Nemesio Cervantes 351 Napisano wczoraj o 10:44 7 minut temu, _Gretta napisał: Ciao Bambino kredki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 42 Napisano wczoraj o 10:45 1 minutę temu, miramar napisał: Lubię ten obrazek. Dobrze mi się kojarzy. Rób co chcesz Na laptopie lepiej się rozróżnia, Na telefonie gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wczoraj o 10:45 Przed chwilą, selkie napisał: Rozumiem, że te 17 stron nie jest o myciu nierdzewki W sumie nie wiem, o co chodzi w problemie, nierdzewka dobrze się myje, wystarczy jakikolwiek spray z takim przeznaczeniem i ręcznik papierowy. Do zatłuszczonych powierzchni w użytym środku muszą być składniki odtłuszczające Na tych 17 stronach było dużo o qpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 42 Napisano wczoraj o 10:46 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: kredki... Po włosku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 901 Napisano wczoraj o 10:46 Przed chwilą, miramar napisał: Na tych 17 stronach było dużo o qpie. Domyślam się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano wczoraj o 10:46 (edytowany) 5 minut temu, miramar napisał: Ogórek - jak ja Cię prosiłam, żebyś mnie nie wyzywał od starych bab to miałeś to gdzieś. Zasada symetrii obowiązuje w obydwie strony. Żeby się tak emocjonować to trzeba coś czuć aby się tym przejmować? Ja tego nie chcę! Jakby ktoś inny napisał to byś olala. Nieraz zachowujecie się tak, akurat ty najmniej, Mam taką specyfikę, ale nie emocjonuj Ja nie mam akurat do twojej osoby NieMam żadnych emocji. Edytowano wczoraj o 10:47 przez Fifofa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 351 Napisano wczoraj o 10:46 Przed chwilą, _Gretta napisał: Po włosku... to chyba dziecko jest nie kredki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 42 Napisano wczoraj o 10:48 Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: to chyba dziecko jest nie kredki Jest taka piosenka ciał ciał bambino ( chłopiec może?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 42 Napisano wczoraj o 10:49 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: to chyba dziecko jest nie kredki Kredki też są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wczoraj o 10:56 5 minut temu, Fifofa napisał: Żeby się tak emocjonować to trzeba coś czuć aby się tym przejmować? Ja tego nie chcę! Jakby ktoś inny napisał to byś olala. Nieraz zachowujecie się tak, akurat ty najmniej, Mam taką specyfikę, ale nie emocjonuj Ja nie mam akurat do twojej osoby NieMam żadnych emocji. Być może bym olała a może nie. Piszesz teraz o rzeczy hipotetycznej. Akurat wtedy to Ty komentowałeś. Może ktoś jeszcze. Nie pamiętam. Ty mi utkwiłeś w pamięci. Piszemy na forum. Wymieniamy uwagi - mądre albo głupie. Ja się tym nie emocjonuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wczoraj o 10:58 Ogórek - nie przeprowadzajmy dalej dowodu na to kto bardziej nie jest wielbłądem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano wczoraj o 11:00 1 minutę temu, miramar napisał: Być może bym olała a może nie. Piszesz teraz o rzeczy hipotetycznej. Akurat wtedy to Ty komentowałeś. Może ktoś jeszcze. Nie pamiętam. Ty mi utkwiłeś w pamięci. Piszemy na forum. Wymieniamy uwagi - mądre albo głupie. Ja się tym nie emocjonuję. Nie to czym się przejmujesz nawet najmniejszego dystansu zapodziała? Zresztą Miecz taki młody nie jest w twoim wieku przynajmniej jak piszecie. Co to za przeszkodą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wczoraj o 11:02 Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie to czym się przejmujesz nawet najmniejszego dystansu zapodziała? Zresztą Miecz taki młody nie jest w twoim wieku przynajmniej jak piszecie. Co to za przeszkodą. Mój brak dystansu objawia się tym, że staram się odpowiadać na Twoje posty? Wątku Miecza nie skomentuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 19 Napisano wczoraj o 11:03 Po co z jelopem dyskutujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 64 Napisano wczoraj o 11:04 Przed chwilą, miramar napisał: Mój brak dystansu objawia się tym, że staram się odpowiadać na Twoje posty? Wątku Miecza nie skomentuję. Nie mam czasu. Dystans zdrowy i długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano wczoraj o 11:06 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Po co z jelopem dyskutujesz. To bardzo dobre pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 276 Napisano wczoraj o 11:22 3 godziny temu, _Gretta napisał: Jaki syf można miec na wierzchu oprócz kurzu? Tłusty osad w każdej kuchni to norma. Jeśli nie, to jak mam sobie wytłumaczyć jego obecność na wierzchniej części okapu? Nie jestem czyściochem i tylko 4/5 razy w roku myje wszystkie meble kuchenne. Wiadomo, fronty śmignę częsciej i względnie czysto, ale wejdź na drabinę i sprawdź co jest na wierzchu górnych szafek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 42 Napisano wczoraj o 12:54 (edytowany) 1 godzinę temu, afekafe napisał: Tłusty osad w każdej kuchni to norma. Jeśli nie, to jak mam sobie wytłumaczyć jego obecność na wierzchniej części okapu? Nie jestem czyściochem i tylko 4/5 razy w roku myje wszystkie meble kuchenne. Wiadomo, fronty śmignę częsciej i względnie czysto, ale wejdź na drabinę i sprawdź co jest na wierzchu górnych szafek Wiem co jest. Ale bez przesady znowóż. Tylko jak się już myje to chce sie to dobrze zrobić, taki okap ze stali np. Z emalii dobrze się wycierało.Ale też do czasu. Miałam brązowy pod piec brązowy elektryczny. Wchodzę na blaty. Na drabinę się obawiam Edytowano wczoraj o 12:58 przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 241 Napisano 23 godziny temu 20 godzin temu, _Gretta napisał: To się chyba nazywał Franke czy Frankle... Ja się tu nie obawiam na tym daszku bo tu nie ma co palcować i ta stal jest lepsza, tylko łącze do komina u mnie jest tak śmiesznie że trzeba było jeszcze oprócz poziomego dołożyć do tego pionowe łącze.I stal jest już inna Kombinatorzy To się nie da umyć tak po założeniu teraz, sa bochomazy. Spróbuję tabletkami do zmywarki Możesz w gąbce zrobić nacięcie, włożyć w nie tabletkę, gąbkę zanurzyć w ciepłej wodzie. No i można myć. To nie mój pomysł. Widziałam w necie. Tak jedna pani czyściła kabinę prysznicową. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 99 Napisano 20 godzin temu 10 godzin temu, _Gretta napisał: Widmo ja widzę że dalej tu nikt nie rozumie o co mi chodzi ty też wstawiłam linka chodzi mi o po.wierz okapu gdzie na wierzchu tludzcz Miałam już emaliowany brązowy, to wiem, to tyle. Ja nie pytam o wnętrze tylko wierzch.Dalam linka na tej stronie wv odpowiedzi do "afekafe" Jaki syf można miec na wierzchu oprócz kurzu? A tłuszcz się nazbiera i wilgoć jakaś przyciągnie kurz a później zaschnie. Ja nie widzę żadnego problemu i co tu jest do rozumienia, bo chodzi o to żeby przetrzeć ręcznikiem papierowym z jakimś środkiem do czyszczenia nierdzewki ten cały okap czy co to jest i zapomniał bym o tym zaraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 726 Napisano 20 godzin temu 10 godzin temu, _Gretta napisał: Wszysko to rozumiem i wiem też jak było u mnie na okapie, niewiele brudu na wierzchu. Może to, że ciąg dobry do komina, okno na uchyl otwarte w kuchni? Nigdy sobie domu nie zapuściłam, bo ogarniane na bieżąco. Ta stal mi daje do myślenia kupię ten tytan do nierdzewki. ja wierzch okapu przecieram chusteczką presto - nie wiem co ma w sobie ale ładnie zbiera taki tłusto-kurzowy nalot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ja wierzch okapu przecieram chusteczką presto - nie wiem co ma w sobie ale ładnie zbiera taki tłusto-kurzowy nalot Co robisz ze spodem okapu? Edytowano 20 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 726 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Co robisz że spodem okapu? w sumie przecieram tym samym, a kratki do zmywarki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 726 Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, miramar napisał: Mi tam wszystko jedno z zapachem proszków bo i tak się bez umiaru oblewam perfumami. A tu też mam swoją teorię - bo te ze sklepu pachną mniej intensywnie niż testery. Wszędzie robią jakieś szachrajstwa. nie szachrajstwo tylko reformulację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 726 Napisano 20 godzin temu 8 godzin temu, Caryca łabędzica napisał: Kto publicznie dopuszcza się nieobyczajnego wybryku, podlega karze aresztu, ograniczenia wolności, grzywny do 1500 złotych albo karze nagany. z Ciebie to jest jednak diabeł! Publicznie - zadzwoń dzwonkiem i dopiero robisz, nie tak szybko i po kryjomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: z Ciebie to jest jednak diabeł! Publicznie - zadzwoń dzwonkiem i dopiero robisz, nie tak szybko i po kryjomu Robi się z tego cała ceremonia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 726 Napisano 20 godzin temu 7 godzin temu, afekafe napisał: Tłusty osad w każdej kuchni to norma. Jeśli nie, to jak mam sobie wytłumaczyć jego obecność na wierzchniej części okapu? Nie jestem czyściochem i tylko 4/5 razy w roku myje wszystkie meble kuchenne. Wiadomo, fronty śmignę częsciej i względnie czysto, ale wejdź na drabinę i sprawdź co jest na wierzchu górnych szafek mam tam rozłożony papier do pieczenia tak, że z dołu nie widać co jakiś czas wymieniam na nowy i tyle, krawędź i górny rant drzwiczek muszę wymyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 480 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: z Ciebie to jest jednak diabeł! Publicznie - zadzwoń dzwonkiem i dopiero robisz, nie tak szybko i po kryjomu Tu zachodzi chyba domniemanie publiczności czynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 262 Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: nie szachrajstwo tylko reformulację Czyli co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 726 Napisano 19 godzin temu 23 minuty temu, miramar napisał: Czyli co? zmiana składu perfum na tańszy ale pachnący "tak samo" pierwsza edycja zawsze super i na najlepszych składnikach, a po paru latach to dostajesz już perfumy za 4 dychy ale w takim samym jak na początku flakonie i z ceną 400zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach