Caryca łabędzica 478 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Po co? Truskawki jem z szypułkami a czereśnie z pestkami. Kto by się tam przejmował takimi detalami Nic mnie tak nie wkurza jak truskawki z szypułkami na ciastach czy w deserach podawane w knajpach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Po co? Truskawki jem z szypułkami a czereśnie z pestkami. Kto by się tam przejmował takimi detalami Jak Wiking! I ma miecz! Na obrazku ale zawsze to miecz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Też tak sądze ale podobno już. nie ma. Zawsze można dogotować. I jeszcze koktajl ogorkiwy zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 16 godzin temu 7 minut temu, afekafe napisał: Wiem co masz na myśli. Większą część życia mieszkam w bloku i gęsto zaludnionych osiedlach. Ja też. 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Mieczu, ja Ci coś napiszę w sekrecie. (Proszę, żeby inni tego nie czytali bo to absolutna tajemnica). Robisz kwadratowy nawias i piszesz spoiler. Na końcu to samo tylko / przed spolier. A my grzecznie nie rozwijamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nic mnie tak nie wkurza jak truskawki z szypułkami na ciastach czy w deserach podawane w knajpach. A mięsko w czereśniach też Ci przeszkadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: I jakie wrażenia? Sąsiedzi chociaż fajni? Sąsiedzi tacy sami jak wszędzie. Nie ma znaczenia czy mieszkają za ścianą, czy za płotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Robisz kwadratowy nawias i piszesz spoiler. Na końcu to samo tylko / przed spolier. A my grzecznie nie rozwijamy Ta, nie rozwijacie. Już to widzę. Sama bym na pewno nie rozwinęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 62 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Zawsze można dogotować. I jeszcze koktajl ogorkiwy zrobić. Ciebie nie trzeba uczyć umiesz gotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: A mięsko w czereśniach też Ci przeszkadza? Trenuje jedzenie robaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: Sąsiedzi tacy sami jak wszędzie. Nie ma znaczenia czy mieszkają za ścianą, czy za płotem. Nie zgodzę się. Bardziej uciążliwa byłam śpiewająca w wannie w bloku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Jak Wiking! I ma miecz! Na obrazku ale zawsze to miecz! Zdajesz sobie sprawę z tego, że od jutra mamy tutaj przesrane? Ty i ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: A mięsko w czereśniach też Ci przeszkadza? Oczywiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ja też. 🫤 Mnie to cieszy. Na swój sposób czuję się bardziej "bezpieczna". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Zdajesz sobie sprawę z tego, że od jutra mamy tutaj przesrane? Ty i ja? Wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Trenuje jedzenie robaków. Każdy trening czyni mistrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Ja bym zjadl truskawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 16 godzin temu Dlaczego macie przeesrane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Oczywiście. Za delikatna jesteś na zielony ład. Jeszcze masz do wyboru szczaw i mirabelki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Wiem. To dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Nie zgodzę się. Bardziej uciążliwa byłam śpiewająca w wannie w bloku. I z tego powodu sąsiedzi ciebie na taczce wywieźli na odległą wieś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 478 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, afekafe napisał: I z tego powodu sąsiedzi ciebie na taczce wywieźli na odległą wieś? To mówisz, że oni podesłali Misiaczkowi mój profil na naszej klasie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Nic mnie tak nie wkurza jak truskawki z szypułkami na ciastach czy w deserach podawane w knajpach. Jako konsument, tylko na tym korzystasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: To mówisz, że oni podesłali Misiaczkowi mój profil na naszej klasie Dopytaj go, być może napisali mu: może nie jest zbyt urodziwa ale za to jak ładnie śpiewa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 2 godziny temu, Miecz napisał: Zastanawiam się czy z tą armaturą w czarnym macie też jest tyle problemów? To musi być chyba malowane proszkowo? Jest taka? Chętnie bym wymieniła. Kiedyś krakowskie baterie były nie do zdarcia Ostatnio 10 lat temu przerabiałam łazienkę i kupiliśmy nową też krakowską To już nie to, i tak po kolei chińskie, chyba chińskie bo ciągle wymiana. Tak jak i ten okap, po założeniu nie da się przeczyścić. Pierwsza myśl jest najlepsza. Czarny miał być proszkowo malowany... Edytowano 15 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: To dobrze Ciał Mieczu. Wstawiłabym serce ale może nie ma co przesadzać. Życzę Ci nocy takiej jaką lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: To mówisz, że oni podesłali Misiaczkowi mój profil na naszej klasie Twoja uwspółcześniona wersja też może być prawdziwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 261 Napisano 15 godzin temu Dobrej nocy Państwu. Owocnego klikania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 791 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: To musi być chyba malowane proszkowo? Jest taka? Chętnie bym wymieniła. Kiedyś krakowskie baterie były nie do zdarcia Ostatnio 10 lat temu przerabiałam łazienkę i kupiliśmy nową też krakowską To już nie to, i tak po kolei chińskie, chyba chińskie bo ciągle wymiana. Chińszczyzna dominuje, czyli byle jakość. Czarny mat jest na topie. Jeszcze go nie spieprzyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Ciebie nie trzeba uczyć umiesz gotować. Umiem ale kiedyś nie umiałam, zawsze jest ten pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach