Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kamila159

Facet i cisza

Polecane posty

Skasowali mi poprzedni temat nie wiedząc czemu 

w każdym razie na spotkaniu w większym gronie poznałam faceta lat 35, przez 4 h rozmawialiśmy, spędzaliśmy czas tylko razem, nie odstępował mnie na krok, potem jak już powiedziałam, że muszę iść, wyszedł ze mną i odprowadził mnie do auta. Przy aucie powiedział, że dziękuje za miłą rozmowę i pewnie się spotkamy na jeszcze innych wydarzeniach, powiedziałam trochę od niechcenia :”pewnie tak „ i szybko odwróciłam się i wsiadłam do auta. Dlaczego tak zrobiłam ? Nie wiem, chyba bylam speszona. Było mi przykro bo wsiadłam bez wymiany żadnego kontaktu

znalazlam go na fb, zaprosiłam i napisałam krótką zaczepką wiadomość, oczywiście zaakceptował od razu, odpisał miło, ale nie widzę, by dalej ciągnął jakoś tematy… nie wiem co myśleć. Trochę to dziwne, chciałam go jakoś gdzieś wyciągnąć delikatnie, ale nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle jest sens. Myślałam o jakimś np rowerze, bo jest mega ciepło, a wiem, że lubi jeździć na nim bardzo. Sęk w tym, że teraz pojechał do domu rodzinnego i nie wiem kiedy wraca, chyba za tydzień. Czy wiecie może jak napisać ? I czy w ogóle jest sens ? Kurczę facet 4 h zajmuje na imprezie, udaje mega zainteresowanego, tematy były niekończące się, super złapaliśmy kontakt… nie wiem co mam myśleć o tym.

Może pisać jak ma resztki energii na animowanie komuś czasu jak nie ma i nie chce się to nie bo jest wolny kraj przecież 

To czemu tak się zachowywał na imprezie ? Nigdy chyba tego nie rozumiem dlaczego faceci tak robią 

Czyli na moim miejscu nic byscie nie pisali luznego o wycieczce rowerowej ?

Podobno nawet myśli nieraz nic nie znaczo tylko istota rzeczy która jest... Czym? 🙄😱💩

Pisz bo siara udawać jak już temat założyłaś to wszyscy wiedzą i kosmos że ci tak zależy i siedzisz ze sraka i udajesz że ci nie zależy, to jest żałosne, czeba być dzielnym jak w ogniem i mieczem WTF 

Edytowano przez Kaszalotte

3 minuty temu, Kamila159 napisał:

Czyli na moim miejscu nic byscie nie pisali luznego o wycieczce rowerowej ?

Nigdy w życiu. To facet ma inicjować - Nigdy na odwrót. Kup sobie kota lub karnet na siłownię i zapomnij o tamtym typie. 

1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał:

Nigdy w życiu. To facet ma inicjować - Nigdy na odwrót. Kup sobie kota lub karnet na siłownię i zapomnij o tamtym typie. 

hm a nie sadzisz ze byl troche skrepowany? Gdy sie zegnalismy widzialam, ze byl speszony. Mysle, że niektory faceci tak maja...zreszta zaproszenie na rower to nie randka tak mi sie wydaje

Jak nie bedzie dla niego za nudna albo nie będzie miał biegunki to nie oleje a jak oleje to będzie pewność że wyjeebane nie to a nie przeciągać guwno 

To po co pytasz skoro wiesz lepiej? Kobieta zawsze wie kiedy facet jest prawdziwie zainteresowany i nie musi się domyślać. Ty musisz więc dla mnie odpowiedź jest jasna.

Matko fizyka skoki kwantowe życie jeszcze jest trudne a tu dodatkowy cyrk 

2 minuty temu, Kamila159 napisał:

hm a nie sadzisz ze byl troche skrepowany? Gdy sie zegnalismy widzialam, ze byl speszony. Mysle, że niektory faceci tak maja...zreszta zaproszenie na rower to nie randka tak mi sie wydaje

Co mam sądzić jak nie znam tego kogoś? 

Leżak i Pravik jest wolny. Pisz do nich śmiało 😆☘️

Jak kogoś słabo znasz to jest przestrzeń żeby się blaznic ten klaun który zostanie z tobą w cyrku to Twój ksienciu huh 

Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał:

Co mam sądzić jak nie znam tego kogoś? 

Leżak i Pravik jest wolny. Pisz do nich śmiało 😆☘️

jasne, ja tez nie znam 🙂 Chodzilo mi o to, że tym nic nie trace. Jak nie bedzie chcial isc to odmowi, a jak bedzie chcial to super, moze mil spedzimy czas, ale juz nastepnym razem sama nic nie zaproponuje

moze sie wystrazyl bo dzieli nas 9 lat roznicy, ale dla mnie to nie problem 😄 No nic, zobaczymy, zpaytam go i zobaczymy co dalej

23 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Nie

22 minuty temu, niemaszuprawnień napisał:

To jak masz plan na życie mieszkać sama z kotem to już wiesz kogo się słuchać 🙂 

Może nie poszedł na tę imprezę z myślą szukania kogoś, miło spedzil czas i może to byłoby na tyle. 

Sama też pewnie nie szukasz kontaktu z każdym z kim zdarza Ci się gadać... 

Rób jak uważasz. : )

16 minut temu, Kamila159 napisał:

moze sie wystrazyl bo dzieli nas 9 lat roznicy, ale dla mnie to nie problem 😄 No nic, zobaczymy, zpaytam go i zobaczymy co dalej

niektórzy faceci potrzebują komunikatów dużym drukiem bo nie wyłapują różnych rzeczy

Jak po tym wyjściu na rower nic nie wyniknie to się nie zrażaj - jakby mnie kumpel zaprosił na rower to bym nie myślał, że ma wobec mnie jakieś zainteresowanie.

Po prostu jak facet traktuje kobiety jak takich samych ludzi jak on sam to nie dopatruje się okazji/podrywu we wszystkim.

Może ta różnica wieku go zraża i on po prostu z góry przyjął, że nie ma szans, no to po co ma się ośmieszać i podbijać?

3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

Nie bądź śmieszny. To ze nie masz jaj i czekasz aż kobieta zainicjuje coś co lezy po stronie faceta to twój problem. Teksty o kocie są żałosne...Nie neguję ze sa kobiety które wychodzą przed szereg ale pytanie było co TY byś zrobiła a ja pisze za siebie. Jeśli kobieta ma chęć się oszukiwać że brak kontaktu ze strony chlopa jest spowodowany chórom babciom tudzież wyjazdem to jej sprawa. Lol

6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

Dokładnie. Tani antydepresant, można mieć figurę i kogoś na siłowni poznać ☺️A typ nie jest zainteresowany, o czym świadczy to, co Autorka pisze. 

1 godzinę temu, Kamila159 napisał:

Skasowali mi poprzedni temat nie wiedząc czemu 

w każdym razie na spotkaniu w większym gronie poznałam faceta lat 35, przez 4 h rozmawialiśmy, spędzaliśmy czas tylko razem, nie odstępował mnie na krok, potem jak już powiedziałam, że muszę iść, wyszedł ze mną i odprowadził mnie do auta. Przy aucie powiedział, że dziękuje za miłą rozmowę i pewnie się spotkamy na jeszcze innych wydarzeniach, powiedziałam trochę od niechcenia :”pewnie tak „ i szybko odwróciłam się i wsiadłam do auta. Dlaczego tak zrobiłam ? Nie wiem, chyba bylam speszona. Było mi przykro bo wsiadłam bez wymiany żadnego kontaktu

znalazlam go na fb, zaprosiłam i napisałam krótką zaczepką wiadomość, oczywiście zaakceptował od razu, odpisał miło, ale nie widzę, by dalej ciągnął jakoś tematy… nie wiem co myśleć. Trochę to dziwne, chciałam go jakoś gdzieś wyciągnąć delikatnie, ale nie wiem jak to zrobić i czy w ogóle jest sens. Myślałam o jakimś np rowerze, bo jest mega ciepło, a wiem, że lubi jeździć na nim bardzo. Sęk w tym, że teraz pojechał do domu rodzinnego i nie wiem kiedy wraca, chyba za tydzień. Czy wiecie może jak napisać ? I czy w ogóle jest sens ? Kurczę facet 4 h zajmuje na imprezie, udaje mega zainteresowanego, tematy były niekończące się, super złapaliśmy kontakt… nie wiem co mam myśleć o tym.

Poszedł na imprezę, pogadał i tyle. Dopatrujesz się czegoś większego niż tu jest.

Nom nieśmiały stał się na koniec po 4 godzinach nie odstępowania na krok i teraz trzeba go ośmielić, a najlepiej niech sama teraz za nim łazi bo facet zamknął się w sobie i nie wie jak, brak mu odwagi by pociągnąć znajomość. .)

• Haha 1

11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

Kota 🤔

Na pewno bo 9 lat młodsze. No ale jak fajny facet i ja kręci albo go kocha to może przecież się komunikować z nim bo to nie jest zbrodnia, nie 😓

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się