, zawistni polaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano wtorek o 17:57 Ty srynik obladzasz alfonsowi za utrzymanie bo nie przetrwasz bez jego kutangi i udajesz że nie cuchnie moczem i cię nie brzydzi tylko ssiesz i ciągniesz mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano wtorek o 17:58 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Ja ciebie nie oceniam co robiłeś na privie nimfuś. A znam ją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano wtorek o 17:58 Przed chwilą, Kaszalotte napisał: tylko ssiesz i ciągniesz mmm Tak rób będziemy żyć w zgodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 17:59 obladzasz lezakowi bo lubisz miec jego pracie w buzi jara cie to a palcami sobie lechtaczke piescisz wtedy dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano wtorek o 17:59 Przed chwilą, Miecz napisał: A znam ją? Nie wiem widziałem ciebie tam gdy sprzatalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano wtorek o 17:59 3 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Dumbusia kleka na kolanach i blaga lezaka by wsadzil jej do ryja xD Tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 17:59 Dumbusia ssij lezaczkowi kochasz to robic dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 115 Napisano wtorek o 18:00 9 minut temu, miramar napisał: Człowiek skazany na sukces. Niestety jedna jedyna rada człowieka z kafeterii wpędziła go w wieczną bessę. Od wczoraj mam alergie na to kto w jakim stopniu jest tej osobie znany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano wtorek o 18:00 A pies wam mordy lizał. Pederasci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:02 (edytowany) Tobie lizal peenis lezaka jak wylewal na twoj ryj nektar dumbusia Edytowano wtorek o 18:02 przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wtorek o 18:03 4 minuty temu, Miecz napisał: Zawsze warto mieć jakieś wytłumaczenie na swoje spier/dolenie No przecież wiadomo, że lepiej całą winą obarczyć innych. Człowiekowi się robi lepiej. Po co się dołować tym, że się jest przegrywam. Skończyłam podcast o powstaniu Izraela. Mam nową pasję - historia najnowsza. Szukałam o Słowianach Połabskich. Nie znalazłam. To musi być niszowy temat. Kurczaki. 🥺 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:03 Klaudiush to shmaataa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano wtorek o 18:04 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Nie wiem widziałem ciebie tam gdy sprzatalem Skoro mnie widziałeś Miliony też widziałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:04 Moja babcia czytala ksiazke ostatnio o powstzniu izraela Ogolnie izrael powinien zniknac z powierzchni Ziemi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano wtorek o 18:06 1 minutę temu, miramar napisał: No przecież wiadomo, że lepiej całą winą obarczyć innych. Człowiekowi się robi lepiej. Po co się dołować tym, że się jest przegrywam. Skończyłam podcast o powstaniu Izraela. Mam nową pasję - historia najnowsza. Szukałam o Słowianach Połabskich. Nie znalazłam. To musi być niszowy temat. Kurczaki. 🥺 Od Słowian Połabskich to akurat ja jestem specjalistą Mogę Ci wieczorem przed snem poopowiadać, takim usypiającym głosem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:07 Poopowiadaj ona marzy o tym bys jej poopowiadal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:08 Ja widzialem miliony w grach komluterowyh , mam w kilku miliony Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wtorek o 18:09 2 minuty temu, Miecz napisał: Od Słowian Połabskich to akurat ja jestem specjalistą Mogę Ci wieczorem przed snem poopowiadać, takim usypiającym głosem. Prosto do uszka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:10 Idzcie sobie porandkowac na privku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wtorek o 18:11 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Idzcie sobie porandkowac na privku Nie mam poczty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:12 Skrzynka pocztowa jest tutaj Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 794 Napisano wtorek o 18:12 2 minuty temu, miramar napisał: Prosto do uszka? Mówię szeptem i powoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:14 (edytowany) To dalej dzwoncie do siebie a nie tu pieerdolicie, kogo wasz romans interesuje? Edytowano wtorek o 18:14 przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:15 Czego sie miecz wpieerdalasz do tematu i psujesz widok swoim penem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wtorek o 18:15 Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: To dalej dzwoncie do siebie a nie tu pieerdolicie, kogo wasz romans interesuje? Ale ja nie znam numeru do Miecza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano wtorek o 18:16 (edytowany) To wymiencie sie numerami xD Edytowano wtorek o 18:16 przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach