Caryca łabędzica 478 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Bo on tak jak ja je czereśnie z pestkami Położna mnie straszyła, że nie mam pić w czasie laktacji kompotów z owocami pestkowymi, bo w nich jest kwas pruski. Czego to ludzie nie wymyślą żeby dobić młodą matkę. Oczywiście jadłam i piłam wszystko jak normalny człowiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ja skarpetki żeby były bardziej sztywne i stojące Mieczu, a co jeszcze wkładasz do lodówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, miramar napisał: To wszystko wina Trzaskowskiego! I tego, że wybory podobno sfałszywano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Ja tylko mleko mam w lodowce i bjtelke cocacola i zolty ser Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Mieczu, a co jeszcze wkładasz do lodówki? Może pochłaniacz zapachów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus napisał: Ja tylko mleko mam w lodowce i bjtelke cocacola i zolty ser Bogato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu No wiadomo, na bogato.Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Położna mnie straszyła, że nie mam pić w czasie laktacji kompotów z owocami pestkowymi, bo w nich jest kwas pruski. Czego to ludzie nie wymyślą żeby dobić młodą matkę. Oczywiście jadłam i piłam wszystko jak normalny człowiek. Niestety miała rację. W kompotach i innych przetworach owoce pestkowe muszą być wydrenowane. Edytowano 16 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Ta szczepionka nazywa sie Mounjaro Skoro jest szczepionka, to dlaczego jest taka plaga otyłych? Zwłaszcza w Stanach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Ja tylko mleko mam w lodowce i bjtelke cocacola i zolty ser Ja mam ser pleśniowy. Bardzo dużo go mam. Jutro zrobię sos do makaronu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Pestki jablek albo awokado mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Mieczu, a co jeszcze wkładasz do lodówki? Ostatnio portfel tam znalazłem. Tak całkiem przez przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu W uk tez, ale dopiero ja wprowadzili i trzeba spelniac kryteria i wyczyfalem ze co tydzien ja dawkuja lekarze. Nie wiem czemu, tu w uk tez jest duzo otylych kobiet. Moze za duzo zarcia z hipermarket wpieerdalaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Ostatnio portfel tam znalazłem. Tak całkiem przez przypadek I co jeszcze wkładasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Ser plesniowy dobry ja to lubie wszystkie sery na swiecie chyba Edytowano 16 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: I co jeszcze wkładasz? Nic z tego co masz na myśli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja mam ser pleśniowy. Bardzo dużo go mam. Jutro zrobię sos do makaronu. Też uwielbiam, ale do kanapek muszę mieć dużo zieleniny i cebulkę dymkę, a dziś kupiłam tofu, bo znajoma z pracy poleciła, która 7 lat jest wegetarianką. Wieczorem spróbuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Też uwielbiam, ale do kanapek muszę mieć dużo zieleniny i cebulkę dymkę, a dziś kupiłam tofu, bo znajoma z pracy poleciła, która 7 lat jest wegetarianką. Wieczorem spróbuję Tofu chyba nie lubię. Nie jadłam niczego dobrego z tofu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Ja mam ser pleśniowy. Bardzo dużo go mam. Jutro zrobię sos do makaronu. Szpinak plus dwa różne sery pleśniowe i makaron? Powiedz, że tak! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Dajcie kanapeczk dziewczyny Babcia w Polsce najlepsze kanapeczki mi serwuje ahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nic z tego co masz na myśli! Ale, że ja???? Sztywne i stojące (skarpety) to ja???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ale, że ja???? Sztywne i stojące (skarpety) to ja???? Nie, to akurat ja, ale to drugie niedopowiedziane to akurat Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Szpinak plus dwa różne sery pleśniowe i makaron? Powiedz, że tak! I czosnek oczywiście. Myślę czy dodać kapkę śmietany. Może trochę suszonych pomidorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu ;o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 13 Napisano 16 godzin temu Też mam ser jakiś wędzony. Spać nie mogę dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 98 Napisano 16 godzin temu 12 minut temu, miramar napisał: Są pewne zasady, które sprawiają, że życie to nie jest gabinet lekarski. To się nazywa Kindersztuba. Oczywiście że można mówić jedno , a myśleć drugie i robić jeszcze trzecie . To się nazywa poprawność polityczna . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Potem po czonsku z buzi smierdzi fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: I czosnek oczywiście. Myślę czy dodać kapkę śmietany. Może trochę suszonych pomidorów. Nie rób tego! Wychodzę! Brum! Lubię Cię nad życie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 259 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie, to akurat ja, ale to drugie niedopowiedziane to akurat Ty! No bo co miałam myśleć jak przeczytałam "stojący"? Do tego "sztywny". No wybacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach